Σχολάζουσα κληρονομιά στην οδό Νικηφορίδη. Προτάσεις των κατοίκων

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 8Ο ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΧΟΛΑΖΟΥΣΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ»

 ΠΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΥΡΩΝΑ

 Κοινοποίηση: Κάτοικοι της περιοχής της σχολάζουσας κληρονομίας.

 Αξιότιμε Δήμαρχε,

Αξιότιμε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Αξιότιμοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

 Μετά την απάντηση της Διεύθυνσης Κοινωφελών Περιουσιών του Υπουργείου Οικονομικών ότι η υπόθεση της «σχολάζουσας κληρονομίας Μανούσου» έχει τελεσιδικήσει στον Άρειο Πάγο (Απόφαση 983/07-2022) αλλά «ακόμη δεν έχει εκδοθεί  δικαστική απόφαση (επειδή το πλήρες κείμενο της απόφασης θα αναρτηθεί αμέσως μετά την καθαρογραφή του από το Δικαστήριο) κατά τις διατάξεις του άρθρου 1868ΑΚ, με την οποία να βεβαιώνεται το Δημόσιο ως μοναδικός κληρονόμος της εν λόγω σχολάζουσας κληρονομίας και ως εκ τούτου τα περιουσιακά της στοιχεία δεν έχουν περιέλθει ακόμη στο Δημόσιο»,

σήμερα, Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, κατά τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, αυτό ΣΥΣΣΩΜΟ θα πρέπει να αποφασίσει:

  1. Την δίχως καθυστέρηση διεκδίκηση του χώρου από το Δημόσιο, προς όφελος της περιοχής και της πόλης του Βύρωνα.
  2. Την ανακατασκευή των ανύπαρκτων πεζοδρομίων (βλέπε συνημμένες φωτογραφίες) των οδών Νίκου Αρώνη και Τιμοθέου, περιμετρικά δηλαδή του θερινού Κινηματογράφου «ΛΑΟΥΡΑ», της οδού Ν. Αρώνη στην οπίσθια πλευρά του παλαιού Συμβολαιογραφείου και, των οδών Ν. Νικηφορίδη και Τιμοθέου, στο χώρο του βενζινάδικου.
  3. Τη λήψη μέτρων προφύλαξης περιμετρικά του κτίσματος του Συμβολαιογραφείου (Ν. Νικηφορίδη & Ν. Αρώνη), για την ασφάλεια των περαστικών και την αποφυγή κάποιου δυστυχήματος από την πτώση δομικών στοιχείων λόγω της, από άποψη στατική και δομική, επικινδυνότητάς του. Υπάρχει εσωτερική κατάρρευση του Α’ ορόφου, ενώ εξωτερικά παρατηρείται σαθρότητα των μπαλκονιών με αποκόλληση σοβάδων που πέφτουν στο πεζοδρόμιο (βλέπε συνημμένες φωτογραφίες). Στις 13 Οκτωβρίου 2021 υποβλήθηκε Αίτημα προς την ΥΔΟΜ του Δήμου Αθηναίων για διενέργεια αυτοψίας, που έλαβε τον ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 263817/10422/13-10-2021

Επίσης, σήμερα, η ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ότι, στην περίπτωση που τελεσφορήσει η προσπάθεια του να περιέλθει ο χώρος στον Δήμο, τότε, θα υπάρξει διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής για την τύχη του, βάσει της Απόφασης 368/2007 του Δ.Σ. η οποία ανέφερε ότι ο χώρος αυτός είχε καθορισθεί σε κοινόχρηστο χώρο πρασίνου, βάσει της πρότασης τη Διοίκησης Ν. Χαρδαλιά η οποία, στο προεκλογικό της έντυπο του 2011-2014, είχε δεσμευτεί να τον διαμορφώσει σε χώρο πρασίνου και  υπογείου παρκινγκ, πάντα ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΌΘΕΣΗ της διατήρησης του θερινού Κινηματογράφου «ΛΑΟΥΡΑ», και της πρότασης για τη δημιουργία κάποιας δομής, για παράδειγμα ενός Παιδικού Σταθμού.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο Βυρωνιώτικος λαός είχε χρυσοπληρώσει τον συγκεκριμένο χώρο, όταν κατά την τριετία 2007-2009 υπήρξε αύξηση των δημοτικών τελών κατά 76% με σκοπό την απαλλοτρίωσή του… με τα χρήματα όμως να καταλήγουν τελικά στον «κορβανά»!

Οι Κάτοικοι/πολίτες της περιοχής δια του

Βούρτση Νικολάου

13 Απριλίου 2022

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.