«Καισάριον»: Τι μέλλει γενέσθαι με το Δημοτικό Γυμναστήριο της Καισαριανής;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καισαριανής το θέμα της λειτουργίας του Καισάριου Δημοτικού Γυμναστηρίου. Ένα θέμα που καίει τους Καισαριανιώτες, καθώς ένα μεγάλο τμήμα των κατοίκων της πόλης, για δυόμιση περίπου δεκαετίες χρησιμοποιούσε το χώρο αυτό για τις αθλητικές του δραστηριότητες.

Το θέμα αυτό έχει απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο από τις αρχές του 2021 (συνεδριάσεις Ιανουαρίου και Μαρτίου 2021), καθώς λύθηκε η συνεργασία με τη ΝΗΑΡ ΗΣΤ, η οποία τα προηγούμενα χρόνια εξυπηρετούσε τη λειτουργία του Γυμναστηρίου. Τους μήνες της πανδημίας, όπως όλα τα γυμναστήρια της χώρας, το Καισάριο παρέμεινε κλειστό. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21ης Σεπτέμβρη, η Δημοτική Αρχή ζήτησε την υπερψήφιση της επαναλειτουργίας του Δημοτικού Γυμναστηρίου μέσω της Κ.Ε.ΔΗ.Κ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καισαριανής).

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, δεν δόθηκε τελικά από το Δημοτικό Συμβούλιο η θετική ψήφος για την επαναλειτουργία του Καισάριου υπό τους όρους που πρότεινε η Δημοτική Αρχή, με αποτέλεσμα την παύση της λειτουργίας του Δημοτικού Γυμναστηρίου.

Η εφημερίδα Δήμος & Πολιτεία, ζήτησε από τους επικεφαλής των παρατάξεων και από το δήμαρχο να μας παρουσιάσουν τις θέσεις τους, για το σημαντικό αυτό ζήτημα.

Στα παρακάτω λινκ μπορείτε να διαβάσετε τη θέση της κάθε παράταξης:

Καισαριανή Τώρα Χρήστος Βοσκόπουλος

Λαϊκή Συσπειρωση Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος

Πρώτη φορά Καισαριανή Μπετίνα Γραφίδου

Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής Άννα Παραγυιού

Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση Ανυπότακτη Καισαριανή Μιχάλης Μιλτσακάκης

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.