ΔΕΗ: Αίτημα πιλοτικής δίκης στον Άρειο Πάγο για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αίτημα για πιλοτική δίκη στον Άρειο Πάγο έκανε η ΔΕΗ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα ειδησεογραφικά sites τις τελευταίες ώρες, αίτημα για διεξαγωγή πιλοτικής δίκης για την ρήτρα αναπροσαρμογής των τιμολογίων ρεύματος κατέθεσε η ΔΕΗ. Στόχος είναι να ξεκαθαρίσει το δυνατόν συντομότερο το τοπίο αναφορικά με το ζήτημα.

Η πιλοτική δίκη εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα που αφορά μεγάλη μερίδα πολιτών, προκειμένου το επίμαχο ζήτημα να κρίνεται σε κορυφαίο επίπεδο νωρίτερα και να μην παρατείνεται η εκκρεμότητα και κατά συνέπεια η αβεβαιότητα αλλά και τα έξοδα των διαδίκων.

Αφορμή για το αίτημα της ΔΕΗ στάθηκε η συλλογική αγωγή που έχουν καταθέσει καταναλωτικές οργανώσεις – ΙΝΚΑ και ΕΚΠΟΙΖΩ – ζητώντας να κηρυχθεί παράνομος ο τρόπος εφαρμογής της ρήτρας.

Να σημειώσουμε ότι μέσω της ρήτρας μεταφέρεται στα τιμολόγια η αύξηση του κόστους παραγωγής ρεύματος το οποίο λόγω της ενεργειακής κρίσης έχει εκτοξευθεί.

Η συζήτηση στον Άρειο Πάγο επί του αιτήματος να διεξαχθεί πιλοτική δίκη έχει προσδιοριστεί για τις 14 Ιουνίου. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους αυτό σημαίνει, ότι οι δίκες που έχουν προσδιοριστεί στο μεταξύ για την ρήτρα αναπροσαρμογής ύστερα από αιτήσεις καταναλωτών, πιθανότατα θα αναβληθούν.

Πηγή: neolaia.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.