Επιδότηση διακοπών: Έρχεται Freedom Pass 150 – 300 ευρώ για ακτοπλοϊκά, ξενοδοχείο και εστιατόρια

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Για την πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια και τη σεισμόπληκτη Σάμο.

Δυο νέα προγράμματα επιδότησης διακοπών με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού ξεκινούν προσεχώς στο πρότυπο του Freedom Pass.

Το πρώτο έκτακτο Freedom Pass προβλέπεται σε τροπολογία που κατατέθηκε από το υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε νομοσχέδιο του υπ. Δικαιοσύνης και εστιάζει στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια και τη σεισμόπληκτη Σάμο (σεισμός 30ης Οκτωβρίου 2020). Στην τροπολογία επισημαίνεται ότι θα δίνεται με τη μορφή ψηφιακής κάρτας, δηλαδή στα πρότυπα της προπληρωμένης κάρτας Freedom Pass επιδότηση 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια και 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήρες σχέδιο επιδότησης διακοπών για τις δυο πληγείσες περιοχές θα ανακοινωθεί λίγο μετά τις 20 Ιουνίου, από το υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Ειδικό freedom pass για Βόρεια Εύβοια και Σάμο

Στην τροπολογία επισημαίνεται ότι δικαιούχοι της επιδότησης «είναι όλα τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας βάσει τελευταίας φορολογικής δήλωσης που έχουν υποβάλλει».
Από τη διαδικασία, ωστόσο, αποκλείονται όσοι έχουν ήδη λάβει voucher για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ) της περιόδου 2021-2022 και όσοι επιλεγούν για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της περιόδου 2022-2022, ανεξάρτητα με το αν γίνει τελικά η χρήση των παροχών. Επιπλέον, θα αποκλειστούν όσοι είναι ωφελούμενοι των προγραμμάτων «Τουρισμός για Όλους».

Η οικονομική ενίσχυση έχει συγκεκριμένο «ταβάνι». Όπως αναφέρεται στην τροπολογία, η ψηφιακή κάρτα θα φτάνει τα 300 ευρώ για τους δήμου Ανατολικής και Δυτικής Σάμου και τα 150 ευρώ για τους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Η ψηφιακή κάρτα θα εκδίδεται σε συνεργασία με τράπεζα, από ειδική πλατφόρμα που θα δημιουργήσει το Εθνικό Δίκτυο Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ).
Η διαδικασία υποβολής αίτησης

Ο δικαιούχος θα μπαίνει στην πλατφόρμα με τους κωδικούς Taxisnet, θα δηλώνει τα ωφελούμενα πρόσωπα και θα υποβάλλει αίτηση για την έκδοση της ψηφιακής κάρτας και, ταυτόχρονα, την πίστωση του χρηματικού ποσού που τού αναλογεί.
Ο αιτών θα συμπληρώνει -αν δεν υπάρχει- τη διεύθυνση email του και το κινητό του, ώστε να επαληθευτούν τα στοιχεία του. Να σημειωθεί ότι η αίτηση θα μπορεί να υποβάλλεται και στα ΚΕΠ.

Τουρισμός για όλους: Voucher 150 ευρώ για 200.000 δικαιούχους

Εκτός από το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ, και φέτος θα πραγματοποιηθεί η δράση «Τουρισμός για όλους».
Με τροπολογία που ψηφίστηκε στα μέσα Μαΐου, ορίζεται η νέα μορφή του προγράμματος για την περίοδο 2022 – 2025. Το πρόγραμμα, ύψους 30 εκατ. ευρώ, είναι χρηματοδοτούμενο από το ΕΠΑ και αφορά σε 200.000 δικαιούχους, οι οποίοι από φέτος θα λάβουν μία ψηφιακή κάρτα ύψους 150 ευρώ, έκαστος, για την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής τους.

Δεκτή και σε εστιατόρια η κάρτα

Η πλατφόρμα για το πρόγραμμα  «Τουρισμός για Όλους» αναμένεται να ανοίξει εντός των προσεχών ημερών και το voucher είναι πολύ πιθανό να γίνεται σε δεκτό και σε εστιατόρια.
Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας δήλωσε προ ημερών ότι οι 200.000 δικαιούχοι της φετινής χρονιάς «θα μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους, κάνοντας χρήση της άυλης ψηφιακής κάρτας την οποία και θα μπορούν να χρησιμοποιούν παντού: στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, στο ξενοδοχείο, στο ταβερνάκι».

Πηγή: parapolitika.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.