«Ο γύρος του κόσμου στην Καισαριανή»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Ο γύρος του κόσμου στην Καισαριανή»: μια γιορτινή εκδήλωση του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Καισαριανής

Το Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, σε σχεδόν εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εντυπωσιακή πρώτη εκδήλωση του ανανεωμένου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Καισαριανής.

Με τίτλο «Ο γύρος του κόσμου στην Καισαριανή» οι δάσκαλοι και τα μέλη των ενήλικων τμημάτων της χορωδίας και του σύγχρονου τραγουδιού μας ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο με πλήθος τραγουδιών, εντυπωσιακό ταλέντο και αστείρευτο κέφι.

Ο πολιτισμός, όπως και ο αθλητισμός, ήταν προτεραιότητα της Δημοτικής αρχής και επιτέλους, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, οι καρποί των προσπαθειών είναι ορατοί και σε αυτόν τον νευραλγικό τομέα της πόλης μας.

Η Καισαριανή είναι μια πόλη με τεράστιο μουσικό κεφάλαιο, ‘μάνα’ σπουδαίων συνθετών και ερμηνευτών από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Και της οφείλουμε ένα Πολιτιστικό Κέντρο άξιο αυτής της κληρονομιάς αλλά και του ταλέντου που αυτή η πόλη εξακολουθεί να γεννά.

Για πρώτη φορά από την εγκατάστασή του στο παλαιό Δημαρχείο, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του συμβούλου σε θέματα Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής, Γιώργου Γουρζουλίδη, το κτίριο ανακαινίστηκε και το πρώην πνευματικό κέντρο αναβαθμίστηκε σε Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Καισαριανής, με ανανεωμένο και αναβαθμισμένο πρόγραμμα μαθημάτων για μικρούς και μεγάλους.

Μεταξύ άλλων απέκτησε επιτέλους Χορωδία ενηλίκων, η οποία εντυπωσίασε το Σάββατο με τις τραγουδιστικές ικανότητες των μελών και την εμπειρία της καταξιωμένης δασκάλας σύγχρονου τραγουδιού, Στέλλας Χροναίου.

Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης έκανε ο Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής, Γιώργος Γουρζουλίδης.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.