Kινητοποίηση των εργαζομένων του δήμου Βύρωνα, στις 22 Ιούνη στις 10.00 το πρωί, στο δημαρχείο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα αναφέρει:

Στηρίζουμε την κινητοποίηση των εργαζομένων του δήμου Βύρωνα, στις 22 Ιούνη στις 10.00 το πρωί, στο δημαρχείο Βύρωνα.                          Να ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματά τους.

Την Δευτέρα 20/6/22 ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Σωματείου εργαζομένων στο δήμο Βύρωνα για να  ενημερώσουν τις δημοτικές παρατάξεις για την κατάσταση που επικρατεί στην λειτουργία των διευθύνσεων καθαριότητας και πρασίνου καθώς και τα γενικότερα προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου, τα οποία τους οδηγούν σε κλιμακούμενες κινητοποιήσεις με αρχή την Τετάρτη 22/6 στις 10.00 το πρωί έξω από το δημαρχείο Βύρωνα.

Αυτό που προέκυψε από την ενημέρωση, δεν είναι τίποτε άλλο, από αυτά που έχουμε επισημάνει επανειλημμένα με παρεμβάσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο όπως και με δελτία τύπου.

Η δημοτική αρχή Βύρωνα με την κλιμάκωση παράδοσης βασικών λειτουργιών της καθαριότητας και του πρασίνου στους επιχειρηματίες μαζί με την άρνησή της να καλύψει με μόνιμο προσωπικό τις κενές θέσεις,έχει σαν αποτέλεσμα την εικόνα της καθαριότητας και πρασίνου, που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες.Ηλεκτροφωτισμός, κλαδέματα, συντήρηση πρασίνου,  διαχείριση αδρανών και  ανακυκλούμενων υλικών, έχουν παραδοθεί σε επιχειρηματίες, ενώ πρόσφατα εγκαινίασε και τις προσλήψεις εργαζομένων μέσω εταιρειών.

Η δημοτική αρχή Βύρωνα υλοποιεί κατά γράμμα τις εντολές της ΕΕ και της κυβέρνησης για τη διάλυση του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα των δήμων, την μετατροπή τους σε επιχειρήσεις και τους πολίτες σε ρόλο πελάτη, που θα πληρώνουν ακριβά υποβαθμισμένες υπηρεσίες που δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους και στις ανάγκες της πόλης.

Η δημοτική αρχή Βύρωνα αυτό που κάνει είναι να επικεντρώνεται στην επικοινωνιακή πολιτική κάνοντας το μαύρο άσπρο, αποπροσανατολίζοντας τους πολίτες από τα μεγάλα προβλήματα της πόλης και την υποβάθμιση του δημόσιου χαρακτήρα του δήμου. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο δημοτικό συμβούλιο της 06/6/22 που συζητήθηκε το θέμα της κοινωνικής πολιτικής και των παιδικών σταθμών μετά από αίτημα του σωματείου των εργαζομένων, φάνηκε η ένδεια με την οποία διαχειρίζεται τα ζητήματα αυτά. Παρά τις διαβεβαιώσεις που έδινε στο δημοτικό συμβούλιο για την εύρυθμη λειτουργία και αποκατάσταση των προβλημάτων, από τους εκπροσώπους των εργαζομένων αναδείχθηκε η εκ διαμέτρου αντίθετη πραγματικότητα. Η δημοτική αρχή στο μόνο που περιορίστηκε ήταν να διαβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά, για τα οποία μας είχε διαβεβαιώσει ότι θα αντιμετώπιζε από το Σεπτέμβρη του 2021. Όταν δε προτείναμε να συμπεριληφθούν στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα, οι προτάσεις που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι και υιοθετήθηκαν από την πλειοψηφία του Δ.Σ., η απάντηση για άλλη μια φορά ήταν ότι αυτά που λέμε είναι αστειότητες.

Τα αιτήματα για τα οποία οι εργαζόμενοι του δήμου Βύρωνα ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους την Τετάρτη 22/6/22 στις 10.00 το πρωί έξω από το δημαρχείο Βύρωνα, δεν αφορούν μόνο τους εργαζόμενους. Αφορούν κυρίως τους πολίτες που πληρώνουν ακριβά για υποβαθμισμένες υπηρεσίες που είναι αποτέλεσμα της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών, αφορούν την ποιότητα της ζωής στην πόλη μας και την υπεράσπιση του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών του δήμου.

Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν έμπρακτα τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, οι οποίες έχουν άμεση σχέση με τη δική τους καθημερινότητα.

Την Τετάρτη 22 Ιούνη στις 10.00 το πρωί θα είμαστε στο δημαρχείο Βύρωνα, στο πλευρό των εργαζομένων.

Βύρωνας 21/6/22

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.