Έρχεται και στην Ελλάδα η τετραήμερη εργασία.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το μοντέλο αυτό της εργασίας θα το εφαρμόσουν πιλοτικά το καλοκαίρι στην Ελλάδα στο προσωπικό τους για το διάστημα 2 μηνών τέσσερις μεγάλες εταιρείες. Δηλαδή οι εργαζόμενοι αυτών των εταιρειών θα εργάζονται 4 ημέρες την εβδομάδα με 8 ωρο χωρίς μείωση αποδοχών. Ο στόχος είναι να διατηρηθεί η παραγωγικότητα των εργαζομένων, να διασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες εργασίας αλλά και η ποιότητα ζωής για τους εργαζόμενους.

Για το θέμα αυτό μίλησε ο εργατολόγος, Κώστας Τσουκαλάς στο MEGA . Όπως είπε με αυτό το νέο μοντέλο εργασίας γίνεται προσπάθεια να υπάρξει μια αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του εργαζομένου, να μπορεί να δουλεύει λιγότερες ώρες εβδομαδιαία αλλά πρέπει να δούμε πώς μπορεί να συνυπάρξει η υψηλή παραγωγικότητα και ταυτόχρονα καλύτερη ποιότητα ζωής του εργαζομένου “.

Γιατί θα εφαρμοστεί η τετραήμερη εργασία στην Ελλάδα

Εν συνεχεία εξήγησε γιατί θα εφαρμοστεί η τετραήμερη εργασία στην Ελλάδα. Το μοντέλο αυτής εργασίας εφαρμόζεται ήδη στην Ευρώπη και θα εφαρμοστεί πιλοτικά το καλοκαίρι και στην Ελλάδα, δηλαδή θα έχουμε μείωση ωρών εργασίας με διατήρηση αποδοχών, τόνισε.

Πρόκειται για το πρόγραμμα “100:80: 100, δηλαδή o εργαζόμενος θα έχει το 100% των αποδοχών με 80% του χρόνου εργασίας. Αυτό γίνεται γιατί ορισμένες επιχειρήσεις έχουν διαπιστώσει ότι με λιγότερες ώρες εργασίας οι εργαζόμενοι τους έχουν καλύτερη παραγωγικότητα το τετραήμερο από ότι το πενθήμερο αλλά και επειδή υπάρχει μεγάλη κουβέντα για το μέλλον, πρόσθεσε.

“Καλώς ή κακώς σε μια 10ετία, 20 ετία με την είσοδο της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης μεταβάλλεται πλήρως ο εργασιακός χάρτης. Κάποιες θέσεις εργασίας ενδέχεται να μην είναι τόσο απαραίτητες όσο είναι τώρα. Αυτό έχει από τη μια ένα μέλλον το οποίο μπορεί από τη μια να είναι ζοφερό, να έχουμε μεγάλη ανεργία, ή εάν το χειριστούν σωστά τα κράτη και οι επιχειρήσεις θα διασφαλιστεί η ποιότητα ζωής, δηλαδή να κάνουμε την τεχνολογία όχι μόνο ένα όπλο που διατηρεί την κερδοφορία για τις επιχειρήσεις αλλά ένα εργαλείο που διαμορφώνει και μέρισμα συμμετοχής στους εργαζομένους.”, σημείωσε

Tετραήμερη εργασία: Τι θα αλλάξει στις μετακινήσεις εργαζομένων

Σύμφωνα με το MEGA, με την εφαρμογή της τετραήμερης εργασίας των εργαζομένων θα μειωθεί και ο αριθμός των μετακινήσεων εργαζομένων κατά 1μέρα που αυτό σημαίνει σημαντική εξοικονόμηση για την οικονομία.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.