Ο Άρειος Πάγος αναλαμβάνει να «απαντήσει» στην καταδίκη της Ελλάδας για το κράτος δικαίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αναβρασμός επικρατεί στον Άρειο Πάγο μετά το ψήφισμα «κόλαφος» του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος Δικαίου και την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τη χώρα μας διεθνώς για μεθοδεύσεις συγκάλυψης σε κορυφαίες και μείζονος ενδιαφέροντος υποθέσεις.

Μετά την έντονη πολιτική κόντρα που ήδη πυροδοτήθηκε από το καταδικαστικό για την Ελλάδα ψήφισμα το οποίο υπερψήφισε, κατά πλειοψηφία, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ανέλαβε να βγάλει τα ….κάστανα από τη φωτιά η Διοικητική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου που συγκαλείται εκτάκτως την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

Η Διοικητική Ολομέλεια θα συνεδριάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την προγραμματισμένη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου κεκλεισμένων των θυρών, υπό την προεδρία της κ. Ιωάννας Κλάπα- Χριστοδουλέα και τη συμμετοχή της εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Γεωργίας Αδειλίνη.

Το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου:

Με το εν λόγω ψήφισμα, που ενέκριναν 330 ευρωβουλευτές, καταψήφισαν 254, ενώ σημειώθηκαν 26 αποχές εκφράζονται σοβαρές ανησυχίες για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, ενώ καλείται η Κομισιόν να αναλάβει δράση.

Συγκεκριμένα, στο ψήφισμα καταγράφονται οι φυσικές και προφορικές απειλές, καθώς και οι καταχρηστικές αγωγές (SLAPPS) εναντίον δημοσιογράφων από υψηλά ιστάμενους πολιτικούς, περιλαμβανομένων ανθρώπων του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, η παράνομη χρήση λογισμικού παρακολούθησης, όπως του Predador εναντίον πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων, ενώ επικρίνει την παράνομη εργαλειοποίηση του όρου «απειλή για την εθνική ασφάλεια» και σημειώνει την επιρροή του πρωθυπουργού στην ΕΥΠ, που τελεί υπό την άμεση εποπτεία του.

Στο ψήφισμα καταγράφεται έλλειψη προόδου στην υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και το «σκάνδαλο της λίστας Πέτσα». Σημειώνεται η προβληματική λειτουργία ανεξάρτητων αρχών, όπως η ΑΔΑΕ και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα λόγω και των πιέσεων, που δέχθηκαν στην υπόθεση των υποκλοπών, αλλά και τον εκφοβισμό δικαστικών λειτουργών, αναφέροντας ονομαστικά τους εισαγγελείς Ελένη Τουλουπάκη και Χρήστο Ράμμο.

Το ψήφισμα διαπιστώνει εξάλλου ότι η δικαστική έρευνα για την τραγωδία στα Τέμπη στερείται πολιτικής αμεροληψίας σημειώνοντας την άρνηση του κοινοβουλίου να διεξαγάγει έρευνα για δύο πρώην υπουργούς Μεταφορών, όπως ζήτησε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία.

Εκφράζει παράλληλα βαθιά λύπη για το ναυάγιο της Πύλου και ανησυχία για την έλλειψη προόδου στις σχετικές έρευνες, τη γενικότερη μεταχείριση μεταναστών, αλλά και την υπερβολική χρήση βίας από την αστυνομία.

Για την υπόθεση Predator ζητά την άμεση συνδρομή της Europol, ενώ καλεί την Κομισιόν να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα «εργαλεία» για την αντιμετώπιση των παραβιάσεων των αξιών της Ε.Ε στην Ελλάδα.

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.