Σας επιστρέφουμε τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, κ. δήμαρχε Καισαριανής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση εργαζομένων Δήμου Καισαριανής αναφέρει:

Ο δήμαρχος, τοποθετούμενος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 18 Ιούλη 2022, και απαντώντας στην κριτική των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, σχετικά με τις δαπάνες του δήμου και την πορεία υλοποίησης του προϋπολογισμού του, μίλησε, συλλήβδην, και με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, για τα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου, ακόμη και για τους μετακλητούς υπαλλήλους που ο ίδιος προσέλαβε.

Για να υποβαθμίσει το κόστος τους είπε χαρακτηριστικά ότι «…μιλάμε για πέντε άτομα επιπλέον …του χιλιάρικου…» και αυτό γιατί «…τα στελέχη του δήμου είναι μη λειτουργικά, γιατί δεν κατέχουν…»!!!. Συνεχίζοντας είπε, για τους 24 εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών, από τα προγράμματα ΕΣΠΑ,  και όχι 35 που είπε, που δικαιώθηκαν από τα δικαστήρια και μετατράπηκαν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου, είπε ότι «…γνωρίζετε με τους 35 εργαζόμενους πόσο φορτώθηκε ο δήμος…»; Η γλώσσα της λαχαναγοράς είναι καλή όταν εκφέρεται στον κατάλληλο χώρο. Όταν όμως χρησιμοποιείται στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αφορά εργαζόμενους, μετακλητούς ή όχι, μόνιμους ή συμβασιούχους, τότε χαρακτηρίζει το επίπεδο αυτών που την εκφέρουν και όχι γι’ αυτούς που απευθύνεται.

Για να αποκαταστήσουμε όμως την αλήθεια, σας ενημερώνουμε ότι το μηνιαίο κόστος των μετακλητών υπαλλήλων είναι 11.252,76 ευρώ (ΑΔΑ: ΨΓΨ2ΩΕΨ-ΙΡΓ) ήτοι 135.033,12 ευρώ ετησίως ( δεν είναι λίγα, όταν πολλές φορές για ανταλλακτικά μερικών εκατοντάδων ευρώ δεν κυκλοφορούν τα οχήματα του δήμου) στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν καλύπτουν πραγματικές ανάγκες του δήμου, αλλά προσωπικές και πελατειακές εξυπηρετήσεις της δημοτικής αρχής, ενώ η επιχορήγηση των Παιδικών Σταθμών από το ΕΣΠΑ, εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς και όχι από τον αριθμό των εργαζομένων.

Όμως κ. Δήμαρχε σας επιστρέφουμε τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, γιατί ανεπαρκείς, μη λειτουργική και προβληματική είναι η διαχείριση  που ασκείτε απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό του δήμου, με αποτέλεσμα, όπως τονίσαμε πολλάκις, να παρατηρείται το φαινόμενο των πρόωρων αποχωρήσεων στελεχών του δήμου, για συνταξιοδότηση και η τάση φυγής σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου, γιατί, είτε δεν μπορούν να συνεργαστούν με την δημοτική αρχή, είτε γιατί δεν ανέχονται προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και την απαξία του έργου τους από τη διοίκησή σας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σας δεν έγινε μια ουσιαστική συζήτηση για την οργάνωση των υπηρεσιών του δήμου, για την καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού, για την τοποθέτησή του με βάση τις ανάγκες, τις κλήσεις και την προσωπική του άποψη, με βάσει την ειδικότητά του. Δεν ζητήσατε τη γνώμη τους και δεν έγινε μια ουσιαστική και συλλογική συζήτηση, με όλους τους εργαζόμενους και το σύλλογο των εργαζομένων. Δεν εξηγήσατε ποιες είναι οι προθέσεις και στόχοι σας. Δεν διεκδικήσατε την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και την αξιοποίηση του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας, για να έρθει προσωπικό και όχι για να φεύγει, όπως γίνεται τώρα. Κάνετε επιλεκτικές τοποθετήσεις – μετακινήσεις, στην καλύτερη περίπτωση πυροσβεστικού χαρακτήρα, γιατί ο κανόνας είναι να γίνονται εκδικητικά και τιμωρητικά. Είναι τυχαίο τέλος ότι κανένας συνάδελφος και καμία συναδέλφισσα δεν θέλει να αναλάβει θέσεις προϊσταμένων;

Μιλάτε εδώ και τρία χρόνια ότι δεν σας κάνει ο ισχύων ΟΕΥ, που σημειωτέον τον υπερψηφίσατε, όταν ήσασταν στην αντιπολίτευση, και ότι θα κάνετε αλλαγές. Οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες, αρκεί να προκύψουν μέσα από μια ουσιαστική – συλλογική συζήτηση, με βάση τις πραγματικές ανάγκες, τις προοπτικές του δήμου και τη στελέχωση των υπηρεσιών με τακτικό προσωπικό. Με την ανάγκη σύστασης νέων θέσεων και κατάργηση άλλων, που προκύπτουν μέσααπό τις αρμοδιότητες που μεταφέρονται στους δήμους και από την ραγδαία ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και της πληροφορικής και την είσοδό τους στην παραγωγική διαδικασία και τις υπηρεσίες κλπ. Αυτό όμως δεν σας απαλλάσσει από τις ευθύνες της μη εφαρμογής του ισχύοντος ΟΕΥ, όπως γίνεται με τις διευθύνσεις: «Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας Και Προαγωγής  Υγείας» και «Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού».

Κατεβείτε λίγο από το καλάμι σας, εσείς και διοίκησή σας και τότε θα δείτε την σκληρή πραγματικότητα και όχι την εικονική που βλέπετε στα σύννεφα που πετάτε!

Τέλος αξίζει να δει κάποιος τις επίμαχες φράσεις του βίντεο: https://kaisariani.gr/2022/07/18/deytera-18-ioylioy-2022-dimotiko-symvoylio/(Από την 1:20΄της ώρας περίπου), γιατί για κάποια πράγματα δεν είναι μόνο τι λέμε, αλλά και πώς τα λέμε!

25/07/2022                                                                    Από την ΕΑΣ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.