Ποιος παραποιεί και διαστρεβλώνει την αλήθεια και τα γεγονότα κ. Δρίτσα;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Απάντηση του Προέδρου της ΠΕΝΕΝ για τις τηλεφωνικές υποκλοπές στο κινητό του τηλέφωνο!

Ανεπιτυχής και εκτός πραγματικών δεδομένων ήταν η απάντηση που έδωσε ο πρώην Υπουργός Ε.Ν κ. Θ. Δρίτσας στην προχθεσινή καταγγελία που έκανε η ΠΕΝΕΝ για τις υποκλοπές στο κινητό τηλέφωνο που διαχειρίζεται ο Πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ καθώς και στο τηλεφωνικό κέντρο της Ένωσής μας.

Ας δούμε τα πραγματικά δεδομένα επί των ισχυρισμών του κ. Δρίτσα.

Ισχυρισμός 1

Η καταγγελία ερευνήθηκε ενδελεχώς χωρίς από αυτή να προκύψει κάτι το μεμπτό…

Πώς μπορεί να ερευνήθηκε μια καταγγελία χωρίς να έχει πάρει μέρος η εμπλεκόμενη πλευρά, δηλαδή η ΠΕΝΕΝ, και τι είδους έρευνα ήταν αυτή χωρίς την δική μας παρουσία και επίσης τι έρευνα έγινε αφού η απάντηση που πήραμε από την αρμόδια υπηρεσία ήταν «δεν υπάρχει στο ΥΕΝ υπηρεσία ή μηχανισμός και το μέσον για τηλεφωνικές υποκλοπές».

Αποκρύπτει ο κ. Δρίτσας ότι τα σχετικά στοιχεία μας δόθηκαν από τον πρώην στενό του συνεργάτη ο οποίος επανειλημμένα τον είχε ενημερώσει σχετικά….

Ισχυρισμός 2

Η καταγγελία μας δεν είχε κανένα αντικειμενικό ή έστω ενδεικτικό στοιχείο…..

Εδώ ο ισχυρισμός του δεν είναι μόνο ψευδής αλλά και προκλητικός!

Στην καταγγελία (σύμφωνα με τα λεχθέντα του τότε συνεργάτη του) αναφέρεται ότι οι τηλεφωνικές υποκλοπές γινόταν από ένα υπερσύγχρονο βαν με φιμέ τζάμια το οποίο ήταν εξοπλισμένο για υποκλοπές και παρακολουθήσεις με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Αυτό το είχε πάρει η χώρα μας για το Λιμενικό Σώμα από τις ΗΠΑ επί περιόδου που το ΥΕΝ ήταν στην εποπτεία του κ. Χρυσοχοΐδη επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, και το οποίο είχε θεαθεί από μεριάς μας δεκάδες φορές στο λιμάνι στην Ακτή Μιαούλη αλλά και κάτω από τα γραφεία της ΠΕΝΕΝ!!

Γιατί ο κ. Δρίτσας αποσιωπά αυτό το σημαντικό στοιχείο και γεγονός, μιλώντας ότι δεν έχουμε καταθέσει κανένα αποδεικτικό – αντικειμενικό στοιχείο;

Έχει ενδιαφέρον να υπογραμμίσουμε ότι στην τηλεφωνική επαφή με τον τότε Διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων ο ίδιος μας δήλωσε ότι αγνοεί τα στοιχεία για τον μεγάλο αδελφό, το Βαν – χαφιέ και προφανώς λέμε εμείς ότι ο κ. Δρίτσας (όπως και οι προηγούμενοι) γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς την «αμαρτωλή» αποστολή του!

Ισχυρισμός 3

Μάλλον στον κ. Δρίτσα εμφανίστηκε με την δημοσιοποίηση της καταγγελίας μας το σύνδρομο της «ταραχής» μαζί και της προσωπικής του πικρίας ή αλλιώς τον βολεύει πολιτικά στον δικό του χώρο και ακροατήριο να παρουσιάσει την εικόνα ότι ο Πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ για κάποιο ανεξήγητο λόγο τον έχει στοχοποιήσει σε προσωπικό επίπεδο…

Ουδέν ψευδέστερο από αυτό!

Διευκρινίζουμε ότι με τον κ. Δρίτσα δεν είχαμε ποτέ ιδιωτικές, κοινωνικές – οικογενειακές ή άλλου είδους σχέσεις όπως επίσης με κανένα προγενέστερο ή μεταγενέστερο από αυτόν Υπουργό Ε.Ν….

Τόσο στον ίδιο όσο και σε όλους τους άλλους, τις προσκλήσεις τους για ποτό και ούζο σε τσιπουράδικα τις απορρίπταμε ευγενικά…..

Κατά συνέπεια ο ισχυρισμός του περί προσωπικών επιθέσεων είναι παντελώς αβάσιμος και υποκρύπτει πολιτική σκοπιμότητα….

Ήταν και είναι πολιτική ή «προσωπική» η αντιπαράθεσή μας;

Η σκοπιμότητα του είναι μία και συγκεκριμένη:

Θέλει να μετατοπίσει την ουσία της αντιπαλότητας μας με τον ίδιο, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική τους που αυτή και μόνο αυτή ήταν η αιτία της σφοδρής πράγματι σύγκρουσης μεταξύ της ΠΕΝΕΝ και του ίδιου ως Υπουργού Ε.Ν.

Ενδεικτικά τους υπενθυμίζουμε τα έργα και τις μέρες στο ΥΕΝ και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ:

–          Είναι αυτός που έβαλε φαρδιά – πλατιά την σφραγίδα και την υπογραφή του για το ξεπούλημα του ΟΛΠ στην κινεζική Cosco!

–          Είναι αυτός και η κυβέρνησή του που έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενσωματώθηκαν και ταυτίστηκαν απόλυτα με την γραμμή και την πολιτική του μεγαλοεφοπλιστικού κεφαλαίου, αυτή της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας του….

–          Είναι αυτός και η κυβέρνησή του που δέχθηκε, υπέγραψε το καταστροφικό MasterPlan της Cosco για να δηλώσει αργότερα όταν στην πειραϊκή αναπτύχθηκε κίνημα ενάντια στην δημιουργία προβλήτας για τα κρουαζιερόπλοια, ότι δεν γνώριζε τίποτα για το περιβαλλοντικό έγκλημα!!!

–          Είναι αυτός όπως και οι υπόλοιποι (επί ΣΥΡΙΖΑ) που λειτουργώντας σύμφωνα με την εφοπλιστική γραμμή έκαναν άοκνες και φιλότιμες προσπάθειες στην απαίτηση της ΕΕΕ για την κατάργηση της ΣΣΕ, να πείσει και την ΠΝΟ να υπογράψει την επαίσχυντη αξίωση του μεγαλοεφοπλιστικού κεφαλαίου!

–          Είναι αυτός που στις προγραμματικές δηλώσεις στην Βουλή τον Φλεβάρη του 2015 δεσμεύοταν για την αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό του Ναυτεργατικού σ.κ και ακολούθως το έκανε γαργάρα!

Αυτές κ. Δρίτσα και πολλές ακόμη ήταν οι αιτίες της συγκρουσιακής πολιτικής γραμμής που επιλέξαμε απέναντι στην κυβερνητική γραμμή σας που απαξίωνε τα Ναυτεργατικά προβλήματα, νομιμοποιούσε το σάπιο και αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο στην Ναυτιλία και στο Ναυτεργατικό σ.κ!

Βάλατε και εσείς το λιθαράκι σας στην θητεία σας αυτή η βαθιά αντιλαϊκή και εφοπλιστόδουλη πολιτική να διαιωνίζεται, για αυτό πρέπει να νοιώθετε ξεχωριστή υπερηφάνεια!!

Όσο αφορά τα πεπραγμένα και την «πετυχημένη» θητεία του στο ΥΕΝ, έχει δίκιο για αυτό και εκατοντάδες «Ναυτικοί» έχουν συνωστισθεί για να γίνουν μέλη του κόμματος…..

Στο Δελτίο Τύπου που βγάλατε, ανάμεσα στους ψευδείς ισχυρισμούς προσπαθείτε να χρεώσετε σε μένα και στην ΠΕΝΕΝ την έκδοση αφίσας με την ένδειξη WANTED, πρόκειται για προβοκατόρικο ισχυρισμό που επιδιώκει να μας ταυτίσει με «γνωστούς -άγνωστους»!

Η ΠΕΝΕΝ πράγματι έβγαλε σχετική αφίσα με την υπογραφή της και γέμισε τους δρόμους του Πειραιά, όχι όμως αυτή που με ανέντιμο πολιτικό τρόπο μας αποδίδετε….

Για να φρεσκάρουμε την εξασθενημένη μνήμη σας την αναδημοσιεύουμε πάλι σήμερα….

Πού είδε λοιπόν την δημιουργία εντυπώσεων και παραπληροφόρησης ο κ. Δρίτσας ;

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Υ.Γ.1: Πολλά φίλα προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ σε μια επίδειξη «δημοκρατικής δημοσιογραφικής δεοντολογίας» εξαφάνισαν την επιστολή και την καταγγελία της ΠΕΝΕΝ και η «πλουραλιστική» ενημέρωση προς τους αναγνώστες τους περιορίστηκε αποκλειστικά στην δήλωση – απάντηση του κ. Δρίτσα.

Εμείς σε αντίθεση με αυτούς δημοσιεύουμε στο τέλος την σχετική δήλωση του Βουλευτή Πειραιά…

Υ.Γ.2: Σχετικά με την παραίνεσή του να απευθυνθούμε στον κ. Ντογιάκο, η απάντησή μας είναι:

Όσο απευθυνθήκαμε στον «δικό σας κ. Ντογιάκο» όταν έλαβαν χώρα τα συγκεκριμένα γεγονότα, άλλο τόσο θα απευθυνθούμε και σήμερα….

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο δρόμος αυτός (δικαστικός) όπως και αυτός των εξεταστικών επιτροπών της Βουλής θα καταλήξει για άλλη μια φορά στην συγκάλυψη, στο κουκούλωμα, και σε ανέξοδες πολιτικά κοκορομαχίες!

Υ.Γ.3: Σχετικά με την άποψή του που προσπαθεί να «πλασάρει» ο κ. Δρίτσας ότι μόνο με αυτόν είχαμε σκληρή αντιπαράθεση και με κανέναν άλλο πρώην ή μεταγενέστερο Υπουργό Ε.Ν, θα φρεσκάρουμε την μνήμη του με ένα περιστατικό που μας έθεσε υπόψη μας έξω από το αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας σε συγκέντρωση για τις συνθήκες κράτησης των μεταναστών όταν μας μεταφέρει την οργή του τότε Υπουργού Ε.Ν (Κ. Μουσουρούλη) και αμέσως μας ζήτησε να ρίξουμε τους τόνους! Ας αναζητήσει επίσης πρακτικά συνεδριάσεων της Βουλής με ανάλογες εναντίον μας επικρίσεις από τους κ.κ. Κεφαλογιάννη – Γεωργιάδη – Βαρβιτσιώτη (καλύτερα να μην γυρίσουμε πιο πίσω) αλλά και από τον σημερινό Υπουργό Ε.Ν!!

Το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Δρίτσας μετά την απομάκρυνσή του από το ΥΕΝ ή έπαψε να μας «διαβάζει» ή συνειδητά επιλέγει να κάνει το άσπρο – μαύρο γιατί αυτό τον εξυπηρετεί πολιτικά!!

Υ.Γ.4: Κλείνοντας ένα σχόλιο για τις πολιτικές δυνάμεις της κομμουνιστικής κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς οι οποίες στην συντριπτική πλειοψηφία τους ουδόλως ασχολήθηκαν με την σοβαρότητα της καταγγελίας μας επιβεβαιώνοντας έτσι ότι όποιος δεν είναι με την δική τους πολιτική γραμμή δεν έχει νόημα να ασχοληθούν…..

Ακόμη κι όταν αυτά που λέει αφορούν τα ατομικά – δημοκρατικά, πολιτικά συλλογικά δικαιώματα!

Δήλωση Θοδωρή Δρίτσα αναφορικά  με την καταγγελία του Προέδρου της ΠΕΝΕΝ Αντώνη Νταλακογεώργου για παρακολούθηση του τηλεφώνου του.

«Χρόνια τώρα, ο πρόεδρος  της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού, επιδίδεται σε διαρκείς επιθέσεις στοχοποιώντας με προσωπικά, στο όνομα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εργαζόμενων ναυτικών και της αντεργατικής επιθετικότητας του ελληνικού και παγκόσμιου καπιταλισμού. Μία μεγάλη περίοδο με χαρακτήριζε ως «εφοπλιστόδουλο» και ταυτόχρονα, γέμιζε τον Πειραιά αφίσες με τη φωτογραφία μου και την ένδειξη «wanted» (καταζητείται).

Δεν ξέρω ακριβώς την αιτία αυτής της επιλογής. Ίσως εκείνος ξέρει. Πάντως, τέτοιου είδους συνεχή και διαρκή στοχευμένη επίθεση προσωπικού χαρακτήρα, δεν έχει επιδείξει ο Αντώνης Νταλακογιώργος εναντίον οποιουδήποτε υπουργού, οποιασδήποτε κυβέρνησης, πριν ή μετά από μένα. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ναυτικοί και οι εργαζόμενοι στο λιμάνι, γνωρίζουν πολύ καλά τα πεπραγμένα της δικής μου θητείας, απέναντι στα δικαιώματά τους και στις διεκδικήσεις τους.

Τώρα, για το τεράστιο ζήτημα των παρακολουθήσεων, σπεύδω κι εγώ να επιβεβαιώσω, ότι όντως στις αρχές του 2015 υπήρξε καταγγελία για παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του προέδρου αλλά και των γραφείων της ΠΕΝΕΝ. Όπως και ο ίδιος περιγράφει στις τότε και τώρα ανακοινώσεις του, πράγματι ανέλαβα με αίσθηση της σοβαρότητας ενός τέτοιου θέματος, την προσπάθεια να διερευνηθεί η υπόθεση όσο πέρναγε από το χέρι μου. Όντως ανέθεσα τη διερεύνησή της στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, προφανώς για αναζήτηση ενδεχομένων ευθυνών και συμμετοχής Υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας. Παραπέρα δεν μπορούσα να πάω και με δεδομένο ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων εποπτευόταν και διοικείτο απευθείας από τον Υπουργό, εξάντλησα όλα τα περιθώρια τυπικών και άτυπων παρεμβάσεων, ώστε να φτάσει η διερεύνηση μέχρι τέλος.

Επισημαίνω ότι, η καταγγελία του Αντώνη Νταλακογιώργου δεν περιείχε κανένα αντικειμενικό στοιχείο, έστω ενδεικτικό. Ήταν καταγγελία-ισχυρισμός, τον οποίο εγώ σεβάστηκα και καθόλου δεν τον υποτίμησα. Αλλά μέχρι εκεί. Άλλα στοιχεία έστω ως ένδειξη δεν υπήρχαν. Η έρευνα τελικά δεν απέδωσε κάποιο στοιχείο. Τόσο για το τελικό αποτέλεσμα όσο και για την καθημερινή διαδικασία, συχνότατα, συστηματικά και με ειλικρίνεια ενημέρωνα τον καταγγέλλοντα. Μετά από αυτά και εκείνος σταμάτησε τις ενέργειές του προς κάθε κατεύθυνση.

Προσθέτω επίσης, πως τον διαβεβαίωνα μέχρι τέλους και διαρκώς, ότι ακόμα κι αν υπάρχουν Υπηρεσίες που δρουν με απαράδεκτη παρακρατική αυτονομία ως κατάλοιπο του παρελθόντος, αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επιλογή της δικής μας κυβέρνησης, καθόλου δεν μας αφήνει αδιάφορους ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το διερευνούμε και δεν γίνεται αποδεκτό να υπάρχουν τέτοιες πρακτικές από οποιονδήποτε.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που κάνει τον κ. Αντώνη Νταλακογιώργο να ανασύρει από τη ναφθαλίνη μία υπόθεση που αφορούσε συμβάντα πριν από επτά και πλέον χρόνια, από τη διερεύνηση των οποίων μάλιστα,  δεν προέκυψε ή έστω δεν κατέστη δυνατό να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα, παρά τη συστηματική προσπάθεια την οποία και ο ίδιος γνωρίζει. Ούτε εγώ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ενεχόμαστε σε τέτοιες υποθέσεις και το έχουμε αποδείξει με τη στάση μας πάρα πολλές φορές. Αυτά, για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και να σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση και η δημιουργία εντυπώσεων!

Τώρα αν θέλει ο Αντώνης Νταλακογιώργος να δώσει συνέχεια σε αυτήν την υπόθεση, στο πλαίσιο της άποψης που διακηρύσσει ότι «όλοι ίδιοι είναι», ας επιλέξει ότι νομίζει. Ας απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη. Ενδεχομένως δε, θα μπορούσε να συνεργαστεί και με τον κ. Ντογιάκο, ώστε να «αποκαλύψει» στο πανελλήνιο την ενοχή όχι μόνο του Δρίτσα, αλλά και του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ!».

Το χρονικό, τα γεγονότα και το κουκούλωμα για την υποκλοπή τηλεφώνου Προέδρου ΠΕΝΕΝ

Οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και οι υποκλοπές αποτελούν ένα διαχρονικό πολιτικό φαινόμενο στο οποίο έχουν όλες οι κυβερνήσεις εμπλοκή μέσα από τους μηχανισμούς, τις υπηρεσίες και τα υπερσύγχρονα μέσα που εφοδιάζονται και εγκαθιστούν για τον σκοπό αυτό.

Το ταξικό εργατικό κίνημα και τα πρόσωπα που το αποτελούν επίσης είναι στις κεντρικές προτεραιότητες του αστικού συστήματος, η παρακολούθηση της πολιτικής συνδικαλιστικής δράσης τους καθώς και οι τηλεφωνικές υποκλοπές….

Οι τηλεφωνικές υποκλοπές συνιστούν κατά την άποψή μας αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής των κυβερνώντων, του κεφαλαίου και της Ε.Ε για την θωράκιση του αστικού κράτους απέναντι κυρίως στον «εσωτερικό εχθρό» που είναι το επαναστατικό και εργατικό κίνημα που τους αμφισβητεί και πορεύεται τον δρόμο για την ανατροπή του εκμεταλλευτικού συστήματος!

Αυτή η σκοτεινή πλευρά της πολύμορφης δράσης των συστημικών πολιτικών δυνάμεων αποσιωπάται από όλους, γιατί όλοι έχουν λερωμένη την φωλιά τους!

Ταυτόχρονα όπως αποδεικνύεται στην καπιταλιστική δύση στις υποκλοπές εμπλέκονται και αυτοτελώς μεγάλες επιχειρήσεις και οι ίδιοι οι εργοδότεςοι οποίοι επιδιώκουν να προστατεύσουν την κερδοφορία τους από κάθε ανεπιθύμητη «διείσδυση» στην οργάνωση και στην διεκδίκηση από το αγωνιστικό κίνημα, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί καμιά χαραμάδα στο καθεστώς της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης και της ασύδοτης επιχειρηματικής τους δράσης.

Την περίοδο των μεγάλων μαζικών και μαχητικών αγώνων στην χώρα μας που αναπτύσσονται 2010 – 2013 κόντρα στην μνημονιακή πολιτική κυβερνήσεων – Ε.Ε – Δ.Ν.Τ στον χώρο της Ναυτιλίας ξεσπούν δεκάδες απεργίες που έχουν στο επίκεντρο τόσο τις αντιλαϊκές κυβερνητικές πολιτικές όσο και τα νέα προνόμια που προωθεί η τότε κυβέρνηση για το εφοπλιστικό κεφάλαιο!

Στους αγώνες αυτούς, στην οργάνωση, στον προσανατολισμό, στο διεκδικητικό πλαίσιο, η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ έχει καθοριστικό ρόλο όπως και ο κλάδος της «κουβέρτας» μέσα στα καράβια!

Ακριβώς εκείνη την περίοδο παρατηρούνται σειρά προβλημάτων στην τηλεφωνική συσκευή του Προέδρου της ΠΕΝΕΝ, στο τηλεφωνικό κέντρο και στα τηλέφωνα της Ένωσής μας.

Αρχικά καλέσαμε την εταιρεία – πάροχο  που είμασταν συνδεδεμένοι  από την οποία ζητήσαμε να κάνει πλήρη έλεγχο… Δεν προέκυψε στην σταθερή τηλεφωνία κάτι.

Ακολούθως κάναμε το ίδιο με ιδιωτική εταιρεία χωρίς και από αυτή να προκύψει κάτι…

Παρά ταύτα τόσο στο τηλεφωνικό κέντρο όσο και στις επιμέρους γραμμές της Ένωσής μας τα προβλήματα παρέμειναν και ποτέ δεν μας δόθηκε επαρκής απάντηση….

Τα ίδια ακριβώς προβλήματα και την ίδια περίοδο εμφανίζει και η κινητή τηλεφωνική συσκευή της ΠΕΝΕΝ που χειρίζεται ο Πρόεδρος της Ένωσής μας.

Για τον σκοπό αυτό μέσα σε δύο χρόνια αλλάζουμε τρεις συσκευές….., εφαρμόζουμε τις οδηγίες των τεχνικών, τα συμπτώματα έρχονται, φεύγουν και επανέρχονται!

Περί το τέλος του 2012 έχουμε από έγκυρη πηγή (υψηλόβαθμου τότε στελέχους του ΥΕΝ) ότι τα κινητά τηλέφωνα δύο συνδικαλιστών του Ναυτεργατικού κινήματος παρακολουθούνται και γίνονται υποκλοπές!

Αυτή η πληροφορία μας έρχεται έως τα μέσα του 2014 άλλες δύο φορές….

Στις αρχές του 2014 άλλο πρόσωπο συνδεδεμένο με το ΥΕΝ (και στενός συνεργάτης τότε του Βουλευτή Α΄ Πειραιά Θ. Δρίτσα) μας δίνει την ίδια ακριβώς πληροφορία η οποία επαναλαμβάνεται κατά διαστήματα όλη αυτή την χρονιά!

Τον Γενάρη του 2015 γίνονται οι βουλευτικές εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ (με τους ΑΝΕΛ) σχηματίζει κυβέρνηση….

Στην πρώτη επίσκεψή του στον νέο Υπουργό Ε.Ν Θ. Δρίτσα ο Πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ του θέτει το ζήτημα των τηλεφωνικών υποκλοπών ζητώντας από αυτόν να ερευνήσει την υπόθεση και να του παράσχει όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Στην συνάντηση αυτή παρίσταται και ενημερώνει σχετικά με το ζήτημα τον τότε Υπουργόκαι ο στενός του συνεργάτης, ο οποίος πλέον έχει αναλάβει νέα καθήκοντα στο ΥΕΝ.

Ο κ. Δρίτσας στην συνάντηση αυτή μεταξύ των τριών ατόμων με ύφος εμπιστευτικό έως συνωμοτικό μέσα στο ίδιο το γραφείο του στο ΥΕΝ μας δηλώνει ότι: Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό, αφορά την λειτουργία της δημοκρατίας και του πολιτεύματός μας και ότι οι υποκλοπές συνιστούν σαφή παραβίαση του συντάγματος και ότι με το θέμα προτίθεται να ασχοληθεί ο ίδιος προσωπικά…. Και θα μας παράσχει όλες τις σχετικές πληροφορίες….

Στο σημείο αυτό επικαλέστηκε ότι στην ολιγοήμερη παρουσία του στο ΥΕΝ δεν έχει ακόμη βρει τους κατάλληλους ανθρώπους… και ότι χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να ασχοληθεί σε βάθος με την υπόθεσή μας!!

Μας ζήτησε προφορικά την εξουσιοδότησή μας, την δώσαμε…

Μετά από μια μέρα μας παίρνει τηλέφωνο ο ίδιος ζητώντας να καταθέσουμε και γραπτώς προς αυτόν σχετική επιστολή… Την παραδώσαμε την επόμενη μέρα στα χέρια του…

Μεσολαβεί ένα διάστημα 40 ημερών, στις 17 Απρίλη 2015 δεχόμαστε στην ΠΕΝΕΝ ένα τηλεφώνημα από τον τότε Διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματοςο οποίος μας αναφέρει ότι επιθυμεί να συνομιλήσουμε στο γραφείο του σχετικά με την από 40ημέρου επιστολή στον ΥΕΝ…. και προκαταβολικά στο ίδιο τηλεφώνημα μας διευκρινίζει ότι το ΥΕΝ δεν είχε ποτέ υπηρεσία ή μηχανισμό και ουδέποτε έκανε υποκλοπές!!!

Μετά την «κατατοπιστική» και «αποκαλυπτική» τηλεφωνική μας ενημέρωση, εννοείται ότι ουδέποτε προσήλθαμε στο γραφείο του Διευθυντή Εσωτερικών Υποθέσεων του ΥΕΝ!

Με τον τρόπο αυτό μια καραμπινάτη υπόθεση τηλεφωνικών υποκλοπών, την οποία μας αποκάλυψε με πλήρεις λεπτομέρειες μεταξύ των άλλων και ο πιο στενός συνεργάτης του κ. Δρίτσα, πήγε στα αζήτητα, κουκουλώθηκε και το συγκεκριμένο περιστατικό επιβεβαίωσε αυτό που έλεγε ο Τσίπρας στην διάρκεια της θητείας του ότι το κράτος έχει συνέχεια….

Το μόνο που μένει σήμερα να ακούσουμε από τους πολιτικούς εκπροσώπους του κεφαλαίου και την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ότι οι παρακολουθήσεις και οι υποκλοπές είναι ατομική ευθύνη του καθενός μας!

Ακολουθεί η επιστολή της ΠΕΝΕΝ στον τότε Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου

Υπόψη Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Θοδωρή Δρίτσα

Κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια της προφορικής συζήτησης που είχαμε στο γραφείο σας στις 10/2/2015 στην οποία είχα την ευκαιρία να σας θέσω υπόψη μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία που αφορούσε τους μηχανισμούς ασφάλειας του ΥΝΑ οι οποίοι είχαν εμπλακεί σε παρακολουθήσεις διαφόρων προσώπων στον χώρο της Ναυτιλίας και ειδικότερα της συνδικαλιστικής Ναυτεργασίας.

Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πηγές αυτό μου τέθηκε υπόψη προ 5ετίας και επαναλήφθηκε η πληροφόρησή μου σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα στην διάρκεια αυτών των χρόνων. Ταυτόχρονα επειδή κυρίως η κινητή συσκευή τηλεφώνου που έχω διαπιστώθηκε ότι εμφάνιζε και παρουσίαζε κάποια προβλήματα (διακοπές, περίεργους θορύβους, συνακροάσεις κ.λπ) απευθύνθηκα σε εξειδικευμένο τεχνικό ο οποίος μου επισήμανε ως ισχυρή την πιθανότητα η κινητή τηλεφωνική μου συσκευή να ήταν υπό παρακολούθηση.

Άλλαξα τρεις φορές τηλεφωνική συσκευή αυτό το χρονικό διάστημα όμως συχνά – πυκνά εντοπίζω και διαπιστώνω τα ίδια προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πηγές πληροφόρησης που μου παρείχαν την παραπάνω ενημέρωση προκύπτει ότι ορισμένα άτομα μεταξύ των οποίων και ο γράφων ήταν υπό συστηματική παρακολούθηση το τηλέφωνό τους με το αιτιολογικό ότι «ήθελαν οι υπηρεσίες του ΥΝΑ να γνωρίζουν την δράση και τις κινητοποιήσεις που σχεδιάζονταν τόσο σε επίπεδο ΠΕΝΕΝ όσο και της ΠΝΟ και με τον τρόπο αυτό οι υπηρεσίες του ΥΝΑ και η πολιτική ηγεσία του ΥΝΑ να γνωρίζει έγκαιρα τον σχεδιασμό των αγωνιστικών μας παρεμβάσεων».

Σημειώνω για την πληρέστερη ενημέρωσή σας ότι κατά την διάρκεια της θητείας του Υπουργού Ν.Α Μιχάλη Χρυσοχοΐδη  παραλήφθηκε και τέθηκε σε χρήση ειδικά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο ΒΑΝ από το οποίο πραγματοποιούνταν παρακολουθήσεις τηλεφώνων μεταξύ των οποίων και το δικό μου τηλέφωνο.

Από την παραπάνω εκτενή αναφορά γίνεται αντιληπτό ότι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες του ΥΝΑ και οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν εμπλακεί σε μια άνευ προηγουμένου αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική πρακτική η οποία συνιστά απροκάλυπτη παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Έχει ενδιαφέρον να μου γίνει γνωστό εάν αυτή η παρακολούθηση γινόταν όπως επιτάσσει ο νόμος με εισαγγελική εντολή. Εάν γινόταν με εισαγγελική εντολή θέλω να μου γνωστοποιηθεί για ποιο λόγο ζητήθηκε η άρση του απορρήτου στις τηλεφωνικές μου συνομιλίες, για ποιο λόγο αυτή δόθηκε, για ποιο χρονικό διάστημα, τι συλλογή πληροφοριών υπήρξε για το άτομό μου.

Ταυτόχρονα στην περίπτωση που δεν υπήρχε εισαγγελική εντολή είναι προφανές ότι προκύπτουν σειρά σοβαρών ποινικών αδικημάτων που τελέστηκαν τόσο από τις πολιτικές ηγεσίες του ΥΝΑ όσο και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και πρόσωπα που συμμετείχαν σε αυτήν την σοβαρή υπόθεση.

Σας ζητώ αλλά και σας εξουσιοδοτώ να προβείτε σε διεξοδική έρευνα για την υπόθεση αυτή με τρόπο και μέθοδο που θα επιλέξετε ο ίδιος, προκειμένου να μου παρασχεθούν όλα τα στοιχεία γύρω από αυτή την θλιβερή υπόθεση η οποία καταπατά στοιχειώδη ατομικά μου δικαιώματα και φανερώνει μια επικίνδυνη αντιδημοκρατική νοοτροπία αφού τίθεται υπό παρακολούθηση η πολιτική και συνδικαλιστική μου δράση.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ

Νταλακογεώργος Αντώνης

Υ.Γ. Οι πηγές πληροφόρησής μου επανειλημμένα μου έχουν αναφέρει και δεύτερο πρόσωπο από το πολιτικό και συνδικαλιστικό χώρο (που πρόσκειται στο ΚΚΕ) που και αυτού τα τηλέφωνα ήταν υπό παρακολούθηση.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.