Πέθανε η Ελισάβετ της Αγγλίας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ της Αγγλίας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών έπειτα από σύντομη ασθένεια. Ήταν βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλων Βασιλείων της Κοινοπολιτείας των Εθνών, και Υπέρτατη Κυβερνήτης της Εκκλησίας της Αγγλίας.

Ανέβηκε στον θρόνο το 1952 μετά τον θάνατο του πατέρα της Γεωργίου Στ’. Ήταν η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και η μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία. Ο θάνατός της σηματοδοτεί πραγματικά τέλος εποχής για τη βρετανική μοναρχία.

Ήταν παντρεμένη από το 1947 με τον Φίλιππο, με τον οποίο απέκτησε τέσσερα παιδιά: τον Κάρολο (είναι και ο διάδοχος του θρόνου), τον Έρικ, την Άννα και τον Άντριου.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, είναι πλέον βασιλιάς και αρχηγός κράτους και η Δούκισσα της Κορνουάλης είναι πλέον βασιλική σύζυγος.

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε έπειτα από ώρες από την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ότι οι γιατροί της εκφράζουν σοβαρή ανησυχία για την υγείας της, αλλά και ενώ τα μέλη της οικογένειάς της έσπευσαν στο ανάκτορο Μπαλμόραλ στο Εδιμβούργο της Σκοτίας, όπου βρισκόταν για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Πλέον στη Βρετανία όλοι ετοιμάζονται για την κηδεία της, αλλά και για τη διαδικασία της διαδοχής της.

Σύμφωνα με την παράδοση, η κηδεία της βασίλισσας θα γίνει κρατική δαπάνη, τιμή που αποδίδεται κυρίως στον Βρετανό μονάρχη.

Ο μόνος μονάρχης που δεν του έγινε κρατική κηδεία τα τελευταία 295 χρόνια ήταν ο Εδουάρδος Η’, ο οποίος παραιτήθηκε.

Σε σπάνιες περιπτώσεις πραγματοποιήθηκαν κηδείες δημοσία δαπάνη με εντολή του μονάρχη και με ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο που παρέχει τα κονδύλια για διακεκριμένες προσωπικότητες όπως ο Ισαάκ Νέυτων, ο ο λόρδος Νέλσων, ο δούκας του Ουέλιγκτον και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας εν καιρώ πολέμου, Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Πηγή: efsyn.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.