Παρουσίαση Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων με τίτλο: «Πρώτοι Αστικοί Προσφυγικοί Συνοικισμοί»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αυτή την στιγμή πραγματοποιείται ,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η παρουσίαση της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων με θέμα τη δημιουργία των τεσσάρων πρώτων, μετά το 1922, αστικών προσφυγικών συνοικισμών της χώρας: Βύρωνα, Καισαριανής, Νέας Κοκκινιάς και Νέας Ιωνίας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι δήμαρχοι των τεσσάρων δήμων και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ. Πολυχρόνης Γριβέας. Παρευρίσκονται επίσης ο αντιδήμαρχος ψηφιακής πολιτικής Δήμου Νέας Ιωνίας, η αντιδήμαρχος διοικητικών Δήμου Καισαριανής, η αντιδήμαρχος παιδικών σταθμών Δήμου Καισαριανής και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Για τη δημιουργία των συνοικισμών θα μιλήσει ο κ. Λουκάς Χριστοδούλου, Πρόεδρος ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Δήμου Ν. Ιωνίας και της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας.

Η διαδικασία δημιουργίας των γραμματοσήμων θα παρουσιαστεί από τον κ. Μενέλαο Χαραλαμπίδη, Δρ. Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών και την χαράκτρια-ζωγράφο κα Μυρσίνη Βαρδοπούλου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Μαριλένα Κατσίμη.

Η συγκεκριμένη έκδοση γραμματοσήμων των ΕΛΤΑ αποτελεί μικρό φόρο τιμής και μνήμης σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Μέσα από τα τέσσερα αυτά γραμματόσημα ένα σημαντικό κομμάτι της προσφυγικής ταυτότητας, όπως οι προσφυγικοί συνοικισμοί, θα ταξιδεύσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Στον χώρο θα διατίθενται, προς αγορά, από τα ΕΛΤΑ, τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα της Σειράς, ενώ θα γίνεται και σφράγιση με τη Σφραγίδα Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας για τη δημιουργία συλλεκτικών αντικειμένων.

Οι Δήμαρχοι

Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης

Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος

Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης

Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Φωτογραφίες: Σοφία Τριανταφυλλοπούλου…

Association of European Journalist

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.