“Όνειρο ήτανε, δεν λησμονήσαμε” βροντοφώναξε ο Βύρωνας!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου η μουσικοχορευτική παράσταση «Τζιέρι μ’» από την Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο Βύρωνα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Αττικής.

Την βραδιά άνοιξε η γνωστή παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία συγκίνησε το πολυπληθές ακροατήριο αναφερόμενη στις προσφυγικές της ρίζες μέσα από τα παιδικά της βιώματα.

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της ΟΠΣΕ ο Αντιπρόεδρός της κ. Απόστολος Δαγδελένης τονίζοντας πως η ιστορία δεν παραχαράσσετε και συνεχίζει να μας διδάσκει. Αμέσως μετά εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη χαιρέτισε την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα κ. Γιώργος Δημόπουλος.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Χάρης Ρώμας ο οποίος τόνισε την σημαντική συμβολή των προσφύγων στην πολιτιστική δημιουργία και ανατροφοδότηση μέσα στο νέο ελληνικό κράτος.

Η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με Διευθυντή τον κ. Γεώργιο Δεμελή, παρουσίασε τραγούδια που αναφέρονταν στις αλησμόνητες πατρίδες τα οποία ερμήνευσαν υποδειγματικά ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Σοφία Μάνου, η Στέλλα Καρύδα, ο Χρήστος Τσιαμούλης και ο Ηλίας Υφαντίδης.

Την όλη καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης και τη διεύθυνση της χορωδίας της Σχολής «Εν Ωδαίς» και του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ηπειρωτών Βύρωνα είχε ο κ. Γεώργιος Ντόβολος ο οποίος ερμήνευσε με τρόπο υποδειγματικό τραγούδια από την περιοχή της Καππαδοκίας, του Ικονίου και των Φαράσων με το σεβασμό που τους πρέπει.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, η αναφορά στη καταστροφή της Σμύρνης και η ερμηνεία του τραγουδιού Τζιβαέρι μανές από τη Σοφία Μάνου, που συγκίνησε τους Θεατές.

Την αφήγηση των κειμένων έκαναν ο Λεωνίδας Κακούρης και η Βάνα Βάσιου οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Την παράσταση πλαισίωσαν 17 χορευτικά συγκροτήματα ξεπερνώντας τους πεντακόσιους συνολικά χορευτές με την επιμέλεια και καθοδήγηση του Χρήστου Θεολόγου, λαογράφου, διευθυντή Λυκείου Ελληνίδων Ρόδου και ιδιαίτερα καταξιωμένου χοροδιδασκάλου.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Αναστάσιος Μπινίσκος καθώς και αρκετοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Παναγιωτόπουλος.

Συμμετείχαν:

  • Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων και Ένωση Μικρασιατών Θήβας. Δασκάλα Χριστίνα Στέρπη
  • Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Αρτάκης “Παναγία Φανερωμένη” χοροδιδάσκαλος : Ευάγγελος Γιαννακάρας
  • Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω “Νέες Κυδωνίες” χοροδιδάσκαλος ΡίγοςΓεώργιος
  • Κέντρο Χορού και Πολιτισμού Πολυμήλη, χοροδιδάσκαλος Χάρης Μπακόπουλος
  • Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιος Γεωργιος Γκιούλμπαξε, χοροδιδάσκαλοι Σταυροπούλου Αθανασία, Γληνός Ιωάννης
  • Προοδευτικός και Πολιτιστικός Συλλογος «ο Αγιος Ιωάννης» Ν.Μελί Μεγάρων. Βαγιανός Γιώργος- Φιλίππου Θεόφιλος
  • Σύλλογος Μικρασιατών Λέρου και μικρασιατικό τμήμα Ηγέχορος Πειραιά χοροδιδασκαλοι Κουτούζου Χρυσούλα (Λέρου), Κωνσταντίνος Τουλάτος (Πειραιά)
  • χορευτικός λαογραφικός όμιλος Στησίχορος – Άλιμου. δάσκαλοι: Κορναράκης Λευτέρης, Μάκρη Σταυρούλα, Κορναράκη Βασιλεία.
  • Χορευτικός όμιλος «Ειρήνη» Ηρακλείου Αττικής, χοροδιδάσκαλος Μπάκος Δημήτρης
  • Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού, χοροδιδάσκαλος Θεολόγος Χρήστος

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.