Ζωγράφου: Εικόνες χάους και καταστροφής στις φοιτητικές εστίες

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εικόνες χάους και καταστροφής στον χώρο στο χώρο της κατάληψης μέσα στις παλιές φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 κατέγραψε  την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά το κτίριο, ενώ οι μαρτυρίες των φοιτητών είναι ενδεικτικές των συνθηκών που επικρατούσαν.

«Πήγαιναν στη φύλαξη, ακουμπούσαν το όπλο, κι έλεγαν ‘αν μιλήσεις σε γάζωσα ή σε γάζωσα εσένα ή το αμάξι σου’. Κυκλοφορούσε στους διαδρόμους φοιτητής και του έβγαλε ένα μαχαίρι 20 εκατοστά», δήλωσε 23χρονος φοιτητής, ενώ φοιτητής του Τμήματος των Πολιτικών Μηχανικών, δήλωσε ότι, «φοβόμαστε, ειδικά το βράδυ. Υπάρχει πολύς περίεργος κόσμος και ξέρουμε ότι γίνεται ναρκωτικά διακίνηση».

Η κατάσταση στην παλιά φοιτητική εστία Ζωγράφου ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη εδώ και χρόνια, το τελευταίο διάστημα όμως η ανομία είχε φτάσει εκτός ελέγχου λέει ο πρύτανης που δηλώνει ότι είχε ενημερώσει τις αρχές.

«Ενημέρωσα τις αρμόδιες αρχές επανειλημμένα για την κατάσταση και την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης του οξύτατου προβλήματος. Η χτεσινή επέμβαση ήταν επιβεβλημένη. Καταγγελίες έκαναν τόσο οι σύλλογοι των εργαζομένων όσο και οι φοιτητικοί», δηλώνει στον ΑΝΤ1 ο Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου του Διοικητικού Προσωπικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Νίκος Διακογεωργίου, σημειώνει πως, «υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα, κυκλώματα διάφορα, υπόκοσμος. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα δηλαδή, δεν το μάθαμε εμείς χθες. Και το έχουμε καταγγείλει και επίσημα και στην Πρυτανεία και παντού».

Προσωπικό αλλά και φοιτητικοί σύλλογοι θεωρούν ως κύρια αιτία της κατάληψης από εγκληματικά στοιχεία την υποχρηματοδότηση που έχει οδηγήσει όπως λένε σε έλλειψη φωτισμού και μείωση των φυλάκων.

Οι ίδιοι σχολιάζουν ότι η ώρα που έγινε η επιχείρηση ήταν η πλέον ακατάλληλη καθώς ήταν σε εξέλιξη η εξεταστική.

«Τώρα που είναι μία περίοδος που έχουμε ακόμα εξεταστική και δεν έχει τελειώσει ακόμα είναι λίγο άσχημο να ακούγονται πυροβολισμοί ειδικά για τους φοιτητές αλλά και για τους εργαζομένους και για τους καθηγητές», διαμαρτύρεται φοιτητής.

Το κτήριο που στεγάζει τις παλιές φοιτητικές εστίες πρωτοχρησιμοποιήθηκε πριν από 48 χρόνια και πλέον οι συνθήκες διαβίωσης όπως τονίζουν οι φοιτητές είναι άθλιες, χωρίς θέρμανση και με κοινόχρηστα μπάνια. Ακόμα και χωρίς νερό και σίτιση κάποια διαστήματα την εποχή της καραντίνας.

Ο πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Τοπογράφων, Άγγελος Θωμόπουλος, αναφέρει πως, «λογικό ήταν να τρομοκρατηθούν να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα, πολλά από αυτά να εγκαταλείψουνε το σπίτι τους τρομοκρατημένοι ειδικά μετά τα χθεσινά γεγονότα πάρα πολλοί φοιτητές όπως ήταν φυσικό σηκώθηκαν κι έφυγαν».

Όπως ανακοίνωσε ο πρύτανης , η Φοιτητική Εστία Ζωγράφου πρόκειται να ανακαινισθεί εκ βάθρων και γι’ αυτό σύντομα θα εκκενωθεί.

Πηγή: enikos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.