Δήμος Βύρωνα: Περιορισμένες παρεμβάσεις στη γειτονιά της «σχολάζουσας κληρονομιάς»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η πολυπληθής γειτονιά της πόλης, που ξεκινά από Φορμίωνος και Σειρήνων, επεκτείνεται μέχρι την Αρήτης, την Αγ. Φανουρίου, την Μεσολογγίου, σίγουρα δεν διακρίνεται για την φροντίδα της από την δημοτική αρχή της πόλης. Οι κάτοικοι διακρίνουν έντονα τα σημάδια  υποβάθμισης (στον οδοκαθαρισμό, το οδόστρωμα, τα πεζοδρομία, το φωτισμό, ενώ είναι παντελής η έλλειψη κοινωνικών δομών και πρασίνου κ.λ.π.

Σε αυτή την γειτονιά που γειτονεύει με το Παγκράτι, βρίσκεται και η σχολάζουσα κληρονομιά επί της οδού Νικηφορίδη, που η επιτροπή κατοίκων, δημοτικές παρατάξεις,  προσπαθούν  να περάσει στο δήμο και να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες των πολιτών.

Στο δημοτικό συμβούλιο τον Απρίλιο του 2022 είχε γίνει συζήτηση για την έκταση της σχολάζουσας κληρονομιάς και είχε υπάρξει ομόφωνη απόφαση που δέσμευε την δημοτική αρχή να προχώρηση σε συγκεκριμένες ενέργειες και τεχνικές παρεμβάσεις.

Μετά από συνεχείς παρεμβάσεις κατοίκων και δημοτικών συμβούλων ο Δήμος Βύρωνα με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, έριξε τσιμέντο στο χώρο που ήταν το περίπτερο επί της Τιμοθέου, καθάρισε τα χόρτα και σήμερα επισκευάζει το πεζοδρόμιο επί της οδού Αρώνη.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα επισκευαστούν τα πεζοδρόμια επί της οδού Τιμοθέου και Νικηφορίδη, δεν εχει γίνει τίποτα έτσι ώστε ο χώρος του εγκαταλειμμένου Βενζινάδικου να καθαριστεί και να αποδοθεί στους κατοίκους. Χρειάζεται να παρθούν μέτρα έτσι ώστε οι διερχόμενοι πολίτες  να περνούν με ασφάλεια την συμβολή των οδών Αρώνη και Νικηφοριδη, (υπάρχει κίνδυνος να πέσουν σοβάδες και άλλα υλικά).

Ενώ το οδόστρωμα επι της οδού Τιμοθέου, από Αρήτης μέχρι Νικηφορίδη αποτελεί ντροπή για την δημοτική αρχή, όπως μας ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Η επιτροπή κατοίκων για την σχολάζουσα κληρονομιά επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο  κ. Καραγιάννη Μιχάλη και ζήτησε να ενημερωθεί για το εύρος των παρεμβάσεων του Δήμου. Τις επόμενες ημέρες θα επιδιωχθεί και συνάντηση της επιτροπής με τη δημοτική αρχή. Ενώ  όπως ανέφεραν μέλη της στη Ρωγμή στην ενημέρωση  θα πάρει νέες πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση η σχολάζουσα κληρονομιά να περάσει στο Δήμο Βύρωνα και να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες των πολιτών.

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.