ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΒΥΡΩΝΑ: Είναι πρόκληση ότι τα σχολεία ανοίγουν όπως ακριβώς έκλεισαν

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων Βύρωνα στηλιτεύει την πολιτική της κυβερνώσης και του υπουργείου παιδείας για το άνοιγμα των τάξεων του Λυκείου αναφέροντας ότι είναι πρόκληση ότι τα σχολεία ανοίγουν όπως ακριβώς έκλεισαν και δηλώνει ότι δεν θα ανεχτούμε για μια ακόμα φορά την κοροϊδία του σχολείου – ακορντεόν. Να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα ΟΛΩΝ των σχολείων!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ζητήσαμε μέτρα για να μείνουν ανοιχτά τα σχολεία με ασφάλεια. Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας, μας έδωσαν μια μάσκα κι ένα παγουρίνο, προτείνοντας μας να μένουν στις τάξεις των παιδιών μας τα παράθυρα ανοιχτά!

Ζητήσαμε μέτρα για την αραίωση των μαθητών ανά τάξη. Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας, μας έφεραν νομοσχέδιο που αύξανε τον αριθμό των μαθητών ανά αίθουσα σε 25 στην Πρωτοβάθμια και 27 στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση!

Ζητήσαμε παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας, 13 ολόκληρους μήνες μετά εμφανίζουν ως επιτυχία το voucher των 200 ευρώ με χρήση εισοδηματικών κριτηρίων!

Ζητήσαμε να ενισχυθούν αποφασιστικά οι τεχνολογικές υποδομές των σχολείων. Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας, υπέγραψαν υποτιθέμενη δωρεάν σύμβαση με τη Cisco, παραχωρώντας προσωπικά δεδομένα των παιδιών μας, προς αξιοποίηση από την εταιρία!

Ζητήσαμε δωρεάν επαναλαμβανόμενα τεστ στα σχολεία, με ευθύνη του κράτους και από το κατάλληλο προσωπικό. Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας, χρειάστηκαν έναν ολόκληρο χρόνο να αντιληφθούν ότι και στα σχολεία μεταδίδεται ο ιός, κι ενώ έσκιζαν τα ιμάτια τους πως τα παιδιά μας είναι ασφαλή, βασισμένοι σε απόλυτα αντιεπιστημονικές μεθόδους!

Ζητήσαμε σύνδεση των σχολείων των παιδιών μας με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, σχολιάτρους και εξειδικευμένο προσωπικό για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας. Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας, μας επέβαλαν να γίνουμε εμείς βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό, που θα διενεργεί τα self-tests και θα υπογράφει υπεύθυνες δηλώσεις!

Ζητήσαμε ουσιαστική αναβάθμιση της εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά, για την ικανοποίηση των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών των παιδιών μας. Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας, έφεραν νόμο για σχολεία «πρότυπα», για αξιολογήσεις εσωτερικές και εξωτερικές που θα οδηγήσουν στην απόλυτη κατηγοριοποίηση των σχολείων των παιδιών μας.

Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας, λοιδόρησαν τα παιδιά μας που διεκδίκησαν, έβαλαν απέναντι τους και απέναντι μας την αστυνομία και την καταστολή! Κατηγόρησαν εμάς πως τάχα μου συναθροιζόμαστε «επικινδύνως» φέροντας τα παιδιά μας στο σχολείο! Κατηγόρησαν τα παιδιά μας πως δεν επιστρέφουν σπίτι με το πέρας των μαθημάτων και διασπείρουν τον ιό στις πλατείες!

Είναι οι ίδιοι αυτοί και οι πολιτικές τους, που «έκοψαν» πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ από τον προϋπολογισμό τους 2021 για την υγεία. Είναι οι ίδιοι αυτοί και οι πολιτικές τους, που μοιράζουν δισεκατομμύρια για αγορά πολεμικών αεροσκαφών και πρόσληψη αστυνομικών στα πανεπιστήμια που θα σπουδάσουν τα παιδιά μας, αλλά «δεν μπορούν να γεννήσουν λεωφορεία». Είναι οι ίδιοι αυτοί και οι πολιτικές τους, που αφήνουν ανθρώπους να «φεύγουν» εκτός ΜΕΘ, αρνούμενοι 1 ολόκληρο χρόνο να εξοπλίσουν το ΕΣΥ και να επιτάξουν τις ιδιωτικές δομές υγείας. Είναι οι ίδιοι αυτοί και οι πολιτικές τους που επιχορήγησαν με εκατοντάδες εκατομμύρια τα ΜΜΕ για να μας αποκρύπτουν την αλήθεια για τις συνθήκες στους χώρους εργασίας, στα μέσα μεταφοράς, στοχοποιώντας εμάς και τα παιδιά μας γιατί «δεν τηρούμε τα μέτρα»!

Φτάνει πια με την ατομική ευθύνη!

Δεν θα ανεχτούμε για μια ακόμα φορά την κοροϊδία του σχολείου – ακορντεόν. Να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα ΟΛΩΝ των σχολείων! Με την παράλληλη εκπαιδευτική υποστήριξη των μαθητών για την ύλη που δεν μπορεί να καλυφθεί με την τηλεκπαίδευση. Με την παράλληλη ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών, ώστε να διαχειριστούν οι επιπτώσεις του εγκλεισμού και της πανδημίας στις ευαίσθητες ψυχές τους.

Ενώνουμε την φωνή μας με εκπαιδευτικούς και μαθητές, ζητάμε εδώ και τώρα να αναλάβει τις ευθύνες της η κυβέρνηση, να ανοίξει ΟΛΑ τα σχολεία, παίρνοντας όλα τα δίκαια και αναγκαία μέτρα που έχουμε ζητήσει. Καλούμε τους γονείς, τους Συλλόγους Γονέων του Βύρωνα, να διεκδικήσουμε, να υπερασπιστούμε τα δικά μας ιερά και όσια, την υγεία και την παιδεία των παιδιών μας!

Αν όχι τώρα, πότε;

Αν όχι για παιδιά μας, για ποιόν;

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.