Προσαγωγές από ΔΙΑΣ στο Α.Τ. Βύρωνα μελών της Αριστερής Παρέμβασης για απόπειρα ανάρτησης πανό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Αριστερή Παρέμβαση αναφέρει:

Το απόγευμα της Τετάρτης 19/10/2022 δύο μέλη της Αριστερής Παρέμβασης Βύρωνα ο Σταύρος Τζιορτζιώτης και ο Γιάννης Κονιδάρης πήγαν να τοποθετήσουν ένα πανό στην περιοχή της σχολάζουσας κληρονομιάς επί της οδ. Νικηφορίδη για την απόδοση του χώρου στο δημόσιο και τη χρήση του για τις ανάγκες των κατοίκων. Προφανώς το κράτος καιροφυλαχτεί και έχει ενοχληθεί από τις δράσεις του κινήματος και τα αφισάκια που καλούν στην σημερινή εκδήλωση της Αριστερής Παρέμβασης για την ενέργεια.

Άμεσα εμφανίστηκαν ομάδες ΔΙΑΣ με μηχανές, αυτοκίνητο της ασφάλειας και περιπολικό.

Ζήτησαν τα στοιχεία τους και στη συνέχεια έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στο αυτοκίνητο και πήραν μαζί τους τσάντες με πανό και άλλα υλικά που ήταν στο χώρο αποσκευών. Τους προσήγαγαν στο Α.Τ. Βύρωνα, όπου αφού εξέτασαν εξονυχιστικά το περιεχόμενο των πανό που βρήκαν, τους απείλησαν με αυτόφωρο.

Άμεση ήταν η αντίδραση των μελών της Αριστερής Παρέμβασης που έφτασαν μαζικά στο Α.Τ. και απαίτησαν να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες.  Επίσης, εκτός από τη δημοτική σύμβουλο της Αριστερής Παρέμβασης Μαρία Μπικάκη,  ήρθαν άμεσα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Μαυρόπουλος της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης, Βάσια Σάρολα της Πρωτοβουλίας Πολιτών καθώς και άλλοι συναγωνιστές.

Με την έντονη απαίτηση όλων των παρόντων που ήταν μέσα και έξω από το Α.Τ. τελικά αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη μας. Την ώρα της αποχώρησης από το Α.Τ. ήρθε και ο δήμαρχος Βύρωνα Γρ. Κατωπόδης καθώς και οι αντιδήμαρχοι Σπυρόπουλος και Καραγιάννης.

Ωστόσο, στη συνέχεια που μέλη μας πήγαν να τοποθετήσουν το πανό έγινε και δεύτερη απόπειρα με περιπολικό που έφτασε για τη σύλληψή τους από ότι μάθαμε, αλλά τελικά κατόπιν εορτής, μιας και οι σ. μας είχαν ήδη βάλει το πανό και είχαν φύγει.

Η ΕΛ.ΑΣ. επιτελεί έργο, μπορεί να γιγαντώνονται τα εγκληματικά κυκλώματα των μαστροπών, βιαστών, ναρκέμπορων, νονών, αλλά κάνει προσαγωγές και συλλήψεις για κινηματικές δράσεις, κτυπά διαδηλωτές, ξυλοκοπά φοιτητές και φοιτήτριες. Φροντίζει για την τάξη και την ασφάλεια του καθεστώτος, την υπεράσπιση των κερδών των κεφαλαιούχων και την επιβολή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης.

Ευτυχούμε !! Ζούμε με ασφάλεια !!

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.