Συγκέντρωση – Συλλαλητήριο στην Καισαριανή 22/10 στις 10.30 π.μ. στην πλατεία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Σύλλογος «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» μας ενημερώνει:

Όλοι και όλες στη Συγκέντρωση – Συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα σωματεία και οι φορείς της πόλης μας το Σάββατο 22 Οκτώβρη στις 10.30 π.μ.
στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή

Θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της πόλης μας.

Συνάδελφοι συνταξιούχοι,

Την ώρα που η ακρίβεια θεριεύει και το νέο κύμα ανατιμήσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια θεωρώντας ότι όλα αυτά είναι «φυσικά φαινόμενα». Καθώς η κυβέρνηση συνεχίζει να «μοιράζει» δεξιά και αριστερά «αυξήσεις στις συντάξεις», οι συνταξιούχοι συνεχίζουν να βιώνουν μια ανυπόφορη κατάσταση εξαιτίας των τεράστιων αυξήσεων στο κόστος ζωής τους και ενώ οι συντάξεις τους, πέραν των μεγάλων περικοπών, για 12 ολόκληρα χρόνια δεν έλαβαν ούτε ένα ευρώ αύξηση.

Δεν ανεχόμαστε να μας εμπαίζουν με επιδόματα «ψίχουλα», όποτε θεωρούν οι κυβερνήσεις ότι αυτό ευνοεί τους εκλογικούς τους στόχους, ενώ είναι πληρωμένες η 13η και η 14η σύνταξή μας.

Δεν θεωρούμε αύξηση της σύνταξής μας την επιστροφή μιας «μπουκιάς» ψωμί από το «καρβέλι» που διαρκώς μας κλέβουν.

Δεν ανεχόμαστε να επιδοτούνται τα κέρδη των παραγωγών και των εμπόρων της ηλεκτρικής ενέργειας από αυτά που έχουμε ήδη πληρώσει και από τη φορολογία μας.

Δεν ανεχόμαστε να μένουμε απροστάτευτοι από το κύμα της ακρίβειας και τον πληθωρισμό που εξανεμίζουν τις συντάξεις μας το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

Ας μην «τσακώνονται» μπροστά στις εκλογές για το ποιος θα μας σώσει. Όλα αυτά τα χρόνια η πανδημία δεν μας προξένησε αμνησία και πολύ καλά θυμόμαστε και γνωρίζουμε πως: Ό,τι καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε, να επιβραδύνουμε, αλλά και να λύσουμε, είναι αποτέλεσμα των αγώνων μας.

Συνάδελφοι συνταξιούχοι,

Τη Δευτέρα 10/10/2022 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των μαζικών φορέων της πόλης μας για τη συνέχιση του κοινού αγώνα μας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που μας στερεί σήμερα όλα όσα έχουμε ανάγκη.

Το μήνυμα της σύσκεψης  ήταν  ξεκάθαρο.
Δεν μας παίρνει να σφίξουμε και άλλο το ζωνάρι.

Δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, πρέπει να αντιδράσουμε, να διεκδικήσουμε, να απαιτήσουμε. Είναι επιτακτική ανάγκη η από κοινού οργάνωση της συνέχισης του αγώνα μας για τη διεκδίκηση μέτρων ανακούφισης και αναχαίτισης της επίθεσης που δεχόμαστε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Δραστική μείωση και πλαφόν στις τιμές στα βασικά είδη πλατιάς κατανάλωσης.

Κατάργηση του ΦΠΑ και του ειδικού φόρου κατανάλωσης σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα.

Καμία διακοπή ρεύματος σε όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους υπέρογκους λογαριασμούς. Καμία διακοπή ρεύματος και παροχής πετρελαίου ή φυσικού αερίου στις σχολικές μονάδες.

Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας και καταστήματος.

Αύξηση της χρηματοδότησης στις σχολικές επιτροπές. Να δεσμευθεί η Δημοτική Αρχή ότι δεν θα μείνει σχολείο χωρίς θέρμανση, για όλο το διάστημα της καθημερινής λειτουργίας του.

Μείωση των δημοτικών τελών και κατάργηση τους για τους ανέργους, συνταξιούχους, ευπαθείς ομάδες.

Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς,

Αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις ΤΩΡΑ και ΟΧΙ επιδόματα κοροϊδίας. Κατώτερη σύνταξη στα 650 Ευρώ από τα 384 που είναι σήμερα. Να εκδοθούν άμεσα οι συντάξεις μας, να σταματήσει η κοροϊδία με τα λογισμικά και τις ιδιωτικές εταιρίες που τα διαχειρίζονται, να σταματήσουν οι περικοπές στα εφάπαξ.

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Να δοθούν άμεσα σε όλους τους συνταξιούχους τα αναδρομικά του 11μηνου που παράνομα παρακρατούνται δίχως προαπαιτούμενα.

Να αποδοθεί το 0.5% του ΑΕΠ που με νόμο έχει ψηφίσει η σημερινή κυβέρνηση και επί 3 χρόνια δεν το αποδίδει, ποσό που έχει φτάσει στα 3 δισεκατομμύρια.

Να αποδοθούν τώρα οι παράνομα παρακρατημένες συνδρομές (0,20) στις συνδικαλιστικές οργανώσεις, που οφείλονται από το 2018.

Να γίνει τώρα άμεσα πρόσληψη γιατρών, νοσηλευτών στα νοσοκομεία, να ανοίξουν αυτά που έχουν κλείσει. Να δημιουργηθούν παντού δημόσιες δομές οίκων ευγηρίας.

Να ανακεφαλαιοποιηθούν τώρα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Όχι στον καταστρεπτικό ιμπεριαλιστικό πόλεμο μετά την βάρβαρη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, την οποία καταδικάζουμε, απαιτούμε να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο, εκτός της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Μπαίνουμε μπροστά. Δεν προσαρμοζόμαστε – Οργανωνόμαστε – Αγωνιζόμαστε για να ζήσουμε – Για να νικήσουμε.

Καμιά εμπιστοσύνη σε όσους μας καλούν να περιμένουμε.

Να μη λείψει κανείς από τη Συγκέντρωση – Συλλαλητήριο

το Σάββατο 22 Οκτώβρη στις 10.30 π.μ.
στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή

Θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της πόλης μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.