Η δημοτική αρχή Βύρωνα συνεχίζει να προχωρά αγκαλιά με το «νόμο Θεοδωρικάκου»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα αναφέρει:

Η δημοτική αρχή Βύρωνα, παρά την απόφαση της ολομέλειας  του ΣΤΕ, συνεχίζει να προχωρά αγκαλιά με το «νόμο Θεοδωρικάκου», εφαρμόζοντας παράνομες και αντισυνταγματικές διατάξεις.

Με την αρίθμ. 2377/2022 απόφαση της ολομέλειας του ΣΤΕ, οι νομοθετικές παρεμβάσεις  της κυβέρνησης κρίθηκαν παράνομες και αντισυνταγματικές. Αυτό που λέγαμε δλδ από την αρχή, όταν καταγγέλλαμε την κυβέρνηση και καλούσαμε τη δημοτική αρχή να μην τις εφαρμόσει αφού δεν ήταν αναγκαστικές. Η εν λόγω απόφαση του ΣΤΕ, αποκαθιστά εν μέρει έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, την αντιδημοκρατική εκτροπή που έχει επιβληθεί.

Από την πρώτη στιγμή,στις 31/8/19 στην ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου Βύρωνα, καταγγείλαμε τις νομοθετικές παρεμβάσεις της Ν.Δ. με τον λεγόμενο «νόμο Θεοδωρικάκου», με τις οποίες η κυβέρνηση με πραξικοπηματικό τρόπο ακύρωσε τη λαϊκή βούληση στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Παρεμβάσεις με τις οποίες απαξίωσε τα δημοτικά συμβούλια μεταφέροντας αποφασιστικές τους  αρμοδιότητες στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στις οποίες οι παρατάξεις των δημάρχων με το νόμο Θεοδωρικάκου είχαν την πλειοψηφία, ασχέτως αν ήταν μειοψηφία στα δημοτικά συμβούλια.Και γι αυτό το λόγο δεν συμμετείχαμε στη συγκρότησή τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δήμος Βύρωνα, στον οποίο η δημοτική αρχή έχει 9 από τους 41 δημοτικούς συμβούλους και στις Επιτροπές έχει τα 5 από τα 9 μέλη. Ο νόμος Θεοδωρικάκου παρότι δεν είχε αναγκαστική εφαρμογή, η δημοτική αρχή Βύρωνα που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος «κατήγγελλε» το νόμο, όπως και η ίδια, από την πρώτη στιγμή τον εφάρμοσε πλήρως, παρακάμπτοντας το δημοτικό συμβούλιο.

Με τη δημοσίευση της απόφασης του ΣΤΕ στείλαμε στις 05/12/22, παραμονή της Οικονομικής Επιτροπής, επιστολή στη δημοτική αρχή και στους δημοτικούς συμβούλους Βύρωνα, ζητώντας: 1) Να γίνει συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για την απόφαση του ΣΤΕ, που έκρινε παράνομες και αντισυνταγματικές τις νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης και η δημοτική αρχή Βύρωνα τις αξιοποίησε, 2) να αναβληθούν οι συνεδριάσεις των Επιτροπών για σοβαρά ζητήματα, μέχρι να γίνει το Δ.Σ., 3) η συζήτηση των θεμάτων που η αρμοδιότητά τους μεταφέρθηκε στις Επιτροπές και η λήψη των αποφάσεων να γίνεται στα δημοτικά συμβούλια, κάτι που δεν απαγορευόταν άλλωστε ούτε από τις νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης που η ολομέλεια του ΣΤΕ έκρινε παράνομες και αντισυνταγματικές.

Στις 06/12/22παραβρεθήκαμε στην Οικονομική Επιτροπή, παρότι δεν συμμετέχουμε, ζητώντας για άλλη μια φορά την εφαρμογή της απόφασης της ολομέλειας του ΣΤΕ. Αίτημα που κατέθεσαν και οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στην Επιτροπή. Ειδικότερα για το 7ο θέμα που αφορούσε  «την ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου φωτισμού του δήμου Βύρωνα με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου led», ζητήθηκε να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο αφού η οποιαδήποτε απόφαση θα είναι δεσμευτική για τον δήμο την επόμενη δεκαετία.

Η απάντησή της ήταν ότι θα ακολουθήσει τις οδηγίες του ΥΠΕΣ. Δηλαδή της κυβέρνησης και αυτών που ψήφισαν τους νόμους που κρίθηκαν παράνομοι και αντισυνταγματικοί,παρότι έχει δυνατότητα να αποφασίζει για όλα τα θέματα στο δημοτικό συμβούλιο.

Η στάση αυτή προκάλεσε την αποχώρηση από την Οικονομική Επιτροπή όλων των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης που συμμετέχουν, όπως και τη δική μας. Η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχθηκε να αναβληθεί η συνεδρίαση και να συζητηθεί και να αποφασιστεί το θέμα «της ενεργειακής αναβάθμισης του δικτύου φωτισμού του δήμου Βύρωνα με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου led» στο δημοτικό συμβούλιο. Επέμεινε και ψήφισε μόνη της με 5 ψήφους, παρά την αποχώρηση όλης της αντιπολίτευσης, δεσμεύοντας το δήμο Βύρωνα για την επόμενη δεκαετία, να εκχωρήσει  το δημοτικό ηλεκτροφωτισμό σε ιδιωτική εταιρεία με το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ, υποθηκεύοντας τα δημοτικά τέλη. Αυτή η αντιδημοκρατική πρακτική δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για τη σκοπιμότητά της.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, σύσσωμη η αντιπολίτευση κατέθεσε αίτημα για να συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιοτο θέμα της συμμόρφωσης και προσαρμογήςτου Δήμου Βύρωνα στησυνταγματική νομιμότητα, σύμφωνα με την απόφαση 2377/2022 του ΣΤΕ.

Η δημοτική αρχή Βύρωνα, παρά την απόφαση της ολομέλειας  του ΣΤΕ, συνεχίζει να προχωρά αγκαλιά με το νόμο Θεοδωρικάκου, εφαρμόζοντας παράνομες και αντισυνταγματικές διατάξεις.

Η διαφωνία μας είναι δεδομένη με τη λειτουργία των επιτροπών αυτών και πριν τις αντισυνταγματικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης Ν.Δ., όπως διαφωνούμε πλήρως με το θεσμικό πλαίσιο της αυτοδιοίκησης. Μια αυτοδιοίκηση που έχει καταργηθεί στην πράξη, αποτελεί υποτομέα των κυβερνήσεων που υλοποιεί τις νεοφιλελεύθερες αντιλαϊκές πολιτικές και οι δημοτικές αρχές σε ρόλο διεκπεραιωτή μετατρέπουν τους δήμους σε επιχειρήσεις και τους δημότες σε πελάτες, ακυρώνουν το δημόσιο κοινωνικό ρόλο τους, εκχωρώντας τις λειτουργίες τους σε επιχειρηματίες.

-Απαιτούμε την άμεση συμμόρφωση του Δήμου Βύρωνα με την αριθμ. 2377/2022 απόφαση της ολομέλειας  του ΣΤΕ

-Αγωνιζόμαστε για να ανατρέψουμε συνολικά το αντιλαϊκό νεοφιλελεύθερο πλαίσιο στους δήμους για να μπορέσει η αυτοδιοίκηση να σταθεί στις ανάγκες των πολιτών και της πόλης.

Για μια ζωή που μας αξίζει σε μια πόλη που μας ανήκει

Βύρωνας 08/12/22

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.