Η ζωή του Άλλου…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γράφει η Άννα Δημάκη

Καθηγήτρια φιλόλογος

Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία: ευχές για τα Χριστούγεννα, ευχές για την Πρωτοχρονιά, για μια καλή χρονιά, πάντα καλύτερη από την προηγούμενη… Συνήθως ψώνια για την οικογένεια, για τους οικείους, για τα παιδιά μας και τους γονείς μας, λες και δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι. Ουδεμία ανάγκη για επώδυνους απολογισμούς… μόνο χαρά, έστω και πλασματική, έστω και κατόπιν ψυχαναγκασμού, του ψυχαναγκασμού των γιορτών.

Και κάπως έτσι φτιάχνεται η ατμόσφαιρα των γιορτών, με πολλή φιλαρέσκεια και με λιγότερη ενσυναίσθηση…Λογικό; Εν μέρει, ναι. Πώς μπορείς να πεις στον άλλον να μην ενδιαφερθεί για τα του οίκου του; Πώς μπορείς να του πεις να κοιτάξει λίγο παραπέρα τον συνάνθρωπο, μετά από τόση ακρίβεια, μετά από τόσες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν; Πώς μπορείς να του ανορθώσεις όλα τα γκρεμισμένα, όνειρα, ελπίδες, προνόμια, στο όνομα του πνεύματος των γιορτών; Δεν θα τον πείσεις… τουλάχιστον, όχι εύκολα! Δεν θα τον πείσεις, γιατί δεν του έχει γίνει βίωμα η προσφορά, γιατί ίσως την έχει ταυτίσει με μια αρρωστημένη «φιλανθρωπία», για την οποία πολύς λόγος γίνεται τελευταία, προσδίδοντάς της αρνητικό πρόσημο, γιατί, γιατί… γιατί, ίσως, αισθάνεται ο ίδιος ένας «άλλος», αυτός ο «Άλλος» του τίτλου, ο έχων την ανάγκη να δεχτεί την βοήθεια, την όποια βοήθεια, αφού η αλλαγή των ρόλων στην καταναλωτική κοινωνία που ζούμε είναι πια γεγονός! «Πλούσιοι επτώχευσαν καί επείνασαν», κυριολεκτικά, και όχι ως θρησκευτική ρήση… «άλλοι», που θα μπορούσαν να είναι εμείς…

Ισορροπίες πολύ λεπτές, που μακάρι να μην ανατραπούν για όποιον «έχει» και να αλλάξουν άρδην για όποιον «δεν έχει»! Η ευχή μου για αυτές τις γιορτές είναι να μην υπάρχει τόση ματαιοδοξία, τόση κουφότητα και τόση αλαζονεία! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους, και περισσότερο, σε όσους φροντίζουν να έχουν οι συνάνθρωποί τους τα καλύτερα! Μια χρονιά που κλείνει με ελλείψεις, όχι μόνο υλικές, αλλά και συναισθηματικές, αφού δεν είναι πια κοντά μας ο φίλος μας, ο Σωτήρης, ο υπέροχα δοτικός αυτός άνθρωπος… Μια χρονιά, που, επιτέλους, ας είναι και των άλλων, και όχι μόνον δική μας!

Καλές γιορτές και καλή χρονιά!!!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.