Σταύρος Τζιορτζιώτης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κατ’ αρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας ψήφισαν για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους.

Στο βουβό προεκλογικό κλίμα κυριάρχησε η εικόνα. Φωτογραφίες, και ιλουστρέ φυλλάδια των υποψήφιων. Έμειναν έξω από  την αντιπαράθεση οι αιτίες και οι υπεύθυνοι για τα μεγάλα προβλήματα: συνθήκες ζωής στο Βύρωνα, η κατάσταση με την έλλειψη παιδικών σταθμών και σχολείων, η επίθεση στο δημόσιο χώρο, τον Υμηττό, το δάσος, η ακρίβεια-φορομπηξία, πόλεμος, καταστροφή του περιβάλλοντος, συρρίκνωση πρόνοιας, ιδιωτικοποιήσεις, εμπορευματοποίηση των πάντων, έργα βιτρίνας, έλλειψη αναγκαίων υποδομών.   Έτσι, η πολιτική που βάζει τα κέρδη των λίγων πάνω από τις ανάγκες των πολλών, όπως εκφράζεται και στο τοπικό επίπεδο από τις παρατάξεις των 3 μεγάλων κομμάτων εξουσίας,  έμεινε στο απυρόβλητο.

Η αποχή τελικά έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής και οι κάλπες  έκλεισαν μισοάδειες και την  πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή. Η απογοήτευση, η παραίτηση μαζί με την αποστροφή, σφράγισαν το αποτέλεσμα που έφερε αλλαγή δημάρχου, αλλά δεν θα φέρει αλλαγή πολιτικής. Πάλι θα υπάρξει πιστή τήρηση των κατευθύνσεων Ε.Ε., των μνημονίων  και των κυβερνητικών επιλογών  και συναινετική εφαρμογή των ασκούμενων αντιλαϊκών πολιτικών. Ο δήμος θα έχει συνέχεια, όπως έγινε και με τις προηγούμενες εναλλαγές.

Ο συνδυασμός μας, παρά το αντιδημοκρατικό εκλογικό σύστημα, κατάφερε να  έχει 1 έδρα στο δημ. συμβούλιο. Αυτή θα τη χρησιμοποιήσουμε για να μεταφέρουμε εκεί τις αγωνίες και τα προβλήματα των κατοίκων να αποκαλύπτουμε τους σχεδιασμούς των αρχών και τις συνέπειές τους, να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στην ανάπτυξη κινήματος για τη διεκδίκηση και λύση των δίκαιων αιτημάτων των κατοίκων και την ανατροπή των δυσμενών εξελίξεων. Για να έχουμε όμως τα αναγκαία αποτελέσματα, χρειάζεται να ξεπεραστεί η ανάθεση, οι κάτοικοι να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και να κινητοποιηθούμε οργανωμένοι μέσα από αγωνιστικές συλλογικότητες ώστε να έχουμε κατακτήσεις κόντρα στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και το δημοτικό και πολιτικό κατεστημένο με τις διαπλοκές του. Είναι ο μόνος δρόμος για να τα βγάλουμε πέρα το επόμενο διάστημα που τα πράγματα σφίγγουν και όσα μας παρουσιάζουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι παρατάξεις τους ως δήθεν μονόδρομο (ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα-καύσιμα-τρόφιμα, συνέπειες από φυσικά φαινόμενα, πλειστηριασμοί, πανάκριβα δημοτικά τέλη κ.α.) θα δυσκολέψουν τις ζωές μας.

Ας αντισταθούμε λοιπόν και ας διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν και μας αναλογούν για μια ζωή και μια πόλη που δικαιούμαστε.

Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα – Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα – Συνεργαζόμενες-οι, Αγωνιστική Εκλογική Συμπόρευση

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.