Δήμαρχε, ο Κοπανάς δεν είναι πεδίο για προσωπικά επικοινωνιακά παιχνίδια

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του Σωτήρη Παπαμιχαήλ

“Κάποτε, ο κος Κατωπόδης, πρέπει να καταλάβει πως η δημοκρατία απαιτεί συναίνεση στα έργα κι όχι στα λόγια, διότι αν χαθεί η υπόθεση Κοπανά θα χάσουμε όλοι”

Πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Βύρωνα κάλεσε ΟΛΟΥΣ τους δημοτικούς συμβούλους και φυσικά τις παρατάξεις να στηρίξουν την προσπάθεια του δήμου στον Άρειο Πάγο αλλά και στην κοινωνία, ώστε να μη περιέλθουν στα χέρια ιδιωτών ο λόφος Κοπανά καθώς και το θέατρο Βράχων και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, που υπάρχουν στην περιοχή.

Σήμερα 2/6 καλεσμένοι του δημάρχου Βύρωνα, στο θέατρο βράχων, βρέθηκαν βουλευτές όλων των κομμάτων, ώστε να ενημερωθούν με σκοπό την στήριξη τους στην παραπάνω υπόθεση.

Όμως ο δήμαρχος δεν φρόντισε να ενημερώσει, για την κίνησή του αυτή κανένα δημοτικό σύμβουλο και φυσικά ούτε τους επικεφαλής των παρατάξεων, που εκπροσωπούνται στο δημοτικό συμβούλιο.

Μπορεί να νιώθει ως νέος Ναπολέων, όμως τέτοιες κινήσεις, που πιστεύει πως βελτιώνουν το πολιτικό προφίλ του, δεν βοηθούν καθόλου την προσπάθεια να παραμείνει ο χώρος και οι εγκαταστάσεις δημόσια περιουσία.

Στο θέατρο βράχων όμως βρέθηκαν οι κύριοι Μπαντής, Σωτηρόπουλος και Γείτονας, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από βουλευτές των κομμάτων.

Ο κος Σωτηρόπουλος μάλιστα ενημερώθηκε από δημοτικό σύμβουλο του Υμηττού, μια και ο εκεί δήμαρχος ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο του, για τις δράσεις, που γίνονται στην κοινή προσπάθεια.

Όπως πληροφορηθήκαμε δε, από τον κο Μπαντή, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στηλίτευσαν την κίνηση του δημάρχου, να μην ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους του Βύρωνα.

Εμείς εκείνο που καταλαβαίνουμε είναι πως ο δήμαρχος συνεχίζει την προσφιλή σ αυτόν τακτική να μην ενημερώνει κανέναν για το τι συμβαίνει παρά μόνο εάν έχει την ανάγκη του.

Δεν ενημέρωσε ούτε τους δημότες, ούτε τους δημοτικούς συμβούλους, για τις κινήσεις του στο Εφετείο με το γνωστό αποτέλεσμα να χάσει τη δίκη. Δεν ενημέρωσε ούτε όταν έχασε τη δίκη αλλά μόνο όταν χρειάστηκε και ζήτησε τη βοήθειά τους εκ των υστέρων, ώστε να τον στηρίξουν στον Άρειο Πάγο. Και συνεχίζει να μην ενημερώνει, λες και η υπόθεση Κοπανά αφορά τα κτήματά του κι όχι μια δημόσια περιουσία, για την οποία οφείλει να συνεργαστεί με όλους τους εκπροσώπους των δημοτών αλλά και με τους ίδιους τους δημότες, ώστε να μη χαθεί ο χώρος, που αποτελεί πνεύμονα πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής.

Κάποτε πρέπει να καταλάβει πως η δημοκρατία απαιτεί συναίνεση στα έργα κι όχι στα λόγια, διότι αν χαθεί η υπόθεση αυτή θα χάσουμε όλοι.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.