Σύνδεσμος Μπάιρον: Ο Μπάιρον στον 21ο αιώνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εκδήλωση με πολλά μηνύματα οργάνωσε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στον δημοτικό κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» του Βύρωνα ο Σύνδεσμος Μπάιρον για τον Φιλελληνισμό και τον Πολιτισμό, γιορτάζοντας «Ένα τέταρτο του αιώνα» ζωής και δράσης.

Το σχετικό βίντεο που προηγήθηκε του ντοκιμαντέρ του Στάθη Ρέππα «Ο Μπάιρον στην Αττική», καταλήγει αναφέροντας: «Αφού ο Μπάιρον έχει χαρακτηριστεί ‘’έφηβος της αέναης επανάστασης’’, αέναη οφείλει να είναι και η δική μας δράση, με σύνθημα ‘’Φέρνουμε τον Μπάιρον στον 21ο αιώνα’’».

Στην εκδήλωση που προλόγισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μπάιρον Πάνος Τριγάζης, έστειλαν χαιρετιστήρια μηνύματα πολλοί βουλευτές, που δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω της έναρξης συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας.  Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το μήνυμα συμπόρευσης του απουσιάζοντος στο εξωτερικό ζωγράφου Γιάννη Ψυχοπαίδη.

Η εκδήλωση περιλάμβανε  τα καθιερωμένα πλέον κάλαντα Μπάιρον που τραγούδησαν ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ντόβολος και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ηπειρωτών Δημήτρης Κωσταβασίλης.

Ξεχωριστή στιγμή, η σύντομη παρέμβαση του Καλλιτεχνικού Οργανισμού «Ιάκωβος Καμπανέλλης», με οκταμελή ομάδα, η οποία διάβασε χαρακτηριστικές φράσεις του λόρδου Βύρωνα, που αποτυπώνουν το ανατρεπτικό του πνεύμα, την κλασική παιδεία του και την προσήλωσή του στην ιδέα απελευθέρωσης της Ελλάδας από τον οθωμανικό ζυγό. Την ομάδα συντόνισε ο βυρωνιώτης ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Παπαγιάννης.

Κίνημα ενεργών πολιτών, ο Σύνδεσμος Μπάιρον για τον Φιλελληνισμό και τον Πολιτισμό, έχει πλούσιο απολογισμό, με κορυφαίο επίτευγμα την καθιέρωση της ημέρας θανάτου του λόρδου Βύρωνα (19 Απριλίου) ως Ημέρας Φιλελληνισμού  και Διεθνούς Αλληλεγγύης ύστερα από συνεχή διαβήματά του στη Βουλή των Ελλήνων, που καρποφόρησαν το 2008, με προεδρικό διάταγμα του τότε υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου. Την σχετική πρόταση του 2001, με βάση την οποία έγινε η καθιέρωση ανάγνωσε στην εκδήλωση η ηθοποιός Τζένη Καλλέργη.

Τον απουσιάζοντα στην Κωνσταντινούπολη για συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο δήμαρχο του Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη, εκπροσώπησε και χαιρέτισε στην εκδήλωση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθηγητής Γιώργος Πλακίδας, ενώ παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Λεμονιά Κλωνάρη, Κώστας Αγγέλης, Χρήστος Σπυρόπουλος και οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Χρήστος Γώγος και Βάσια Σάρολα, όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σοφία Δασκαλάκη και Ορέστης Καππάτος.

Παρέστησαν επίσης με αντιπροσωπείες η Πανιώνιος Στέγη, ο Σύλλογος Κρητών Βύρωνα, η Ελληνική Εστία και ο Σύλλογος Ολυμπίων, καθώς και ο σκηνοθέτης Στάθης Ρέππας.

Βύρωνας,  26 Ιανουαρίου 2023

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.