Η Αριστερή Παρέμβαση για εργασιακά θέματα και παράτυπες διαδικασίες στο δημ. συμβούλιο 13/2/2023

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τη Δευτέρα 13/2 έγινε το πρώτο δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα του 2023.

Στην ερώτησή μας γιατί δεν έγινε συνεδρίαση του συμβουλίου τον Ιανουάριο όπως προβλέπεται, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου απάντησε ότι δεν υπήρχαν σοβαρά θέματα.  Προφανώς, όπως επισημάναμε, θεωρεί ασήμαντα τα θέματα: – της μείωσης των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων στο δήμο μας, – της παράτασης του χρόνου εργασίας  προσωρινών εργαζομένων  στο δήμο οι συμβάσεις των οποίων έληγαν και αυτό ήταν γνωστό,  για τα οποία ζήτησε  να γίνει ψηφοφορία μέσω email. Ενώ εκκρεμούσε και  το θέμα των ενεργειών για τις ελαττωματικές ασφαλτοστρώσεις που το έφερε ως 3ο θέμα με καθυστέρηση μηνών και μόλις 1,5 μήνα πριν λήξει η προθεσμία για όποιες ενέργειες μπορούσαν να γίνουν χωρίς και σε αυτό να θέλει να παρθεί απόφαση όπως περιγράφουμε στη σχετική μας ανάρτηση εδώ. Και όλα αυτά ενώ εκκρεμούν και άλλα σοβαρά ζητήματα όπως η προετοιμασία για υλοποίηση της απόφασης για προσβολή της ΣΜΠΕ για υπουργούπολη στην ΠΥΡΚΑΛ, η σύγκλιση ανοικτού δημοτικού συμβουλίου για τις διεκδικήσεις ιδιωτών στο Λόφο Κοπανά κλπ.

Δεύτερο πρόβλημα είναι ότι όλο το πρώτο μέρος της συνεδρίασης αναμεταδόθηκε από το κανάλι του δήμου χωρίς ήχο άρα άσκοπα, πρόβλημα που είχε συμβεί και στο δεύτερο μέρος της προηγούμενης συνεδρίασης του Δεκεμβρίου! Παρακάτω αναρτούμε το βίντεο με την τοποθέτησή μας για τις 3 προσλήψεις με 2μηνες συμβάσεις.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Στα τακτικά θέματα του δημοτικού συμβουλίου προστέθηκε ως έκτακτο θέμα και η συζήτηση για τον πρόσφατη τροπολογία Βορίδη μετά την απόφαση που έκρινε αντισυνταγματική την εκχώρηση αρμοδιοτήτων των συμβουλίων στις οικονομικές επιτροπές που έχουν σύνθεση η οποία δεν απηχεί τους συσχετισμούς των συμβουλίων.

Στο πρώτο θέμα για τον προγραμματισμό προσλήψεων του δήμου για το 2024–2027, καταγράφηκε ότι για μια ακόμα χρονιά η εναρμόνιση της δημοτικής αρχής στον περιορισμό οι αιτούμενες προσλήψεις να υπακούν στο δόγμα να αντιστοιχούν στις θέσεις μόνο στον αριθμό των θέσεων όσων αποχωρούν και οι οποίες αιτήσεις δηλώθηκε ότι δεν ικανοποιούνται ούτως ή άλλως. Άρα όχι μόνο παραμένουν εσαεί κενές οι θέσεις που υπάρχει έλλειψη προσωπικού, αλλά αυτές πολλαπλασιάζονται. Μάθαμε ότι υπάρχουν 307 κενά και ότι σήμερα δουλεύουν στο δήμο 385 εργαζόμενοι με σταθερές σχέσεις και 120 με προσωρινές συμβάσεις. Από το 2020 έχουν αποχωρήσει 55 εργαζόμενοι, αλλά έχουν έρθει μόνο 4. Παράλληλα, εκκρεμεί να αναλάβουν εργασία 31 εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί το 2020-2023, αλλά από αυτούς οι 20 (!!) θα είναι αστυνομικοί.

Αναφέρθηκε ότι οι υπηρεσίες του δήμου με  οργανικές θέσεις που είναι 557 είναι κατά 40% υποστελεχωμένες. Παρόλα αυτά οι προσλήψεις που ζητά η δημοτική αρχή είναι μόνο  42 για το 2024, 40 για το 2025, 35 για το 2026 και 27 για το  2027. Σύνολο 144.

Αυτό είναι το καθεστώς των μνημονιακών δεσμεύσεων που ανέλαβαν για λογαριασμό του  λαού οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και το οποίο διαχειρίζεται η σημερινή δημ. αρχή και επιφέρει συρρίκνωση δημοσίων δαπανών για τις κοινωνικές ανάγκες, αλλά αύξηση για επιδοτήσεις κεφαλαίου, εξοπλισμούς κλπ.   Δηλώσαμε αποχή στην ψήφιση αυτής της εισήγησης.

Δεύτερο θέμα ήταν η έγκριση για πρόσληψη 3 χειριστών η/υ μόνο για 2 μήνες και μάλιστα ο όρος είναι, παρότι η πρόσληψη γίνεται μέσω ΑΣΕΠ, να μην μπορεί να γίνει παράταση της διάρκειας της σύμβασης ή  μετατροπή της σε αορίστου χρόνου. Και αυτό δήθεν στο όνομα κάλυψης «κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών». Δηλώσαμε ότι αποτελεί δουλεμπόριο με υπερκμεταλλευτικές σχέσεις η χρησιμοποίηση ανθρώπων για 2 μήνες, με το στύψιμο και μετά το πέταγμά τους, ότι χρειάζεται να προσληφθούν μόνιμοι εργαζόμενοι με δικαιώματα και καταψηφίσαμε αυτήν την εισήγηση.

Απαιτείται, όπως έχουμε ξανατονίσει, οι κοινωνικές ανάγκες, που παρέχονται μέσω του δήμου και οι οποίες είναι πάγιες και διαρκείς, να καλύπτονται εξ ολοκλήρου και με μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας, όπως πρέπει να συμβαίνει και για όλο το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Να πάψουν οι δήμοι να είναι φορείς επέκτασης και γενίκευσης της εργασιακής επισφάλειας.

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.