Εκδήλωση για την ΠΥΡΚΑΛ: Ισχυρό ΚΚΕ για το δικαίωμα του λαού να έχει πρόσβαση σε υποδομές που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες του

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το δικαίωμα του λαού να έχει πρόσβαση σε υποδομές που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες βρέθηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης της ΤΟ Ανατολικών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ με θέμα, «υποδομές, ελεύθεροι χώροι, χρήσεις γης… για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών ή για τα συμφέροντα των λίγων; Η περίπτωση της πρώην ΠΥΡΚΑΛ». Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με ενδιαφέρον την εκδήλωση που έγινε στο Αμφιθέατρο της ΣΕΦΑΑ στη Δάφνη.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας υπογραμμίζοντας ότι και η περίπτωση της ΠΥΡΚΑΛ αποδεικνύει ότι οι ιεραρχήσεις του κεφαλαίου βρίσκονται στον αντίποδα κάθε πτυχής και πλευράς που αφορά την καθημερινότητα και τις ανάγκες των εργαζομένων. Από το Ελληνικό και μέχρι την ΠΥΡΚΑΛ έως τον μεγάλο περίπατο της Αθήνας αναδεικνύεται το χάσμα των περιβόητων εμβληματικών έργων που διαφημίζουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με την ανάγκη να αναπτυχθούν κρίσιμες υποδομές στις γειτονιές που θα σημάνουν πραγματική αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων. Από την άποψη αυτή, η Χρ. Παναγιωτακοπούλου επισήμανε ότι και η συγκεκριμένη περίπτωση της ΠΥΡΚΑΛ στην ολότητα της, δείχνει ότι δεν φτάνει μόνο ο λαός να διώχνει την μια αντιλαϊκή κυβέρνηση για να πάρει την θέση της μια άλλη αντιλαϊκή αλλά χρειάζεται εδώ και τώρα ο λαός να απορρίψει συνολικά την πολιτική που σε όποιο χρώμα κι αν εμφανίζεται έχει τις ίδιες οδυνηρές συνέπειες στη ζωή του λαού, επιλογή που περνάει μέσα από την ενίσχυση του ΚΚΕ (διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα).

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, μέλος του Τομεακού Γραφείου της ΤΟ Ανατολικών, δημοτικός σύμβουλος Δάφνης – Υμηττού με την «Λαϊκή Συσπείρωση» ο οποίος παρουσίασε στους παραβρισκομένους, τους υποψηφίους του ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια Νότιου Τομέα (για τους υποψήφιους του νότιου τομέα, πατήστε εδώ).

Ακολούθησαν παρεμβάσεις από τους:

Χάρη Βουρδουμπά, υποψήφιο βουλευτή στην Α΄Αθήνας και δημοτικό σύμβουλο με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο της Αθήνας (διαβάστε εδώ την ομιλία).

Γιάννη Κονδύλη μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδικάτου Μετάλλου Βοιωτίας και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλληλων Μετάλλου) (διαβάστε εδώ την ομιλία).

Ανέστη Τσουκαράκη, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β Πειραιώς, συνταγματάρχης ε.α, τέως πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών(ΠΟΕΣ) (διαβάστε εδώ την ομιλία).

Βασίλη Καλύβα, Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Βύρωνα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πρόεδρος του παραρτήματος Βύρωνα-Καισαριανής του ΕΣΥΝ (διαβάστε εδώ την ομιλία).

Φιλιώ Τόλια, διδάκτωρ νεότερης και σύγχρονης ιστορίας. Πρόεδρος του παραρτήματος Δάφνης – Υμηττού της ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της (διαβάστε εδώ την ομιλία).

Το παρών έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα: Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Νότιου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ, Γιάννης Αναγνώστου, οικοδόμος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, Κανέλλα Γεωργοπούλου, δημοτική σύμβουλος Καισαριανής, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος της ΕΠ και γραμματέας της ΤΟ Ανατολικών συνοικιών, Αντώνης Δαβανέλλος, συνταξιούχος Ολυμπιακής Αεροπορίας, Νίκος Καλογερής, επιμελητής Α’ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», μέλος του ΔΣ εργαζομένων του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», Ανδρέας Καραβίδας, φυσικοθεραπευτής, δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου, μέλος ΔΣ Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, Αλέξανδρος Μπουγάς, πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, στέλεχος του ΚΚΕ, Δανάη Πλα – Καρύδη, μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο ερευνητικό κέντρο «Αθηνά», Σπύρος Τζόκας, πανεπιστημιακός, πρώην αντιπεριφερειάρχης και πρώην δήμαρχος Καισαριανής.

Επίσης ο Νίκος Παπαναστάσης, Αντισυνταγματάρχης ε.α. βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και εκ νέου υποψήφιος και Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ.

Ακόμη παραβρέθηκαν: Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Σπύρος Μπότσης μέλος του ΓΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Βαγγέλης Γείτονας, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Βύρωνα και δημοτικός σύμβουλος. Ηλίας Σταμέλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Καισαριανής και δημοτικός σύμβουλος. Ζωή Κούλια, δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της Ενωσης Γονέων Ηλιούπολης. Γιώργος Βαρσαγάκης δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και πρόεδρος της Ενωσης Γονέων Βύρωνα. Ναυσικά Τόλια επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Δάφνης- Υμηττού και δημοτική σύμβουλος. Λευτέρης Λεμπέσης δημοτικός σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού.

Πηγή: 902.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.