Δημ. Σύλ. Γυναικών Βύρωνα: Κάλεσμα στη συγκέντρωση την Κυριακή 12 Μάρτη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Βύρωνα (μέλος της ΟΓΕ) χαιρετίζει τις γυναίκες, τους νέους, τους εργαζόμενους και το λαό που έδωσαν μαχητικό «παρών» στις μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας μετατρέποντας την οργή και την αγανάκτησή τους για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη σε αγωνιστική συλλογική δράση.

Με την παρουσία μας δηλώσαμε την αποφασιστικότητά μας να μην σιωπήσουμε, κόντρα στα εμπόδια και την τρομοκρατία, αλλά να αγωνιστούμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις ξεσκεπάζοντας τις αιτίες και τους ενόχους: τους επιχειρηματικούς ομίλους, το κράτος τους και όλες τις κυβερνήσεις που στηρίζουν τις εγκληματικές πολιτικές θυσιάζοντας τις ζωές των νέων ανθρώπων.

Η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, τα κόμματα που κυβέρνησαν και υλοποιούν την πολιτική που αφήνει πίσω της εκατόμβες νεκρών, έχουν ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Είναι ένοχοι! Τα υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυα τους δεν συγκινούν κανέναν.

Σε πολλές γειτονιές σε όλη την Ελλάδα όπως και στη δική μας με συμμετοχή πολλών μαζικών φορέων του Βύρωνα, καταγγείλαμε δυναμικά το έγκλημα αυτό σε συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις. Καλούμε όλους τους μαζικούς φορείς και τα σωματεία της περιοχής να πάρουν απόφαση συμμετοχής και συνέχισης του αγώνα. Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσαν ότι «τα κέρδη τους – οι νεκροί μας». Δεν είναι απλά ένα σύνθημα, αλλά βίωμα για τους χιλιάδες νέους και νέες που οργίζονται, δακρύζουν, φωνάζουν, διαδηλώνουν αυτές τις μέρες. Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και της διεκδίκησης! Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ!

Όλες και όλοι συνεχίζουμε με νέο, μεγάλο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, των συνδικάτων, των φοιτητικών συλλόγων, των μαζικών φορέων, την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Σύνταγμα, στις 12 μ.μ.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί ακόμα πιο αποφασισμένοι για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα αυτό! Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή, το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.