Πήραν τον κουμπαρά και ξέχασαν να ενημερώσουν

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο ΕΦΚΑ συνεχίζει να περιλαμβάνει την εισφορά του ΛΑΕΚ στις νέες εγκυκλίους του 2023 ⫸ Στεγαστικά προγράμματα και γενικώς έξοδα σε οργανώσεις κοινωνικών εταίρων θα γίνουν τα αποθεματικά ύψους μερικών εκατοντάδων εκατ. ευρώ, από εισφορές εργοδοτών – εργαζομένων, όμως δεν ενημερώθηκαν ούτε οι κρατικοί φορείς να καταργήσουν τις σχετικές κρατήσεις ούτε οι επιχειρήσεις που είχαν εγγράψει το προσωπικό σε προγράμματα που ξεκίνησαν το φθινόπωρο και τα οποία προπλήρωσαν.

Δεν φτάνει που αξιοποιούν τα αποθεματικά του ΛΑΕΚ (εισφορές εργοδοτών – εργαζομένων λογαριασμού για κατάρτιση) για την άσκηση κρατικής κοινωνικής πολιτικής (στεγαστικά προγράμματα) –άλλωστε, αυτό είχε γίνει και στην εποχή ΠΑΣΟΚ και με επικύρωση από εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας– τώρα πήραν και όλο τον κουμπαρά για να κάνουν κρατικές πολιτικές και ξέχασαν (;) να ενημερώσουν το υπόλοιπο σύστημα να μην υπολογίζει σε χρηματοδότηση προγραμμάτων από τον ΛΑΕΚ. Δηλαδή, δεν ενημέρωσαν ούτε τον ΕΦΚΑ ούτε τα λογιστήρια των επιχειρήσεων ούτε τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, για το ότι ο ΛΑΕΚ καταργήθηκε από την 1.1.23 και ως εκ τούτου δεν μπορούν να πληρώσουν την εκπαίδευση του προσωπικού τους ή την ένταξη των εργαζομένων τους από τα συγκεκριμένα κονδύλια.

Και τι θα γίνει τώρα με τις επιχειρήσεις που είχαν εγγράψει το προσωπικό σε προγράμματα που ξεκίνησαν το φθινόπωρο και τα οποία προπλήρωσαν, ελπίζοντας ότι θα κάνουν την απόσβεση από τις επιστροφές του ΛΑΕΚ όταν έλθει ο χρόνος της εκκαθάρισης;

Συνοπτικά αυτά είναι ερωτήματα για τα οποία μας παρακίνησε να ψάξουμε παθών αναγνώστης της «Εφ.Συν.». Διαπίστωσε ότι και ο ίδιος και η επιχείρηση στην οποία εργάζεται εκτέθηκαν από την –στην καλύτερη περίπτωση– αβελτηρία της διοίκησης της ΔΥΠΑ, δηλαδή του πρώην ΟΑΕΔ, να ενημερώσει το σύστημα. Διότι πώς αλλιώς να εξηγήσει κάποιος ότι ενώ η χρηματοδότηση προγραμμάτων μέσω ΛΑΕΚ έχει πάψει να υφίσταται από 1.1.23, με διάταξη σε νομοσχέδιο που ψηφίστηκε τον Απρίλιο του 2022 (ν.4921 «Δουλειές Ξανά»), ο ΕΦΚΑ συνεχίζει να περιλαμβάνει την εισφορά υπέρ ΛΑΕΚ (0,10% ή, επί των αποδοχών, εισφορά ασφαλισμένου και 0,6% η εισφορά εργοδότη) στον ενημερωτικό του πίνακα, στην εγκύκλιο 7 που δημοσίευσε στις 20 Ιανουαρίου του 2023; Δηλαδή 20 ημέρες μετά την κατάργηση… Και ο παθών προσθέτει: «Στην συγκεκριμένη σχολή, ακόμη 4 φοιτητές έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Επομένως, μπορείτε να φανταστείτε πόσα επιπλέον περιστατικά υπάρχουν πανελλαδικά και πόσοι ακόμη εργαζόμενοι φοιτητές δεν γνωρίζουν ότι δεν καλύπτονται από τον Δεκέμβριο του 2022, ενώ τα μαθήματά τους άρχισαν τον Οκτώβριο».

Κοινωνικοί εταίροι

Τι γίνεται όμως με το ποσό των αποθεματικών ύψους 250-280 εκατ. ευρώ του ΛΑΕΚ που προέρχονται από πόρους εργοδοτών – εργαζομένων, αλλά και το υπόλοιπο 1,5 δισ. από τους πόρους υπέρ της τ. Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας; To μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού έχει μετατραπεί σε κρατική κοινωνική πολιτική (στεγαστικά και άλλα προγράμματα), ενώ υποτίθεται ένα τμήμα ύψους 70-80 εκατ. ευρώ θα δοθεί «προίκα» στις οργανώσεις των αποκαλούμενων κοινωνικών εταίρων για να τα διαθέσουν, κυρίως, σε τρεις άξονες: σε προγράμματα κατάρτισης, δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού των οργανώσεων και κάλυψη των εξόδων των Ινστιτούτων που διαθέτουν όλοι οι φορείς. Βεβαίως, ακόμη και ο ΣΕΒ από αυτά τα κονδύλια θέλει να χρηματοδοτήσει τις μελέτες του!

Ωστόσο, ακόμη και αυτό το ποσό είναι στον αέρα. Οπως στον αέρα παραμένει και η νομική μορφή του φορέα που θα τα διαχειρίζεται υπό την εποπτεία των κοινωνικών εταίρων. Φαίνεται ότι κι αυτό αποτελεί στοιχείο μιας διαπραγμάτευσης για την οποία η κυβέρνηση θέλει να έχει τον πρώτο ρόλο, ώστε η εξάρτηση των φορέων από τις κυβερνητικές βουλές να είναι ακόμη πιο ισχυρή.

Πηγή: efsyn.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.