Δηλητηρίαζαν μαθήτριες στο Ιράν για να σταματήσει η εκπαίδευση των κοριτσιών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του Ιράν κατήγγειλε ότι «κάποιοι άνθρωποι», χωρίς να διευκρινίσει ποιοι, δηλητηρίαζαν μαθήτριες στην ιερή πόλη Κομ με στόχο να κλείσουν την εκπαίδευση για τα κορίτσια.

Σύμφωνα με τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, από τα τέλη Νοεμβρίου, εκατοντάδες περιπτώσεις δηλητηρίασης του αναπνευστικού έχουν αναφερθεί μεταξύ μαθητριών κυρίως στην Κομ, νότια της Τεχεράνης, ενώ ορισμένες χρειάστηκαν νοσοκομειακή περίθαλψη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Γιουνές Παναχί, επιβεβαίωσε εμμέσως ότι οι δηλητηριάσεις ήταν εσκεμμένες. «Μετά τη δηλητηρίαση πολλών μαθητριών στα σχολεία της Κομ, διαπιστώθηκε ότι κάποιοι ήθελαν να κλείσουν όλα τα σχολεία, ειδικά τα σχολεία θηλέων», δήλωσε.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις που να συνδέονται με τις δηλητηριάσεις. Στις 14 Φεβρουαρίου, γονείς μαθητών που ήταν άρρωστοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κυβερνείο της πόλης για να «ζητήσουν εξηγήσεις» από τις αρχές, ανέφερε το IRNA.

Στις 15 Φεβρουαρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι τα υπουργεία Πληροφοριών και Παιδείας προσπαθούν να βρουν την αιτία των δηλητηριάσεων, ενώ ο γενικός εισαγγελέας Μοχάμαντ Τζαφάρ Μονταζερί διέταξε δικαστική έρευνα για τα περιστατικά αυτά, που καταγράφονται την ώρα που το Ιράν συγκλονίζεται από διαδηλώσεις μετά τον θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί, στις 16 Δεκεμβρίου, η οποία φυλακίστηκε με την κατηγορία για παραβίαση του αυστηρού κώδικα ενδυμασίας της χώρας για τις γυναίκες.

Πηγή: efsyn.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.