«ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΠΕΡΝΑΝΤΑ ΑΛΜΠΑ»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στις 9.00 μ.μ.στoν Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Νέας Ελβετίας &Σεβαστείας 34), η θεατρική Ομάδα Θ’εραστές παρουσιάζει την παράσταση «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθεσία Μάριου Μακρόπουλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το έργο, που είναι και το τελευταίο του Λόρκα, γράφτηκε το 1936 και αποτελεί   μαζί με τη «Γέρμα» και το «Ματωμένο Γάμο» την «τριλογία της ισπανικής υπαίθρου». Ένα έργο παγκόσμιου ρεπερτορίου που εστιάζει στα ζητήματα της καταπίεσης, του συμβιβασμού, του πάθους και την επιρροή των αντρών στις γυναίκες. Ήταν προάγγελος του φασιστικού καθεστώτος του Φράνκο στην Ισπανία λίγο μετά την συγγραφή του.

Η παράσταση ανέβηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1954 με την Κατίνα Παξινού στον ομώνυμο ρόλο, σε σκηνοθεσία Αλέξη Μινωτή και μετάφραση Νίκου Γκάτσου.

ΟΜΑΔΑ Θ’ΕΡΑΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά):Ελένη Δημητριάδου, Κατερίνα Ζαχαροπούλου, Ιωάννα Μπελιά, Κατερίνα Μπελιά, Ελένη Μπίτα, Ηρώ Παρδαβέλλα, Καλλιρρόη Παχή, Ηλέκτρα Χρηστίδη, Θάλεια Ψευτογιάννη

Σκηνοθεσία: Μάριος Μακρόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια: Ηρώ Παρδαβέλλα
Πρωτότυπη μουσική: Κατερίνα Ζαχαροπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρίνα Τσουκανά
Φωτογραφίες: Κυριακή Γενάρη

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.