Ανυπόταχτη Καισαριανή: Για ΣΥΡΙΖΑ-Βοσκόπουλο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ανυπόταχτη Καισαριανή αναφέρει:

Ο Αντώναρος, ο Παχατουρίδης, ο «πατερούλης» Βοσκόπουλος και τα ορφανά του Σύριζα και του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο, δείχνουν ότι η «προοδευτική» αστική, αντιλαϊκή, διακυβέρνηση είναι σάπια και παρακμιακή

Τι άλλο πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με την Αριστερά;

Ήδη από το 2015 έδειξε τις προθέσεις του που αντί να σκίσει τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, ψήφισε το 3ο μνημόνιο, εφάρμοσε όλη τη μνημονιακή πολιτική και χόρεψε στα «νταούλια των αγορών».

Κρέμασε τις προσδοκίες ενός ολόκληρου λαού, μετατρέποντας το περήφανο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα σε ένα ναι της υποταγής απέναντι στα μεγάλα αφεντικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του κεφαλαίου και των τραπεζών.

Σαν αντιπολίτευση ψήφισε πολλά νομοσχέδια της ΝΔ όπως το τερατούργημα Χατζηδάκη, ξεπουλήματα και ιδιωτικοποιήσεις δημοσίου πλούτου και το κυριότερο δεν έκανε αντιπολίτευση: στην καλύτερη περίπτωση δεν στήριξε καμία κινηματική διαδικασία πέρα από τα εθιμοτυπικά «έχουν δίκιο» και «η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους, ενώ στη χειρότερη όπου υπήρχε έξαρση του κινήματος φρόντισε να κλείσει άρον άρον τις όποιες κινητοποιήσεις με μια καθεστωτική λογική θα «τα πούμε στις εκλογές».

Σήμερα έρχεται να συμπληρώσει την ολοκληρωτική του ενσωμάτωση στο σύστημα με τρεις νέες κινήσεις:

  • Με τη συμμετοχή του Ευάγγελου Αντώναρου, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου τύπου της ΝΔ της εποχής της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
  • Με την απόφαση να μην κατεβάσει επικεφαλής στο Περιστέρι αλλά να στηρίξει το “ανεξάρτητο” δεξιό ψηφοδέλτιο Παχατουρίδη.
  • Με την συμπόρευση-υπαγωγή της «Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής» της Άννας Παραγυιού με την παράταξη του νυν ακροφιλελέ δημάρχου Χρήστου Βοσκόπουλου της «Καισαριανή Τώρα» και την ανύπαρκτη «Καισαριανή Δημιουργία» του τέως δημάρχου Αντώνη Καμπάκα.

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, μια και ζούμε στην εποχή των κομμάτων και των παρατάξεων που πιο πολύ θυμίζουν διοικητικά συμβούλια Ανώνυμων Εταιρειών ή σελίδες του Facebook που κάνεις like για να εκλέξεις αρχηγό και να κάνεις τις πολιτκές του επιλογές viral.

Όταν ο αρχηγός αποφασίσει για τη «γραμμή» δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση γι’ αυτή. Πάγια πρακτική των καθεστωτικών κομμάτων εξουσίας που δείχνει την αντίληψη της «δημοκρατίας του ενός», τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των άλλων κομμάτων με μόνιμη συνέπεια τον αποκλεισμό των πολιτών-εργαζόμενων από την πολιτική.

Τι να τα κάνεις άλλωστε τα μέλη και τις εσωτερικές διαδικασίες όταν η πολιτική αποφασίζεται στις αγορές, στα ΔΣ των πολυεθνικών, των τραπεζών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ, της Κομισιόν;

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον δήμαρχο που επίσημα και ανεπίσημα εδώ και χρόνια στηρίζουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, η ΔΗΜΑΡ, ο Τζήμερος, ο μισός ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως το κεφάλαιο τοπικό και υπερτοπικό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον δήμαρχο των ιδιωτικοποιήσεων, των ελαστικών σχέσεων εργασίας, των απευθείας αναθέσεων και των εξυπηρετήσεων στο κεφάλαιο και τους τοπικούς εκπροσώπους του στην πόλη, στην τουριστικοποίηση στο airbnb, στους εργολάβους, στην υπαγωγή των ελεύθερων χώρων στην επιχειρηματικότητα και την εκκλησία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον δήμαρχο του δήμου επιχείρηση με τους πολίτες πελάτες, την επέλαση της λογικής νόμος, κέρδη, τάξη και των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών, των καταστροφικών προγραμμάτων ΕΣΠΑ, των απευθείας αναθέσεων ,των ΚΟΙΝΣΕΠ των φίλων, της κατάληψης του Σκοπευτηρίου από τις δυνάμεις καταστολής την περίοδο του ολοκληρωτικού λοκ νταουν.

Εκεί οδηγεί η λογική της διαχείρισης, της πολιτικής που δεν αμφισβητεί τον καπιταλισμό: στον πλήρη εκφυλισμό και στην ενσωμάτωση. Οι μικροί και μεγάλοι αγώνες για την ανατροπή του, στη γειτονιά, στο σωματείο, στην σχολή, αλλά και στις εκλογές, μπορεί να βάλει τέλος σε μια κατρακύλα που δεν έχει πάτο. Με συλλογική διεκδίκηση και εργατικούς αγώνες χτίζουμε την πραγματική αντιπολίτευση.

Κόντρα στην εκλογική αναμονή του επόμενου «σωτήρα»! Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, όταν πλημμυρίζει τους δρόμους και συγκρούεται με το σύστημα.

Η Ανυπόταχτη Καισαριανή Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση θα πάρει μέρος στις επόμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών για να ενισχυθεί το ρεύμα της αντικαπιταλιστικής αριστεράς για να υπάρξει λαϊκή αυτοοργάνωση και αυτοδικοίκηση και κίνημα για την επιβολή τους.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.