Ανυπόταχτη Καισαριανή: Η εκδήλωση του Δήμου Καισαριανής για τους 200 κομμουνιστές

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

2023_5_7 ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση του Δήμου Καισαριανής για τους 200 κομμουνιστές που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944.

Η δημοτική αρχή του κου Βοσκόπουλου έκανε ό,τι μπορούσε για να υποβαθμίσει το σημαντικό αυτό πολιτικό και ιστορικό γεγονός της πόλης μας σε μια τυπική διαικπεραίωση, συνεχίζοντας την μεταμοντέρνα πρακτική που εγκαινίασε μετά το 2019 και παγίωσε τα χρόνια της ολοκληρωτικής καραντίνας.

Η συμμετοχή των κατοίκων και ιδιαίτερα των νέων της πόλης μας ήταν η μικρότερη των τελευταίων χρόνων και χωρίς τη συμμετοχή των πολιτικών παραγόντων θα ήταν ανέφικτη η πραγματοποίησή της.

Η θυσία των 200 κομμουνιστών, η αντιφασιστική πάλη του κομμουνιστικού- εαμικού κινήματος, η πάλη για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση δεν χωράνε στη φιλελέ πολιτική του κου Βοσκόπουλου και των συνοδοιπόρων του, στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εξισώνει τον ναζισμό με τον κομμουνισμό, ούτε στις αστικές πολιτικές που γεννούν και γιγαντώνουν το ναζισμό, το ρατσισμό τον φασισμό, τον πόλεμο.

Σε μια προσπάθεια αλλοίωσης της ιστορικής μνήμης στην ομιλία του επιχείρησε να δικαιολογήσει την προσπάθεια του σύγχρονου γερμανικού κράτους να αποποιηθεί των ευθυνών του για τα ναζιστικά εγκλήματα “δικαιολογώντας” τα χρήματα που δέχθηκε ο Δήμος Καισαριανής από το Ελληνογερμανικό Ταμείο, δηλαδή από το γερμανικό κράτος, για έργα υποδομών στο Σκοπευτήριο αναθεωρώντας την ιστορική απαίτησή τους.

Ο Δήμος Καισαριανής ένα έχει να κάνει: Να ζητήσει εδώ και τώρα την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων, να επιστρέψει εδώ και τώρα τα λεφτά του γερμανικού κράτους.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.