ΑΡ.ΠΑ: Για τις διεκδικήσεις ιδιωτών στο Λόφο Κοπανά και άλλα ανοιχτά θέματα που αφορούν δημόσιους χώρους του Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εξοργιστική η συνεχιζόμενη αδράνεια μιας δημοτικής αρχής, η οποία δεν κάνει απολύτως τίποτα!

Για το λόφο Κοπανά

Στην ιστοσελίδα του δήμου διαβάσαμε δημοσίευμα ημ. 1/6 που αναφέρει ότι «υπάρχει απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ημ. 12/4 που απέρριψε συνολικά τις αντιρρήσεις των ιδιωτών και σφράγισε τελεσίδικα τον δασικό χαρακτήρα της περιοχής των Θεάτρων Βράχων και του Λόφου Κοπανά. Ο Δήμος του Βύρωνα παραστάθηκε στη διαδικασία δια της Νομικής του Υπηρεσίας, προκειμένου να υποστηρίξει ενώπιον της Επιτροπής τον δασικό χαρακτήρα του Λόφου Κοπανά και της ευρύτερης περιοχής, καταθέτοντας υπόμνημα με το οποίο αντέκρουσε τα επιχειρήματα των φερόμενων ιδιοκτητών.» Διαβάσαμε επίσης ότι ο δήμαρχος έδωσε συνέντευξη τύπου και καυχιέται «πετύχαμε μια πρώτη νίκη».

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια πολύ σοβαρή απόφαση που δυναμώνει τον αγώνα και την απαίτηση των κατοίκων ο λόφος Κοπανά να μείνει ελεύθερος, αδόμητος, δημόσιος και δασικός και αφαιρεί επιχειρήματα από τους ιδιώτες που επιβουλεύονται το λόφο Κοπανά που η δικαστική απόφαση του εφετείου που τους αναγνώρισε την ιδιοκτησία και επίσης, αναρμοδίως τους είχε δώσει με αμφισβήτηση του δασικού χαρακτήρα της περιοχής. Δεν λύνει το θέμα της ιδιοκτησίας, όμως το ότι αναγνωρίζεται τελεσίδικα από την απόφαση του Υπουργείου, παρά την αμφισβήτησή του από δικαστήριο και ιδιώτες, ότι ο χώρος είναι δασικός είναι θετικό.

Ωστόσο, γεννιούνται αρκετά ερωτηματικά για τη θέση και στάση της δημοτικής αρχής: Σε ενημέρωση που ζητήθηκε για την πορεία της υπόθεσης με τις διεκδικήσεις των ιδιωτών της έκτασης στον Κουταλά που περιλαμβάνει τα Θέατρα Βράχων, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους περιπάτου, κ.α., στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ημ. 24/5, που έγινε λίγες μέρες πριν τη δημοσίευση της απόφασης και αρκετές μέρες μετά τη συνεδρίαση του Υπουργείου που ο δήμος παρέστη δια της νομικής συμβούλου του ο δήμαρχος είπε ότι «δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη και το θέμα βρίσκεται στον Άρειο Πάγο». Γιατί δεν ανέφερε ότι υπήρχε μετά από προσφυγή των ιδιωτών η διαδικασία στο Υπουργείο για να αποχαρακτηριστεί η περιοχή του Λόφου Κοπανά από δασική, ενώ διαψεύστηκε από το δημοσίευμα του ίδιου του δήμου λίγες μέρες μετά; Γιατί απέκρυψε το γεγονός;

Σε ερώτησή μας τι θα γίνει με την υλοποίηση της απόφασης του δημοτικού συμβούλιου για σύγκλιση ανοικτού δημοτικού συμβούλιου για ενημέρωση των κατοίκων, ο δήμαρχος αρνήθηκε πάλι να την υλοποιήσει γιατί δήλωσε ότι δεν είναι στην επικαιρότητα και στην πρώτη γραμμή (!!), και δεν συγκινεί, άρα δεν θα υπάρχει συμμετοχή και ενδιαφέρον από τους κατοίκους. Τέτοια υποτίμηση των κατοίκων και λειτουργία με τη λογική της ανάθεσης στη δημοτική εξουσία!

Τι να πούμε; Ότι δεν ξέρει η δημοτική αρχή τι κάνει η νομική Υπηρεσία του Δήμου; Ότι πήγαν αναγκαστικά στην Επιτροπή του Υπουργείου και ούτε ήθελαν, ούτε ήλπιζαν, ούτε επεδίωκαν, ούτε περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη; Μήπως, λέμε μήπως η περιβαλλοντική ευαισθησία είναι μόνο επικοινωνιακή και εκ των υστέρων, αφού και ο ίδιος ο δήμος επί αυτής της δημοτικής αρχής διαβάζουμε στα πρακτικά αυτής της απόφασης έχει προσφύγει σε αυτήν την επιτροπή του Υπουργείου για αποχαρακτηρισμό από δασικού χαρακτήρα και άλλων κομματιών του Υμηττού, προκειμένου να πετύχει νομιμοποίηση παράνομων εγκαταστάσεων στον Υμηττό. Και μάλιστα η απόφαση του Υπουργείου απέρριψε και τις δικές του προσφυγές.

Τσιμουδιά για αυτά και κανένας πανηγυρισμός.

Αλλά στο δημοτικό συμβούλιο ημ. 24/5 ακούστηκαν και άλλα ενδιαφέροντα στη fast track διαδικασία που αφορούσε διάφορα σοβαρά θέματα τα οποία απαντήθηκαν από τη δημοτική αρχή χωρίς διαδικασία συζήτησης (ούτε καν διευκρινιστικών ερωτήσεων) σε γραπτές ερωτήσεις που κατέθεσε η ΡΕΚΒ.

Για την εξέλιξη εργασιών κατασκευής κατοικιών αξιωματικών στον Κουταλά. Ενώ, θεωρητικά υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα μετά από παλιότερη προσφυγή που σταματούν την κατασκευή που γίνεται εντός της δασικής περιοχής του Υμηττού και τα έργα είχαν σταματήσει, εξωτερικά φαίνεται ότι η κατασκευή έχει προχωρήσει έκτοτε. Καμιά όμως ενέργεια δεν ανέφερε ο δήμαρχος ότι έχει γίνει από το δήμο για την έρευνα του θέματος και την παρεμπόδιση των εργασιών και δήλωσε πλήρη άγνοια . Ένα ακόμα αυθαίρετο του δημοσίου συμπληρώνει τις πληγές του Υμηττού και όλοι οι κρατούντες από την κυβέρνηση της Ν.Δ., το «δικός μας» κ. Χαρδαλιά του ΥΠΕΘΑ και τη αδιάφορη δημοτική αρχή είναι συνένοχοι.

Για την ΠΥΡΚΑΛ η δημοτική αρχή παρά και ενάντια στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και τις παρεμβάσεις μας έκτοτε ακόμα η δημ. αρχή δεν έχει δώσει εντολή στην Τεχνική Υπηρεσία για να προχωρήσει σε μελέτη των όσων έχουμε προσκομίσει και να προετοιμάσει την προσβολή της ΣΜΠΕ και την εκτέλεση του έργου. Το δε βαριέσαι τσιμέντο να γίνει είναι η μόνιμη τακτική της.

Για τη δημιουργία πλατείας στην Νεράιδα στο χώρο που έχει πριν πολλά χρόνια κριθεί με απόφαση δημ. συμβουλίου ως κοινόχρηστος χώρος προκειμένου να γίνει πλατεία και η δημοτική αρχή ισχυρίστηκε ότι βρήκε τρόπο να το προχωρήσει άμεσα μετά από 22 χρόνια εκκρεμότητας, πάλι η απάντηση ήταν περιμένετε στο ακουστικό σας.

Για την απόδοση στους κατοίκους του χώρου της σχολάζουσας κληρονομιάς της οδ. Νικηφορίδη πάλι η ενημέρωση ήταν να περιμένουμε, ωστόσο ιδιώτες χρησιμοποιούν το χώρο για προσωπικό τους παρκινγκ (έβαλαν και μπάρα!) και κανένας δεν ξέρει τίποτα, η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια και η δημοτική αρχή νίπτει τας χείρας της. Τι και αν υπάρχει απόφαση για απαλλοτρίωση του χώρου και αξιοποίηση του για τις ανάγκες των κατοίκων και έχουν συμπλωρωθεί χρόνια που έχει τελεσιδικήσει ότι ο χώρος δεν έχει ιδιώτες-κληρονόμου.

Όσο για τη Βουτζά που γκρεμίστηκαν τα ερειπωμένα σπίτια τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Καμιά φιλοδοξία ο χώρος να αξιοποιηθεί για να καλύψει ανάγκες των κατοίκων για πράσινο, αναψυχή, παιδική χαρά ή παιδικό σταθμό. Ούτε καν για να γίνει υπόγειο πάρκινγκ. Το μόνο φτηνό και εύκολο σε αντίθεση και με παλιότερες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, είναι αυτό που ακούσαμε ότι θα μετατραπεί σε υπέργειο πάρκινγκ.

Ένα ακόμα εξοργιστικό είναι ότι ενώ έχουμε ζητήσει και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και γραπτά να δούμε το έγγραφο της κατάθεσης αγωγής από μέρους του δήμου στην εταιρεία κατασκευής των προβληματικών ασφαλτοστρώσεων, όπου σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα γινόταν η προσφυγή (για την οποία μας είχε ζητηθεί και ένορκη βεβαίωση), περιμένουμε για μήνες, το ψάχνουμε και ακόμα τίποτα. Δικαιολογημένα αναρωτιόμαστε έγινε η αγωγή ή τελικά κοροϊδεύουν; Αν ποντάρουν ότι θα κουραστούμε να ενδιαφερόμαστε, να ψάχνουμε και να παλεύουμε για τα προβλήματα της περιοχής, τους ενημερώνουμε ότι θα χάσουν.

Οι κάτοικοι των παραπάνω γειτονιών του Βύρωνα, πρέπει να αγωνιστούμε για να αποδοθούν όλοι οι παραπάνω χώροι στον λαό. Στο τσιμεντένιο τέρας που ζούμε, οι ελεύθεροι δημόσιοι και πυκνοφυτεμένοι χώροι, είναι είδος πρώτης ανάγκης. Η Αριστερή Παρέμβαση θα αγωνίζεται για τις συνθήκες της ζωής μας στην πόλη κόντρα στα συμφέροντα και τις πολιτικές που τις υποβαθμίζουν.

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.