ΒΥΡΩΝΑΣ: Διαφαίνεται πρωθυπουργική παρέμβαση για το Λόφο Κοπανά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Διαφαίνεται συμφωνία Κυβέρνησης Ν.Δ και των δυο δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού για το λόφο Κοπανά

Μετά την απόρριψη από τον Άρειο Πάγο της αίτησης αναίρεσης του δημοσίου και των δυο δήμων, που ουσιαστικά δικαιώνει την διεκδίκηση των ιδιωτών, σύμφωνα με πληροφορίες διαφαίνεται παρέμβαση του Πρωθυπουργού στο θέμα αυτό, μετά από παρεμβάσεις τοπικών στελεχών της Ν.Δ. αλλά και ανθρώπων που βρίσκονται σε κυβερνητικές θέσεις.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν και επίσημα οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και του ιδίου του Κυριακού Μητσοτάκη για το Λόφο Κοπανά.

Άγνωστο παραμένει εάν η παρέμβαση του Πρωθυπουργού θα αφορά το σύνολο της έκτασης – 104 στρέμματα- που διεκδικούν οι ιδιώτες, η αν θα περιορίζεται μόνο στο χώρο που είναι τα δυο Θέατρα, οι αθλητικές εγκαταστάσεις των δυο δήμων.

Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι ο Λόφος Κοπανά στο σύνολο του πρέπει να περάσει οριστικά και αμετάκλητα στο δημόσιο και οι εγκαταστάσεις – υποδομές στους δυο δήμους.

Όταν γραφόντουσαν αυτές τις πληροφορίες μας, ενημερωθήκαμε για την δήλωση του δήμαρχου Βύρωνα κ. Κατωπόδη και για την ανάρτηση του κ. Χαρδαλιά Νικόλαο, υφυπουργού εθνικής άμυνας και πρώην δημάρχου Βύρωνα.

«Ρωγμή»

Δήλωση του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη:

Ο Λόφος Κοπανά και τα Θέατρα Βράχων οριστικά Δημόσια και δασικά!

«Από το ξεκίνημα του αγώνα μας το διακύβευμα ήταν αν θα είμαστε ενωμένοι ή διαιρεμένοι. Εμείς επιλέξαμε το δρόμο της συνένωσης και της συνεννόησης και σήμερα είναι μια ημέρα χαράς όχι μόνο για το Βύρωνα και τον Υμηττό, αλλά και για ολόκληρη την Αττική.

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί κατά τη διάρκεια της προσπάθειας που κάναμε με τον δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, κ. Τ. Μπινίσκο, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η σημερινή απόφαση της Κυβέρνησης είναι τιμή στη μνήμη της Μελίνας Μερκούρη, του Μίνωα Βολανάκη, και των αγαπημένων μας Δημήτρη Νικολαΐδη και Ανδρέα Λεντάκη, που οραματίστηκαν και στήριξαν το δημόσιο χαρακτήρα ολόκληρου του Λόφου Κοπανά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρωθυπουργό για το ενδιαφέρον του, την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον Υφυπουργό Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά και να επαναλάβω ότι για το καλό της πόλης μας, θα κινούμαστε πάντα στο πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας.»

Η ανάρτηση του κ.  Νίκου Χαρδαλιά

Nikos Hardalias στην τοποθεσία Μέγαρο Μαξίμου

Τα θέατρα Βράχων, τα θέατρα της καρδιάς μας, της νιότης μας, της ιστορίας μας, της πολιτιστικής παρακαταθήκης και κληρονομιάς δεκαετιών, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένουν στους πολίτες των Δήμων Βύρωνα και Υμηττού- Δάφνης οριστικά και αμετάκλητα!

Αυτή είναι η πρώτη απόφαση του Πρωθυπουργού χθες, λίγη ώρα πριν την πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου και λίγες ώρες μετά την επίσημη επανεγκατάστασή του στο Μέγαρο Μαξίμου!

Το προσωπικό ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού και τα άμεσα αντανακλαστικά της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη έρχονται να αποκαταστήσουν οριστικά και αμετάκλητα τις πολιτιστικές παρακαταθήκες των αειμνήστων Δημάρχων Δημήτριου Νικολαΐδη και Ανδρέα Λεντάκη και το όραμα και κληρονομιά της αξέχαστης Μελίνας Μερκούρη. Μετά από δικαστικές περιπέτειες δεκαετιών και παρά την αρνητική εξέλιξη της απόφασης του Αρείου Πάγου, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελληνική Πολιτεία αναλαμβάνει την καταβολή του κόστους αποζημίωσης απόκτησης των 104 στρεμμάτων μέσα από νομικές διαδικασίες αγοράς ή απαλλοτρίωσης της έκτασης, όσο και την απόδοσή της στους κατοίκους των ιστορικών μας Δήμων.

Ο Πολιτισμός για όλους όσους τον υπηρετήσαμε εκεί, στη Σκιά των Βράχων του Υμηττού, αποτελεί όχι μόνο προτεραιότητα αλλά στοίχημα ευθύνης απέναντι στη ιστορία και τους συμπολίτες μας. Απ’ όπου και αν υπηρετούμε ως δημόσιοι λειτουργοί την πατρίδα, η καρδιά μας και το μυαλό μας παραμένει στις γειτονιές μας και θα προσπαθούμε πάντα να είμαστε χρήσιμοι σε αυτές και τους συμπολίτες μας.

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για τα άμεσα αντανακλαστικά του και την εξαιρετική συνάδελφο Λίνα Μενδώνη για την ευαισθησία της και στο θέμα της διατήρησης του δημοσίου χαρακτήρα των ιστορικών θεάτρων μας!

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.