Handball: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ για τα κορίτσια του Αθηναϊκού

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που αγωνιστήκαμε φέτος για την φιλοξενία τους και να τους ευχηθούμε στο νέο πρωτάθλημα της Α2 καλή πορεία με υγεία και επιτυχίες.

Και τελικά ήρθε η ώρα του απολογισμού…

Καλοκαίρι του 2022, μετά τον υποβιβασμό από την μεγάλη κατηγορία, μία γενναία απόφαση της διοικούσας επιτροπής του Αθηναϊκού έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του γυναικείου handball. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Α2 μία ομάδα που έχει υποβιβαστεί αποφασίζει να επενδύσει σε υψηλού επιπέδου Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες και να δώσει ποιότητα και νόημα σε μία κατηγορία που χρειάζεται να βγει από τα παλαιά στερεότυπα, να γίνει ανταγωνιστική, και οι ομάδες που ανεβαίνουν στην μεγάλη κατηγορία, να μπορούν να αγωνίζονται με αξιοπρέπεια, χωρίς να γίνονται ο σάκος του BOX.

Πέρασαν δεκαοκτώ!!! αγωνιστικές και η προσπάθεια έφερε το αποτέλεσμα: 17 νίκες, 1 ήττα, 663 γκολ υπέρ και 317 γκολ κατά και προβιβασμός στην Α1.

Προσπαθήσαμε σκληρά,  αντιμετωπίσαμε και λύσαμε προβλήματα, τιμήσαμε την ιστορία μας, είδαμε αθλήτριες, που ήρθαν μόλις ένα χρόνο πριν, να δείχνουν το σήμα του Αθηναϊκού μετά από όμορφα γκόλ και να ανεμίζουν την σημαία της ομάδας με τόσο συναίσθημα, σαν να είχαν βγει από τα σπλάχνα της εδώ και πολύ καιρό! Καταφέραμε πολλά αυτή την χρονιά και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.

Ο Αθηναϊκός χάντμπολ, με την μακρόχρονη ιστορία του στο άθλημα, έχει κάνει γνωστή την πόλη του Βύρωνα σε όλη την Ευρώπη μέσω των διεθνών διοργανώσεων και από φέτος θα την εκπροσωπεί με την συμμετοχή του στη μεγάλη κατηγορία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που αγωνιστήκαμε φέτος για την φιλοξενία τους και να τους ευχηθούμε στο νέο πρωτάθλημα της Α2 καλή πορεία με υγεία και επιτυχίες.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.