ΑΡ.ΠΑ: Δεν λύθηκε η περιπέτεια για το λόφο Κοπανά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε κυβερνητική φιέστα εξελίχτηκε το δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα που ζητήσαμε οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης για την απόφαση του Άρειου Πάγου που αποδίδει 104 στρέμματα του λόφου Κοπανά σε ιδιώτες.

Το βίντεο από τη συνεδρίαση βρίσκεται εδώ από το κανάλι του δήμου. Οι δικές μας ερωτήσεις είναι στο χρονικό σημείο 23′.37”-26′.13”

και παρακάτω το βίντεο με την τοποθέτησή μας

Αν δεν μπορείτε να δείτε το βίντεο, πατήστε εδώ
Την ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι θα πάρει νομοθετική πρωτοβουλία για να αποζημιώσει τους ιδιώτες και να πάρει την ιδιοκτησία το δημόσιο και μετά να την περάσει στους δήμους άνευ ανταλλάγματος, ακολούθησε η έκφραση ευγνωμοσύνης από το δήμαρχο Βύρωνα προς την κυβέρνηση και η πρόσκληση του υφυπουργού Χαρδαλιά στη συνεδρίαση του δημ. συμβούλιου. Κατέφτασε πλήθος δημοσιογράφων και παρατρεχάμενων, αλλά ακολούθησε αποχώρηση της κουστωδίας και της πλειοψηφίας των συμβούλων των παρατάξεων της Ν.Δ.,  μετά την ομιλία και την αποχώρηση Χαρδαλιά.

Έτσι, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου, μετά και την αποχώρηση κάποιων συμβούλων της δημ. αρχής,  έμειναν μόνο ελάχιστοι σύμβουλοι και κάποιοι κάτοικοι, αφού αποχώρησαν ακόμα και από το συντονιστικό φορέων που είχαν έρθει με πανό για διαμαρτυρία και δεν κατατέθηκε καν το ψήφισμά τους για απόφαση. Ενώ στην Ανοικτή Πρωτοβουλία Κατοίκων για την Υπεράσπιση του λόφου Κοπανά δόθηκε ο λόγος μετά τους επικεφαλής των παρατάξεων και δεν δόθηκε καν ο λόγος σε κανέναν άλλο δημοτικό σύμβουλο.

Πίσω από τους πανηγυρισμούς, φάνηκε ότι δεν κλείνει το πρόβλημα με τις διεκδικήσεις της ιδιοκτησίας και το χαρακτήρα του λόφου Κοπανά, γιατί:

– ιδιώτες διεκδικούν άλλα 60 στρέμματα από το λόφο,

– η νομοθετική ρύθμιση δεν αφορά όλο το λόφο

– με δημόσιο χρήμα θα αποζημιωθούν οι ιδιώτες,

– υπάρχει ενδεχόμενο οι ιδιώτες αφού τους αναγνωρίστηκε η ιδιοκτησία να ζητήσουν και αποζημιώσεις για τη χρήση του χώρου από τους δήμους,

– αυτό το κόστος να μεταβιβαστεί στους κατοίκους.

– ο δασικός χαρακτήρας του λόφου δεν έχει κατοχυρωθεί οριστικά παρά την απόρριψη των ενστάσεων ιδιωτών και του δήμου Βύρωνα από την Επιτροπή του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τους δασικούς χάρτες, που αποφάσισε ότι είναι δασική περιοχή και μπορεί αυτή η απόφαση να προσβληθεί στο ΣτΕ.

– το χρονοδιάγραμμα ακόμα και για την ολοκλήρωση της νομοθετικής ρύθμισης για τα 104 στρέμματα είναι άγνωστο.

Ο αγώνας για δασικό, δημόσιο, ελεύθερο λόφο Κοπανά συνεχίζεται και είναι στα χέρια των κατοίκων.

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.