Ανακοίνωση της Ρ.Ε.Κ.Βύρωνα. Να μην υπογράψει μια ακόμη σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία ο Δήμος Βύρωνα.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τη Δημοτική αρχή Βύρωνα δεν την προλαβαίνει ούτε ο Μητσοτάκης.

Να μην υπογράψει μια ακόμη σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία ο Δήμος Βύρωνα.
Να αποσυρθεί η πρόταση της Δημοτικής Αρχής.

Την περίοδο της πανδημίας η κυβέρνηση της Ν.Δ. βρήκε την ευκαιρία να αποσαθρώσει βασικές λειτουργίες του κράτους με την παραχώρησή τους σε επιχειρηματίες . Με το Άρθρο 117 του Ν.4674/20 παρ. 1 (ΦΕΚ 53 Ά /11-03-2020) (εν μέσω πανδημίας), το οποίο αντικατέστησε το προγενέστερο άρθρο 61 παρ. 1 του Ν. 3979/2011, δίνει τη δυνατότητα στην οικονομική επιτροπή του δήμου να παρακάμπτει το δημοτικό συμβούλιο και να παραχωρεί τομείς της καθαριότητας σε επιχειρηματίες. Αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές είχε νομοθετήσει να έχουν την πλειοψηφία στην οικονομική επιτροπή οι δημοτικές αρχές, ασχέτως αν έχουν την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο. Απαξιώνοντας τη λειτουργία των δημοτικών συμβουλίων έδωσε τη δυνατότητα στην οικονομική επιτροπή να παίρνει σημαντικές αποφάσεις σε βάρος των πολιτών, της λειτουργίας και του χαρακτήρα των δήμων.
Η δημοτική αρχή Βύρωνα που είναι μειοψηφία και έχει εννέα (9) δημ. συμβούλους σε σύνολο 41, στην οικονομική επιτροπή έχει πέντε (5) μέλη σε σύνολο (9).
Η δημοτική αρχή Βύρωνα τρέχοντας να υλοποιήσει τις νομοθετικές παρεμβάσεις της Ν.Δ. εισηγείται αύριο 27/4/20 στην οικονομική επιτροπή, την υπογραφή σύμβασης ύψους 50.000 € με ιδιωτική εταιρεία, η οποία θα μεταφέρει για ανακύκλωση τα μπάζα που θα μαζεύουν οι εργαζόμενοι του δήμου με τα μηχανήματα του δήμου.
Είχε φροντίσει τον προηγούμενο χρόνο να συσσωρεύσει τα αδρανή υλικά στον παράνομο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Υμηττό, κάνοντάς τον ένα τεράστιο σκουπιδότοπο, να δηλώσει στη συνέχεια αδυναμία διαχείρισης και να αποσπάσει τη συναίνεση του δημ. συμβουλίου στις 15/11/19 για σύναψη πεντάμηνης σύμβασης με ιδιωτική εταιρεία για τη μεταφορά τους. Απέσπασε τη συναίνεση δεσμευόμενη ότι θα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες ενίσχυσης της υπηρεσίας καθαριότητας, που θα της επέτρεπε να ανταποκριθεί χωρίς την εμπλοκή ιδιωτικής εταιρείας. Έκτοτε όχι μόνο δεν έκανε απολύτως τίποτα αλλά καταπατώντας και τη «δέσμευσή» της, παραδίδει και αυτή τη λειτουργία στους ιδιώτες. Στο δημ. συμβούλιο της 15/11/19 εμείς καταψηφίσαμε την έγγραφη εισήγηση της δημ. αρχής, αφού δεν έγινε δεκτό να συμπεριληφθούν οι απαραίτητες διατυπώσεις που θα διασφάλιζαν τη μη εμπλοκή ιδιωτών.
Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η δημοτική αρχή από το 2015 επανειλημμένα έχει επιχειρήσει να ιδιωτικοποιήσει τμηματικά λειτουργίες της υπηρεσίας καθαριότητας και να τις παραδώσει σε ιδιωτικές εταιρείες. Προσέκρουε όμως στις αντιδράσεις των εργαζομένων, των δημ. παρατάξεων, των φορέων και πολιτών του Βύρωνα.
Η παράταξη της δημοτικής αρχής (που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ), όσο ήταν αντιπολίτευση είχε ακριβώς την αντίθετη άποψη και θέση από αυτά που εφαρμόζει σήμερα. Αλλά όπως επανειλημμένα έχει πει και ο δήμαρχος « άλλο διοίκηση και άλλο αντιπολίτευση». Σήμερα τρέχει να χρησιμοποιήσει πιο γρήγορα και από τον Μητσοτάκη το νεοφιλελεύθερο οπλοστάσιο που διαλύει τη δημόσια κοινωνική λειτουργία κάθε υπηρεσίας όπως η καθαριότητα. Αυτό είναι σε συνέχεια της επιλογής της να θέσει σε αναστολή 11 εργαζόμενους της δημοτικής επιχείρησης, δείχνοντας νέους δρόμους στη Ν.Δ., αφού υπερέβη και τις ΠΝΠ της κυβέρνησης .
Αξίζει να σημειωθεί ότι η «αριστερή» δημοτική αρχή, παρέλαβε από τη «δεξιά» δημοτική αρχή, ένα σύστημα ανακύκλωσης τεσσάρων ρευμάτων με διαχείριση από τον ίδιο το δήμο. Αντί να το ενισχύσει ως αντιπαράδειγμα στην επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση των πάντων, κοίταξε πως θα το απαξιώσει για να βάλει στη συνέχεια τους ιδιώτες.
Αναρωτιόμαστε τι έγιναν τα χειροκροτήματα στους ήρωες του κορωνοϊού όπως οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα που φρόντισαν να κρατήσουν την πόλη μας καθαρή και εμάς ασφαλείς; Αφού έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά, τα μεγάλα λόγια ξεχάστηκαν και μπαίνει η πραγματική προτεραιότητα που είναι η ενίσχυση της κερδοφορίας των ιδιωτών.
Καλούμε τη δημοτική αρχή να αποσύρει από την οικονομική επιτροπή το θέμα της υπογραφής σύμβασης με ιδιωτική εταιρεία για τη μεταφορά των αδρανών υλικών.
Απαιτούμε την άμεση ενίσχυση της υπηρεσίας καθαριότητας με μέσα και προσωπικό που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της πόλης μας και των κατοίκων της.
Η άμεση αγορά από τον Δήμο των μέσων για την μεταφορά των αδρανών υλικών είναι και οικονομικά πιο συμφέρουσα από τις συνεχείς συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρείες. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει εάν τελικά επιμείνουν και δεν αποσύρουν την πρότασή τους για μια ακόμη σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία ,ποιων τελικά τα συμφέροντα εξυπηρετούν με την πολιτική τους.
Οι πολίτες του Βύρωνα θα πρέπει να αντιδράσουν στα σχέδια της δημοτικής αρχής που θα υποβαθμίσουν την καθαριότητα στην πόλη και θα τους φορτώσει το κόστος της ιδιωτικοποίησής της.


Βύρωνας, 26-4-2020

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.