Στ. Κασσελάκης: «Μέχρι να μάθει …τις πρίζες στο Υπουργείο του ο κ. Οικονόμου, ζούμε από τύχη»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Παρατίθενται ο σύνδεσμος του βίντεο και τα βασικά σημεία της συνέντευξης του Στέφανου Κασσελάκη, απόδημου τ. υποψηφίου βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 και στους δημοσιογράφους Γιώργο Γρηγοριάδη και Αντώνη Φουρλή.

https://fb.watch/mjFvxj3FLo/

  • Για την άρνηση ανάληψης πολιτικής ευθύνης από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

«Αν η πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν είχε ενημέρωση για την κάθοδο του κοπαδιού νεοναζί εισβολέων από την Κροατία, αυτό αποτελεί ανικανότητα και πρέπει να φύγει. Αν όμως το γνώριζε, και εδώ δεν χωράει αμφιβολία εφόσον υπήρχε και σχετική ενημέρωση από άλλες χώρες, τότε έχει σαφέστατη πολιτική ευθύνη ο κ. Οικονόμου και θα πρέπει να διερευνηθεί επιπλέον, αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των κρατικών αστυνομικών αρχών.  Δεν ξεχνάμε ότι τον κ. Οικονόμου τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ για έναν ολόκληρο χρόνο και ο ίδιος έλεγε ψέματα για το θέμα μπροστά στις κάμερες».

  • «Μέχρι να μάθει …τις πρίζες στο Υπουργείο του ο κ. Οικονόμου, ζούμε από τύχη»

«Το επιχείρημα του βουλευτή της ΝΔ και συνομιλητή μου στο πάνελ, ότι σε 10 μέρες υπουργικής θητείας, ο κ Οικονόμου δεν πρόλαβε «να μάθει ούτε πόσες πρίζες έχει ο χώρος που βρίσκεται», άρα και να ενημερωθεί επακριβώς, είναι φαιδρό. Μας λέει δηλαδή, ότι τις 10 πρώτες μέρες σε ένα Υπουργείο δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη, τις 10 πρώτες μέρες κάνουμε την προσευχή μας και, μέχρι να μάθει …τις πρίζες ο Υπουργός, εμείς θα σκοτωνόμαστε».

«Ας μας απαντήσουν τί τελικά ισχύει: πήρε ενημερωτικό σημείωμα το πρωί της Δευτέρας ο κ. Οικονόμου και σε ποιες κινήσεις επιχειρησιακού σχεδιασμού προέβη; Είναι υπεύθυνος ή όχι σε έναν επιχειρησιακό σχεδιασμό της αρμοδιότητάς του; Ακόμα και στο σενάριο ότι δεν ακολουθήθηκαν οι εντολές του, τότε ας παραδεχθούμε ότι δεν υπάρχει  ασφάλεια στη χώρα και ας αναλάβει κάποιος άλλος που θα παίρνει την πολιτική ευθύνη από την πρώτη κόλας μέρα».

«Στο όνομα του νέου που δολοφονήθηκε, ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο λέγοντας ότι «δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα» επειδή ζητάμε απαντήσεις ως αξιωματική αντιπολίτευση. Σαφώς υπάρχουν ευθύνες και εντός της ΕΛ.ΑΣ, υπάρχουν όμως και πολιτικές ευθύνες. Αυτό που συνέβη είναι νεοναζιστική βία, δεν είναι μόνο οπαδική βία. Κατεβαίνουν 150 νεοναζί στο σταθμό τρένου μιας ευρωπαϊκής χώρας και επιμένουν ότι δεν είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Ας το πουν αυτό στην οικογένεια του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή».

  • «Για ποιον ακριβώς ελληνικό «αναπτυξιακό παράδεισο» κάνουν λόγο με τόσες θλιβερές πρωτιές;»

«Θέλω να σας μεταφέρω την αίσθησή μου τους τελευταίους μήνες που βρίσκομαι στην Ελλάδα, ως απόδημος υποψήφιος επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ».

«Βλέπω μια χώρα όπου τρένα συγκρούονται, μια χώρα στην οποία παρακολουθούμε για 11 ώρες ένα καράβι με κίνδυνο να μπατάρει και να πεθάνουν 600 άτομα, και δεν κάνουμε τίποτα προληπτικά. Βλέπω μια χώρα στην οποία ασθενοφόρα δεν υπάρχουν και πεθαίνει η 63χρονη Διονυσία από την Κω πάνω σε μια καρότσα. Βλέπω μια χώρα με παλιά πυροσβεστικά αεροπλάνα με δύο ήρωες πιλότους μας να χάνουν άδικα τη ζωή τους, μια χώρα όπου ένας φίλαθλος πάει στο γήπεδο και χάνει τη ζωή του στα 29 του χρόνια. Βλέπω μια χώρα που έχει ελευθερία τύπου μόνο λίγο πάνω από το Τσαντ, που έχει δημόσιο χρέος μόνο λίγο καλύτερο από το Σουδάν, που έχει την αρνητική «πρωτιά», σε ολόκληρη την Ευρώπη, καμένης γης  από τα φωτιές ενώ βλέπουμε μέχρι και εκρήξεις σε στρατιωτικά αεροδρόμια. Τι είναι αυτό το πράγμα που ζούμε; Αυτός είναι ο  αναπτυξιακός τους …παράδεισος;».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.