Ο κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ επιχειρεί να δώσει το τι πραγματικά συμβαίνει σχετικά με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Η Ρωσία είναι περικυκλωμένη από το ΝΑΤΟ: Βουλγαρια, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Πολωνία, τρεις Βαλτικές χώρες Λιθουανία, Λετονία , Εσθονία  (όλες πρώην σοβιετικοί δορυφόροι), συν την Τουρκία.

–     Αυτός ο κλοιός που έκανε το ΝΑΤΟ γύρω από τη Ρωσία, από την Μαύρη Θάλασσα μέχρι την Βαλτική, έχει μόνο ένα κενό, την Ουκρανία. Αν η Ουκρανία εντάσσονταν στο ΝΑΤΟ θα ολοκλήρωνε την πολιορκία της Ρωσίας. Κι αυτό η Ρωσία (και οποιοσδήποτε άλλος στη θέση της) είναι αδύνατο να το επιτρέψει ανεξαρτήτως τιμήματος για κρίσιμους γε ωπολιτικούς λόγους , και  για λόγους επιβίωσης της ίδιας της Ρωσίας.

Εάν η Ρωσια  εβαζε π.χ. πυραύλους στο Μεξικο τι θα εκανε η Αμερικη? Θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια. Όχι βεβαια .Χαμός θα γινόταν.

Η Ρωσία το είχε κάνει σαφές ότι δεν θα ανεχθεί τώρα τέτοια κίνηση και στην Ουκρανία και με το δίκιο της.

Βεβαια υπήρξαν προειδοποιήσεις πριν χρόνια για την μη συμμετοχή της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ από τον πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαδιμήρ Πούτιν να μην δεχθεί τέτοιου είδους συμφωνία.

Κάτι αντίστοιχο με την κρίση των πυραύλων στην Κούβα το 1962 τότε που ο κακός ήταν η Ρωσία που προσπάθησε να βάλει πυρηνικούς πυραύλους μια ανάσα από την Αμερική και παραλίγο να γίνει παγκόσμιος πόλεμος

Να σημειωθεί ότι με την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και λίγο πριν την πτώση του τείχους του Βερολίνου ,είχαν δοθεί εγγυήσεις από το «ΝΑΤΟ» ότι δεν θα έβαζε στην συμμαχία καμία από τις πρώην χώρες τις τοτε Σοβιετικης Ενωσης που την αποτελούσαν , ούτε τους δορυφόρους της, πράγμα που φυσικά το «ΝΑΤΟ» δεν τήρησε. Τότε η Ρωσία δεν μπορούσε να αντιδράσει όντας μισοδιαλυμένη.  Τώρα όμως μπορεί.

Το ΝΑΤΟ αδιαφορισε και εφτασε στο παρα πεντε να βαλει την Ουκρανια στην συμαχια, φουσκώνοντας τα μυαλά  του σημερινου προεδρου και εχθρου της Ρωσιας  Ζελενσκι  δίνοντας του προφανώς διάφορες εγγυήσεις για να ενταχθει η χωρα του στο ΝΑΤΟ, ανάλογες εγγυήσεις  που πείρε το 1974 ο δικτατορας Ιωαννιδης για την Κυπρο.       `

Ο Ζελενσκι  ο οποίος μαζι με τους Ναζιστες Αζοφ  σε δύο περιοχές τουλάχιστον της Ουκρανίας (Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ) που κατοικούνται αμιγώς από Ρώσους είχε κάνει τα μύρια όσα εγκλήματα κατά του άμαχου πληθυσμού για 8 χρόνια  με αποτέλεσμα οι επαρχίες αυτές  να αυτονομηθούν και να ζητήσουν τη βοήθεια της μαμάς Ρωσίας.

Έτσι η Ρωσία κάποια στιγμή εξάντλησε την υπομονή της και αντέδρασε δυναμικά.

–         Πρώτον: Προστάτεψε τους Ρώσους που ζούσαν εκεί και

–         Δεύτερον:  Απέτρεψε οριστικά την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Φυσικά μόλις άρχισαν οι εχθροπραξίες το ΝΑΤΟ πούλησε (όπως και την Ελλάδα κάποτε ) τον Ζελένσκι ,τον άφησαν μόνο του παρά τις υποσχέσεις  και οι Ρώσοι αυτή τη στιγμή κάνουν παρέλαση διεξάγοντας τον πιο κεραυνοβόλο πόλεμο της Ιστορίας καταφέρνοντας σε χρόνο ρεκόρ να διαλύσουν τη στρατιωτική δομή της Ουκρανίας και να είναι θέμα ημερών  η πτώση της κυβέρνησης που τελείως άμυαλα  προκάλεσε το πρόβλημα καταστρέφοντας μια τοσο όμορφη χώρα.       Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελενσκι κατεστρεψε την χωρα του.

Τι ενταξη  της Ουκρανιας στο ΝΑΤΟ και πράσινα άλογα.

Βέβαια υπάρχει κάποια λύση.. Ανεξάρτητη Ουκρανία που απαγορεύεται να προσχωρήσει σε οποιοδήποτε στρατιωτικό συνασπισμό των δύο πλευρών και εγγύηση για την ουδετερότητα και την ασφάλειά της από την Αμερική και τη Ρωσία ταυτόχρονα.

  • Πρώτον:Θα εξασφάλιζε  οριστικά την αποτροπή ενός πολέμου στην Ευρώπη, που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε παγκόσμιο
  • Δεύτερον:Δεν θα άφηνε τη Ρωσία να περικυκλωθεί από το ΝΑΤΟ μια και είναι κόκκινη γραμμή της
  • Τρίτον: Θα βοηθούσε την Ουκρανία στην ειρηνική ανάπτυξή, απαλλαγμένη από το τις αμυντικές δαπάνες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε άλλες πιο χρήσιμες δράσεις.

Βέβαια  Καταδικάζω αυτή την επέμβαση στην Ουκρανία όπως και όποιες άλλες τέτοιες ενέργειες και τις απώλειες αθώων πολιτών  αλλά υποδεικνύω τις ευθύνες όσων την προκάλεσαν…Η Ελλάδα έπρεπε και  πρέπει να κρατήσει  ουδέτερη σκάση σε αυτό το ζήτημα. Ναι στην ανθρωπιστική βοήθεια ΟΧΙ στην στρατιωτική βοήθεια..

Ο κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.. Νότιος Τομέας …ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ..ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.