Πώς δρα το επαναστατικό φάρμακο που σκοτώνει τους καρκινικούς όγκους

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Επιστήμονες του City of Hope, ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς έρευνας και θεραπείας του καρκίνου στις ΗΠΑ,  εφηύραν ένα νέο φάρμακο, το οποίο δίνει ελπίδα σε όλους όσους φοβούνται τον καρκίνο ή πάσχουν από αυτόν. Η θεραπεία, είναι στοχευμένη και φαίνεται ότι μπορεί να σκοτώνει όλους τους συμπαγείς καρκινικούς όγκους.

Το φάρμακο, που περιέχει ένα μόριο ονόματι AOH1996, στις προκλινικές έρευνες, «φαίνεται να εκμηδενίζει όλους τους συμπαγείς όγκους», αφήνοντας τα υγιή κύτταρα ανέπαφα. Αποτελεί το αποκορύφωμα δύο δεκαετιών έρευνας για το City of Hope και δρα στοχεύοντας μια πρωτεΐνη που ονομάζεται PCNA, ή πυρηνικό αντιγόνο των πολλαπλασιαζόμενων κυττάρων. Ο πρωτεΐνη PCNA, στη μεταλλαγμένη της μορφή, ευνοεί την ευδοκίμηση και ανάπτυξη των καρκινικών όγκων. Όπως σημείωσε η Linda Malkas του City of Hope, «μεταβάλλεται μοναδικά στα καρκινικά κύτταρα και το γεγονός αυτό μας επέτρεψε να σχεδιάσουμε ένα φάρμακο που στοχεύει μόνο τη μορφή της PCNA στα καρκινικά κύτταρα».

Αρκετά χρονοβόρα η διαδικασία μέχρι την κλινική χρήση

Για την πρωτοποριακή ανακάλυψη μίλησε στην ΕΡΤ η Αμάντα Ψυρρή, καθηγήτρια ογκολογίας και Διευθύντρια Β΄Παθολογικής Κλινικής το «Αττικό» νοσοκομείο. Όπως ανέφερε η καθηγήτρια, «είναι μια αρκετά ελπιδοφόρα έρευνα. Προέρχεται από ένα μεγάλο αντικαρκινικό κέντρο της Αμερικής (City of Hope), στο οποίο οι ερευνητές του δημιούργησαν ένα φάρμακο, το οποίο αναστέλλει στοχευμένα τα καρκινικά κύτταρα ενώ αφήνει άθικτα, τα υγιή κύτταρα». Η κ. Ψυρρή εξήγησε, ακόμα, τη δράση του φαρμάκου με επιστημονικό τρόπο, τονίζοντας ότι, «το φάρμακο δοκιμάστηκε σε 70 κυτταρικές σειρές από 70 διαφορετικούς τύπους καρκίνου, αλλά σε κυτταρικές σειρές μόνο, καθώς και σε ζώα με καρκίνο. Αυτά είναι προκλινικά μοντέλα. Τώρα γίνονται μελέτες φάσης Α΄. Είναι αρκετά χρονοβόρα η διαδικασία για να αποδειχθεί κατά πόσο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στην κλινική πράξη».

Όπως είπε, «το φάρμακο αυτό είναι αναστολέας ενός αντιγόνου που βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα, του PCNA. Είναι μια ουσία η οποία δεσμεύει το DNA και ελέγχει απόλυτα την αντιγραφή του DNA αλλά και την επιδιόρθωση βλαβών στο DNA. Υπάρχει μια ισομορφή αυτής της ουσίας που έχουν ανακαλύψει οι επιστήμονες, που υπάρχει μόνο στα καρκινικά κύτταρα και λέγεται ca pcna. Επομένως, αυτή η ομάδα δημιούργησε έναν αναστολέα που πηγαίνει εκλεκτικά στα καρκινικά κύτταρα και αναστέλλει αυτό το αντιγόνο, με αποτέλεσμα να καταστρέφονται τα καρκινικά κύτταρα γιατί δεν μπορεί να γίνει αντιγραφή του DNA ούτε να επιδιορθώσουν τις βλάβες στο DNA. Δημιουργούνται θραύσματα στο DNA και καταστρέφονται τα κύτταρα, ενώ επειδή αυτή η ουσία δεν υπάρχει στα φυσιολογικά κύτταρα δεν επηρεάζει τα φυσιολογικά».

Ωστόσο, η ογκολόγος, επισήμανε πως, «αυτό βέβαια το φάρμακο δοκιμάστηκε σε 70 κυτταρικές σειρές από 70 διαφορετικούς τύπους καρκίνου, αλλά σε κυτταρικές σειρές μόνο. Φάνηκε εξίσου αποτελεσματικό σε όλους τους τύπους καρκίνου. Δοκιμάστηκε επίσης και σε ζωϊκά μοντέλα που έφεραν όγκους είτε καρκίνου μαστού είτε πνεύμονα, είτε νευροβλαστώματος και φάνηκε αποτελεσματικό.

Αυτά είναι προκλινικά μοντέλα. Τώρα γίνονται μελέτες φάσης 1. Αξιολογείται η ασφάλεια του φαρμάκου, οι παρενέργειες δηλαδή η τοξικότητα σε ασθενείς με διάφορους τύπους καρκίνου και στη συνέχεια, αν αυτό αποδειχθεί ασφαλές, δοκιμάζεται η αποτελεσματικότητά του σε μελέτες φάσης 2 και 3 που συμπεριλαμβάνουν μεγάλο αριθμό ασθενών και μπορούν να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητά του. Είναι αρκετά χρονοβόρα η διαδικασία για να αποδειχθεί κατά πόσο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στην κλινική πράξη».

Πηγή: ethnos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.