ΠΟΕΔΗΝ: Χωρίς πυρασφάλεια και πυροπροστασία τα νοσοκομεία της χώρας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Από τύχη δε θρηνήσαμε νεκρούς, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ για το πρόσφατο περιστατικό στο Κρατικό της Νίκαιας.

Τραγική αφορμή να αναδειχτεί το ζωτικό πρόβλημα της πυρασφάλειας και της πυροπροστασίας στα δημόσια νοσοκομεία στάθηκε η φωτιά που ξέσπασε την Πέμπτη τα ξημερώματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Μάλιστα σήμερα ήρθε να προστεθεί κι ένα ακόμα περιστατικό, καθώς νεα φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα σε αποθηκευτικό χώρο στο ισόγειο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γαννάκος, σημειώνοντας ότι ελάχιστα νοσοκομεία διαθέτουν λειτουργικά συστήματα, ενώ κάλεσε τους διοικούντες να επιδείξουν σοβαρότητα.

Πυρασφάλεια αυτή η άγνωστη: «Ούτε για δείγμα 2 μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά στο Παπανικολάου»
Μιλώντας στην «Αυγή» ο κ. Γιαννάκος υπογραμμίζει «ούτε λόγος για συστήματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας. Πού είναι η πυρανίχνευση και πυροπροστασία με κρουνούς να ανοίγουν και να πετάνε νερό από την οροφή; Ελάχιστα νοσοκομεία διαθέτουν, αν και το είχαμε επισημάνει στη φωτιά του Νοσοκομείου ”Παπανικολάου” όπου είχαμε και νεκρό ασθενή. Από τύχη σήμερα δεν θρηνούμε νεκρούς ασθενείς και προσωπικό. Επιτέλους, λίγη σοβαρότητα από τους διοικούντες σε τόσο σοβαρά ζητήματα. Πρόσφατα στη Νίκαια είχαμε τραυματισμό νοσηλεύτριας από βραχυκύκλωμα».

Σχετικά με το περιστατικό της Νίκαιας δηλώνει «στο Νοσοκομείο Νίκαιας δεν λειτούργησε τίποτα. Από τύχη και την υπερπροσπάθεια του προσωπικού δεν είχαμε νεκρούς ασθενείς. Χθες τα μεσάνυχτα στον δεύτερο όροφο του Νοσοκομείου Νίκαιας, στη Χειρουργική Κλινική στον θάλαμο 200 έπιασε φωτιά από άγνωστη αιτία. Οι καπνοί σκέπασαν τον 2ο όροφο και τον 1ο όροφο του νοσοκομείου. Ευτυχώς, ο θάλαμος που πήρε φωτιά ήταν κλειστός. Δεν είχε νοσηλευόμενους ασθενείς αν και η συγκεκριμένη κλινική εφημέρευε. Έγινε εκκένωση του 2ου ορόφου και του 1ου των νοσηλευόμενων ασθενών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου. Με υπερπροσπάθεια του προσωπικού και της Πυροσβεστικής δεν έχουμε νεκρούς».

Πηγή: koutipandoras.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.