ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΙΟΡΤΖΙΩΤΗΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δ&Π: Απολογισμός έργου της 4ετιας που πέρασε. Πώς κρίνετε το έργο της Δημοτικής αρχής κατά την 4ετία που πέρασε και ποιό το έργο της δικής σας παράταξης.

ΑΠ: Διευκρινίζω ότι εκφράζω συλλογικές απόψεις του εκλογικού συνδυασμού που συγκροτήσαμε η Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα και η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση μαζί με συνεργαζόμενες-ους. Στόχος μας να διεκδικήσουμε από κοινού την ψήφο των κατοίκων και τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια μας ώστε να δυναμώσουν οι φωνές και οι κινητοποιήσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, να βελτιώσουμε τη ζωή μας και να αλλάξουμε την πόλη μας.

Η δημοτική αρχή Κατωπόδη κινήθηκε στην πεπατημένη των προηγούμενων δημ. αρχών. Δεν ανταποκρίθηκε στην υποχρέωση για βελτίωση των συνθηκών ζωής μας, έργα υποδομών, προστασία του περιβάλλοντος, ποιοτικές και δωρεάν υπηρεσίες, καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμό, συγκοινωνία, αντιμετώπιση της υπερβάλλουσας δόμησης, της έλλειψης αστικού πρασίνου, ελεύθερων δημόσιων χώρων στον αστικό ιστό, υποδομών, κέντρων πολιτισμού, επαρκών αθλητικών χώρων, κ.α. Δεν διεκδίκησε, ούτε φρόντισε να κινητοποιήσει τους κατοίκους, διέψευσε προσδοκίες.

Αντίθετα, εκχώρησε βασικές λειτουργίες του δήμου σε επιχειρηματίες (ανακύκλωση, ηλεκτροφωτισμό, πράσινο κ.α.). Προσέλαβε εργολαβικούς εργαζόμενους πλήττοντας εργασιακά, ασφαλιστικά δικαιώματα. Χρησιμοποίησε ελαστικές σχέσεις εργασίας, σε βάρος της μόνιμης και σταθερής εργασίας. Προσανατολίστηκε σε εξυπηρέτηση μικρών και μεγάλων οικονομικών συμφερόντων στις αναθέσεις έργων και υπηρεσιών και άσκησε φορομπηχτική αντιλαϊκή πολιτική. Δεν συγκρούστηκε με τις πολιτικές των κυβερνήσεων, της ΕΕ και των οικονομικών συμφερόντων που λυμαίνονται το δημόσιο.

Δεν προχώρησε εκκρεμούσες υποθέσεις για δημιουργία ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων όπως: της σχολάζουσας κληρονομιάς της Νικηφορίδη, της Νεράιδας για κατασκευή πλατείας, των προσφυγικών της Βουτζά, που ο δήμος για αυτά έχει εισπράξει επί Χαρδαλιά μεγάλο χαράτσι από τους κατοίκους.

Επίσης, δεν εξασφάλισε κανένα νέο χώρο για δημόσια χρήση. Δεν υλοποίησε την απόφαση του δημ. συμβούλιου για προετοιμασία προσφυγής ενάντια στην κατασκευή υπουργούπολης στην ΠΥΡΚΑΛ, που φέρνει μεγάλη κυκλοφοριακή επιβάρυνση και στο Βύρωνα. Επί θητείας της ολοκληρώθηκε η κατασκευή του κτιρίου στο στρατόπεδο μέσα στο δάσος του Κουταλά, που ήταν μπλοκαρισμένη. Με πρότασή της νομιμοποίησε η κυβέρνηση της Ν.Δ. τον παράνομο ΣΜΑ μέσα στην Α΄ ζώνη προστασίας Υμηττού. Συντάχθηκε με το δασοκτόνο σχέδιο του ΣΠΑΥ για τον Υμηττού. Ενώ, τον Ιούνη του 2023 υπέγραψε μνημόνιο που αναγνωρίζει ιδιοκτησία του αισθητικού δάσους στη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών και δεσμεύεται ότι δεν θα την αμφισβητήσει.

Λειτούργησε συγκεντρωτικά αυταρχικά και με αδιαφάνεια για την ανάθεση έργων, τη μίσθωση χώρων κοκ. Και ο κατάλογος για το τι (δεν) έκανε η δημοτική αρχή είναι μακρύς ακόμα για να τον συμπεριλάβουμε στον περιορισμένο αυτό χώρο.

Η Αριστερή Παρέμβαση και η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση προσπαθήσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο να προβάλλουμε αυτά τα προβλήματα, να αποκαλύψουμε τα κακώς κείμενα και τις επιπτώσεις τους για τη ζωή και το περιβάλλον, να στηρίξουμε τις συλλογικότητες των κατοίκων και τις διεκδικήσεις τους. Να αναδείξουμε τα δικαιώματα και τα αιτήματα των δημοτών και ειδικά των οικονομικά αδύναμων. Απαιτήσαμε τη μείωση των δημ. τελών, την κάλυψη όλων των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς χωρίς τροφεία, την πρόσβαση χωρίς αντίτιμο στις αθλητικές, πολιτιστικές δραστηριότητες του δήμου, τη μονιμοποίηση όλων που εργάζονται ως έκτακτοι στο δήμο. Εναντιωθήκαμε σε ψευτοαναπλάσεις και εξάπλωση των τραπεζοκαθισμάτων, για να μπορούν τα παιδιά να παίζουν στις πλατείες και οι πεζοί να κυκλοφορούν στα πεζοδρόμια. Υπερασπιστήκαμε τον Υμηττό, το λόφο Κοπανά, το δικαίωμα στη στέγαση.

_

Δ&Π: Τα οικονομικά του Δήμου. Πώς κρίνετε την σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου μας και ποιές οι προτάσεις σας για τη βελτίωσή της.

ΑΠ: Η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει το Δήμο ως επιχείρηση με πελάτες τους δημότες. Υπέρογκα δημοτικά τέλη και υπηρεσίες με αντίτιμο (παιδικοί σταθμοί, αθλητικές, πολιτιστικές δραστηριότητες, δημοτική επιχείρηση (νεκροταφείο) με πανάκριβες τιμές.

Ο δήμος δεν έχει ταμιακά διαθέσιμα, επιβαρύνεται με μεγάλα ποσά για την αποπληρωμή παλαιών δανείων, αλλά η δημ. αρχή συνάπτει νέα δάνεια  και δεν αμφισβητεί τα δόγματα: «παίρνουμε από τους πολλούς-τα δίνουμε στους λίγους, ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, εμπορευματοποίηση, εκχωρήσεις του δημόσιου στον ιδιωτικό τομέα, εξυπηρέτηση «επενδυτών». Το μεγαλύτερο ποσοστό των τακτικών εσόδων προέρχεται από φορολόγηση των κατοίκων, ενώ μειώνονται οι ΚΑΠ και ΣΑΤΑ που αντικαθίστανται από τις λειψές χρηματοδοτήσεις των ΕΣΠΑ και άλλων προγραμμάτων που προορίζονται σε επιλέξιμες δαπάνες για τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών.

Χρειάζεται άλλος προσανατολισμός στα έξοδα και έσοδα. Απαιτούμε αύξηση της κεντρικής χρηματοδότησης στους δήμους, άμεση καταβολή των παρακρατηθέντων, μείωση των δημοτικών τελών, κατάργηση τους για τους οικονομικά αδύναμους, κατάργηση της έμμεσης & άμεσης πολλαπλής φορολόγησης για την κατοικία. Κατάργηση των πανάκριβων συμβάσεων με εταιρείες και της υπάρχουσας διαδικασίας απευθείας αναθέσεων.

 _

Δ&Π: Καθαριότητα – Ανακύκλωση. Ποιά η άποψή σας για την παρούσα διαχείριση του Δήμου πάνω στο μέγα αυτό θέμα «Καθαριότητα – Ανακύκλωση» και ποιές οι δικές σας προτάσεις σας για το μέλλον.

ΑΠ: Η πόλη μας δεν είναι καθαρή, παρά το ότι πληρώνουμε υπέρογκα δημ. τέλη. Λείπουν τεχνικά μέσα και προσωπικό για να καθαρίζονται τακτικά όλοι οι δημόσιοι χώροι. Ενώ, το σύστημα ανακύκλωσης υπολειτουργεί.

Χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαλογής και αποκομιδής (υπάρχουν σχετικές προτάσεις των εργαζομένων) και όχι αποσπασματικά σχέδια με υπόγειους κάδους αμφιβόλου λειτουργικότητας, ή κάποιους κάδους βιοαπόβλητων. Κατάργηση συμβάσεων με εταιρείες. Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Σύγχρονα μέσα και τεχνολογική υποστήριξη.

Είμαστε αντίθετοι με πρόσθετα εισπρακτικά μέτρα, όπως το τέλος ταφής που θα επιβαρύνει τους κατοίκους. Πρέπει να αλλάξει συνολικά το μοντέλο παραγωγής και κατανάλωσης που βασίζεται στο πλαστικό, στη συσκευασία και δημιουργεί υπεραπαραγωγή σκουπιδιών και η διαχείρισή τους με το θάψιμο, το κάψιμο και την ανακύκλωση που στηρίζεται στην κερδοφορία των εταιρειών, δημιουργώντας χωματερές όπως το αίσχος της Φυλής, ρύπανση και πυρκαγιές στα εργοστάσια ανακύκλωσης. Να περάσει συνολικά στο δημόσιο η καθαριότητα και η ανακύκλωση με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

_

Δ&Π: Παιδεία  – Σχολικά κτίρια – Παιδικοί σταθμοί. Ποιά είναι σήμερα τα σημαντικότερα προβλήματα στον τομέα Παιδείας στον Δήμο μας και ποιές είναι οι προτάσεις σας ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση.

ΑΠ: Λείπουν σχολικά κτίρια και περιορίζονται αυλές για να κτίζονται αίθουσες ή να μπαίνουν προκάτ (Αγ. Τριάδα). Χρόνια οι μαθητές του 4ου δημοτικού πάνε στον Καρέα με πούλμαν. Έχουμε παιδικούς σταθμούς σε νοικιασμένους ακατάλληλους χώρους Πολλά κτίρια είναι παλιά, οι έλεγχοι πλημμελείς και η συντήρηση ανεπαρκής, όπως αποδείχτηκε και με τις πτώσεις σοβάδων στην Ανάληψη. Δεν επαρκούν οι χρηματοδοτήσεις ούτε για την θέρμανση των σχολείων, ούτε για τη συντήρησή τους για την οποία το 2023 προϋπολογίζονται μόλις 115.320 €.

Ο δήμος οφείλει να μην αναπαράγει τους ταξικούς διαχωρισμούς στην εκπαίδευση. Να προσφέρει σύγχρονα, επαρκή, ασφαλή δημόσια εκπαιδευτήρια, παιδικούς σταθμούς χωρίς τροφεία και υποστήριξη των μαθητών από οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Υποδείξαμε χώρους για κάλυψη των αναγκών και σίγουρα οι δημ. άρχοντες της νυν και τέως δημ. αρχών, που είναι και κατασκευαστές, γνωρίζουν περισσότερους, αφού βρίσκουν για να οικοδομούν πολυκατοικίες. Έχουμε προτείνει να υπάρξει πρωτόκολλο για επαρκή έλεγχο στατικής επάρκειας, καταλληλόλητας και έγκυρης συντήρησης όλων των δομών πριν την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς. Να επιστρέψει το 4ο δημοτικό σε σύγχρονο κτίριο και να κατασκευαστούν νέα κατάλληλα, ασφαλή σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί.

_

Δ&Π: Λόφος Κοπανά. Ποιά η άποψή σας για τους έως τώρα χειρισμούς, ποιά προβλήματα εντοπίζετε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και τι προτείνετε για τη συνέχεια.

ΑΠ: Είναι διαχρονικές οι ευθύνες κυβερνήσεων και δημοτικών αρχών στους χειρισμούς της υπόθεσης. Οι κυβερνήσεις δεν προχώρησαν στη νομοθετική κατοχύρωση οριστικά και αμετάκλητα του δημόσιου χαρακτήρα του λόφου και όλες οι δημοτικές αρχές μέχρι σήμερα δεν το διεκδίκησαν και λειτούργησαν με αδιαφάνεια. Ελάχιστοι έμαθαν πως το 2016 υπήρξε απόφαση υπέρ του δημοσίου, κανείς δεν έμαθε πως το 2017 υπήρξε έφεση των ιδιωτών, ούτε πληροφόρησαν έγκαιρα ότι το Νοέμβρη του 2020 υπήρξε απόφαση εφετείου υπέρ των ιδιωτών και αμφισβήτησης του δασικού χαρακτήρα. Η δημ. αρχή υποτίμησε τους κατοίκους, αρνήθηκε να συγκαλέσει αποφασισμένο ανοικτό δημ. συμβούλιο και δεν έβαλε έγκαιρα μπροστά στις ευθύνες τους τις κυβερνήσεις απαιτώντας πολιτική λύση, αλλά διάλεξε την προσφυγή στον Άρειο Πάγο που απέτυχε.

Η αμφισβήτηση του δημόσιου-δασικού χαρακτήρα του λ. Κοπανά δεν έχει λήξει με την κυβερνητική εξαγγελία για πέρασμα στο δημόσιο 104 στρεμμάτων, γιατί υπάρχουν και άλλοι ιδιώτες που διεκδικούν 60 στρέμματα και γιατί η δημ. αρχή έχει προσφύγει για να αποχαρακτηριστούν τμήματα του λόφου από δασικά και γιατί προς το παρόν παραμένει εξαγγελία.

Άρα, δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε. Η κινητοποίηση των κατοίκων, των φορέων, των συλλογικοτήτων πρέπει να συνεχιστεί, ώστε με νομοθετική ρύθμιση ο λόφος Κοπανά να κατοχυρωθεί οριστικά και αμετάκλητα στο δημόσιο, με προστασία του δασικού του χαρακτήρα και απαγόρευση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας και τσιμεντοποίησης. Χρειάζεται να αγωνιστούμε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και την εμπορευματοποίησή του για να είναι ελεύθερος και προσβάσιμος για όλους τους κατοίκους.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.