Ο Βύρωνας είναι πράγματι μια βιώσιμη, φιλική και έξυπνη πόλη για τους κατοίκους της

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Ο Βύρωνας γίνεται έξυπνος και φιλικός σε κατοίκους και επισκέπτες»(!), ισχυρίζεται συχνά πυκνά, ο επί εννέα χρόνια δήμαρχος της πόλης κ. Άκης – Γρηγόρης Κατωπόδης!

Είναι όμως έτσι;

Ιδιαίτερα την προεκλογική περίοδο γίνονται πράγματι κάποιες τεχνικές παρεμβάσεις σε δρόμους και κεντρικά σημεία της πόλης, όπως το τελευταίο διάστημα στην οδό Κύπρου. Πρόκειται για παρεμβάσεις στα πεζοδρομία, που όπως ισχυρίζονται κάτοικοι με τον τρόπο που γίνονται είναι αμφίβολης ποιότητας, χρησιμότητας και τελικά μπορεί και να μη συμβάλουν στη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Αλήθεια παραλαμβάνονται αυτά τα έργα, μετά από ουσιαστικό έλεγχο κάποιας επιτροπής του δήμου;

Και αυτό το επισημαίνουμε γιατί τελικά το οδόστρωμα στενεύει, θα περιοριστούν θέσεις στάσης και σταθμεύσεις των οχημάτων, θα γινεί πιο δύσκολη η διέλευση μεγάλων οχημάτων, λεωφορείων και τρόλεϊ.

Χρειαζόταν -πιστεύουμε- κάποιου άλλου τύπου παρεμβάσεις στην πόλη μας, με λιγότερο μπετόν και κυβόλιθους και περισσότερο πράσινο και χώμα.

Η πόλη χρειάζεται να ανασαίνει, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής

Και μπορεί ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κατωπόδης και η παράταξη του «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» με τα φυλλάδια κάτω από τις πόρτες των πολυκατοικιών να μας ενημερώνει για τη «φωτεινή και βιώσιμη πόλη», η πραγματικότητα ωστόσο που ζούνε οι πολίτες καθημερινά είναι διαφορετική.

Όχι μόνο στις γειτονιές, αλλά και σε κεντρικά σημεία. Όσοι -για παράδειγμα- περνούν την οδό Κύπρου τα βράδια, το διαπιστώνουν καθημερινά: δεν υπάρχει φωτισμός.

Μπορεί ο κ. δήμαρχος με αφίσες, φυλλάδια κλ.π., να αναφέρει ότι ο Βύρωνας είναι μια βιώσιμη πόλη, η πραγματικότητα όμως τελικά τον διαψεύδει.

Και αναρωτιούνται αρκετοί συμπολίτες μας: Μήπως ζούμε σε άλλη πόλη;

Φυσικά, αυτά και άλλα προβλήματα της καθημερινότητας θα πρέπει να απασχολούν το σύνολο των παρατάξεων, να παρεμβαίνουν, έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται. Είναι όμως έτσι;

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν καλύτερα!

Δείτε φωτογραφίες από την πόλη και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Στην πλ. Βαγγέλη Μαρτάκη ο Δήμος απέμακρυνε την πέργκολα, όταν έκλεισε η γνωστή καφετέρια- ζαχαροπλαστείο Δ. Δείτε όμως, πως παραμένει ο κοινόχρηστος χώρος με την “φροντίδα” της δημοτικής αρχής της πόλης.

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.