«Παραμύθια με Νεράιδες»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

του Κ. Μαστρολάρη

Άλλη μια πρόβλεψη που διαβάσαμε στο «Καζαμίας 2022» του Σωτήρη Παπαμιχαήλ και βγαίνει αληθινή κι αυτή, όπως και αρκετές άλλες.. Με μια χρονική καθυστέρηση βέβαια αλλά εντυπωσιακά εύστοχη για να την αγνοήσουμε!!!

Γράφει στην εισαγωγή: «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα κάνω μερικές προβλέψεις. Μέσα στο «χουζούρι» και την ηρεμία, που μου προσφέρει ο καναπές, μπορώ να διαλογιστώ και να σας μεταφέρω εικόνες από το αύριο, κάτι σαν μια Πυθία του καναπέως.»

Και παρακάτω συνεχίζει με την πρόβλεψη για το «οικόπεδο της Νεράιδας»

«Όπως όλοι ξέρετε το 2021 ο δήμος μας αντιμετώπισε δύο πολύ σημαντικά θέματα. Το ένα ήταν το οικόπεδο στην περιοχή Νεράιδα. Μία και είναι φανερό ότι αδυνατεί να δώσει λύση και να αποδώσει το χώρο στους δημότες ως πάρκο, κάλεσε ομάδα γραφιτάδων εθελοντών και ζωγράφισαν στον τοίχο της πολυκατοικίας, πού βρίσκεται στα όρια του οικοπέδου, την παρακάτω εικόνα με το κοριτσάκι, που ποτίζει το δέντρο. Όπως καταλαβαίνετε το γκράφιτι αποτελεί εργαλείο πολιτικής για τη δημοτική αρχή και ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.»

Την εικόνα που συνόδευε την πρόβλεψη, είχε βέβαια δανειστεί από διάσημο γκράφιτι που συναντάμε σε σελίδες του διαδικτύου…

Σας παρουσιάζω όμως εδώ, μια ολόφρεσκη φωτογραφία από τις εργασίες υλοποίησης της προφητείας, με ένα ομολογουμένως όμορφο γκράφιτι που εκτελείται κι αυτό παραμονές των δημοτικών εκλογών…

Εδώ βλέπουμε ότι η μικρή Νεραϊδούλα που πότιζε το δέντρο του εγκαταλελειμμένου οικοπέδου, μεταμορφώθηκε σε μια ενήλικη αληθινή Νεράιδα που κυριολεκτικά δεσπόζει στο εγκαταλελειμμένο οικόπεδο! Έξυπνο! Αν δεν καταφέρει κι η Νεράιδα, αυτοπροσώπως, να αποσπάσει το βλέμμα μας από τα ξερόχορτα και τα σκουπίδια του οικόπεδου της, τότε ποιος; τότε πώς;  Όσο για το χώρο πράσινου που περιμένουν τόσα χρόνια οι κάτοικοι… Ε, ας κάνουν υπομονή μια.. δυο.. τρεις τετραετίες ακόμα και σε κάποια επόμενη προεκλογική περίοδο, δεν μπορεί, κάποιος θα το βάλει μπροστά κι αυτό το έργο!   

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.