Editorial – Φύλλο # 27

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αγαπητοί αναγνώστες,

βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, γεγονός που μας αφορά άμεσα, αφορά τις ζωές μας, την ποιότητα της ζωής των οικογενειών μας, το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας. Εμείς δεν είμαστε αυτοί που θα σας πουν τι να κάνετε, ποιον να ψηφίσετε!

Θέλοντας να συμβάλλουμε στις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας, ενόψει των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας, παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το άρθρο του Σωτήρη Παπαμιχαήλ, ενός ανθρώπου που ειλικρινά πονούσε και πάλευε όλη του τη ζωή γι’ αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της.

Έγραφε, λοιπόν, ο Σωτήρης στο άρθρο «Ο δικός μας Βύρωνας»:

«Επιβάλλεται να διεκδικήσουμε και να πιέσουμε. Επιβάλλεται να ακουστούμε, και αυτό δεν γίνεται ψηφίζοντας μοντέλα και γενικά αδιάφορους διάσημους, που αγνοούν την πόλη, τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Να τους ψηφίζουμε μόνο και μόνο γιατί γνωρίζουμε το όνομά τους. Πρέπει να ψηφίσουμε ανθρώπους που αγαπούν την πόλη, ανθρώπους που νοιάζονται για αυτή, με δείγματα γραφής, με προσπάθειες, με έργα, με την καθημερινή τους συνεισφορά. Και πρέπει να τους ελέγχουμε. Οι δημοτικοί μας άρχοντες πέρα από το ότι πρέπει να σέβονται και να ακούν τη γνώμη των δημοτών – σαφώς αυτοί επιλέγουν την τελική απόφαση – δεν πρέπει να τους αγνοούν. Οι δημοτικοί άρχοντες οφείλουν να έχουν όραμα αλλά και τις ικανότητες να το υλοποιήσουν. Οφείλουν να σχεδιάζουν, να προτείνουν, να επιλέγουν και να αξιολογούν και τις δικές τους προτάσεις αλλά και των δημοτών. Οφείλουν να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες που τους προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, οφείλουν όμως και να σέβονται την ποιότητα της ζωής, τον ανθρώπινο παράγοντα, το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον. Τα πράγματα δεν είναι μόνο οικονομία. Δεν είναι, “τόσα εισπράξαμε, τόσα μπορούμε να προσφέρουμε”. Μιλάμε για τη ζωή μας, η οποία δεν είναι μόνο έσοδα και έξοδα, φυσικά.»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.