Άστρων Ψυθιρίσματα. Του Μιχάλη Κλαδίτη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Kαλό μήνα φίλες και φίλοι.

Ο Οκτώβρης φιλοξενεί τις δύο τελευταίες εκλείψεις του 2023. Την πρώτη στις 14 Οκτώβρη, Ηλιακή στην 22η μοίρα του Ζυγού που θα απασχολήσει τους τομείς των σχέσεων, του γάμου, του έρωτα, των συνεργασιών και των επαγγελματικών ευκαιριών γιατί θα γίνει πάνω στην νέα Σελήνη στον Ζυγό. Η δεύτερη έκλειψη είναι Σεληνιακή, πάνω σε πανσέληνο στην 5η μοίρα του Ταύρου, στις 28 Οκτωβρίου και αφορά την οικονομία, την ασφάλεια, το χρήμα, τις αξίες και τα κεκτημένα μας. Με αυτές τις εκλείψεις προετοιμάζεται το έδαφος για όσα θα βιώσουμε το 2024, μια χρονιά δύσκολη και καθοριστική για την Ανθρωπότητα.

Κριός : Σε δύο σκέλη θα χωρίσετε το βάρος του Οκτώβρη. Σε μια ευκαιρία επαγγελματική, κάποια καλύτερη θέση, κάποια ανάταση οικονομική και μαζί μια επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας.

Ταύρος : Κάποιες σειρήνες που έχουν σκοπό να σας ξεμυαλίσουν, να σας παροτρύνουν σε λάθος κατεύθυνση, θέλουν μια ανάλογη προσοχή γι αυτό εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Δίδυμοι : Θα χρειαστεί προσπάθεια για να βρείτε λύση σε δύο σοβαρά ζητήματα. Το ένα είναι εργασιακό και το άλλο οικογενειακό και θέλει και λίγη τύχη.

Καρκίνος : Θα πρέπει να δείτε πιο βαθειά κάποια γεγονότα τα οποία σας ταλανίζουν και εκεί θα βρείτε την αλήθεια. Κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, πρέπει να  δώσετε σημασία στη λεπτομέρεια.

Λέων : Θα βρείτε την ευκαιρία που ονειρευόσασταν, να μιλήσετε ιδιαιτέρως και πιο σοβαρά με το έτερον ήμισυ κι αυτό θα φέρει τη σχέση σας εκεί που θέλετε.

Παρθένος : Αποτινάσσετε το χθες και απελευθερωνόσαστε. Όλο αυτό θα σας φέρει τον καινούριο έρωτα στην ζωή σας που θα σας πάει παρακάτω πιο ολοκληρωμένους.

Ζυγός : Κάποιο επαγγελματικό ζήτημα θα έχει την έκβαση που εσείς θέλετε αλλά βάζετε φρένο σε ότι καινούριο έρχεται στον έρωτα, από το φόβο της αποτυχίας.

Σκορπιός : Θα πρέπει να σταματήσει λίγο η πίεση και να σκεφτείτε ψύχραιμα γιατί τώρα εσείς έχετε το μαχαίρι, εσείς και το καρπούζι σε ότι σας απασχολεί.

Τοξότης : Υπάρχει κάτι αδιόρατο στην περιρρέουσα και φοβάστε το νέο, το ξένο, το σκοτεινό και γι αυτό προτιμάτε την ασφάλεια της μοναξιάς.

Αιγόκερως : Κάτι που εκκρεμεί από το παρελθόν, έρχεται τώρα να λυθεί ή να ενώσει για πάντα. Αυτό θα γίνει από τα μέσα του Οκτώβρη και μετά.

Υδροχόος : Σε κάτι καινούριο, ίσως διστάζετε και πείτε όχι στην αρχή, όμως μετά θα συμφωνήσετε γιατί αφορά το μέλλον σας και θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ιχθείς : Ότι υπήρχε μπροστά και έκοβε τον δίαυλο επικοινωνίας θα φύγει κι έτσι ελεύθεροι θα δείτε το μέλλον σας και θα είστε πλέον πιο κατασταλαγμένοι.

*Μιχάλης Κλαδίτης –  ερευνητής ψυχολογικής αστρολογίας

Για προσωπική συνεδρία: 6980135602

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.