Καθυστέρηση στις ΚΥΑ για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κάνοντας λόγο για απαράδεκτη καθυστέρηση, στην έκδοση των ΚΥΑ για την χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, σε συνέχεια της σχετικής Γνωμοδότησης της Διυπουργικής Επιτροπής, επιστολή προς το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκη  και τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Θ. Πετραλιά, απέστειλε η ΑΔΕΔΥ.

«Παρά το γεγονός ότι η σχετική Γνωμοδότηση της Διϋπουργικής Επιτροπής για τη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο Δημόσιο ολοκληρώθηκε εδώ και δύο χρόνια περίπου, παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις ότι άμεσα θα ολοκληρωθεί η έκδοση όλων των απαραίτητων ΚΥΑ για τη χορήγησή του, ακόμα δεν έχει προχωρήσει σχεδόν τίποτα.

Οι μόνες ΚΥΑ που εκδόθηκαν, κι αυτές με πολλά προβλήματα ήταν για τους εργαζόμενους στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υγείας και για τους υπηρετούντες στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Θεωρώντας απαράδεκτη και αδικαιολόγητη την όλη καθυστέρηση, ζητάμε να μας αποστείλετε άμεσα τα σχέδια όλων των σχετικών ΚΥΑ, όπως άλλωστε δεσμευτήκατε σε συνάντησή μας και ταυτόχρονα να μας ενημερώσετε για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους.»

Πηγή: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.