Αυτοδιοικητικές εκλογές: 3 στους 4 δημάρχους άνω των 45 ετών -Κανένας 30άρης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ολοκληρωτικά γύρισαν την πλάτη οι ψηφοφόροι στους νεαρούς υποψήφιους δημάρχους, αφού παρότι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές υπήρξαν 12 υποψηφιότητες μέχρι 30 ετών, τελικά καμιά δεν κατάφερε να περάσει το κατώφλι του δημαρχιακού μεγάρου.

Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι 3 στους 4 δημοτικούς άρχοντες (278 στο σύνολο) είναι άνω των 45 ετών, φανερώνει ότι οι πολίτες επιλέγουν τη σιγουριά των «πεπειραμένων» και δεν δίνουν ευκαιρίες στη νέα γενιά.

Ειδικότερα με βάσει τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), με αφορμή την ολοκλήρωση και των δύο γύρω των αυτοδιοικητικών εκλογών φαίνεται ξεκάθαρα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών αρχόντων έχουν ηλικία από 45 μέχρι 70 ετών.

Υψηλότερα βάσει ποσοστών είναι η ηλικιακή ομάδα 51 – 55 ετών όπου έχει 66 δημάρχους (19,9%) ως «αντιπροσώπους» και ακολουθεί αυτή των 56 – 60 ετών με 64 εκλεγμένους δημάρχους (ποσοστό 19,3%).

Επίσης 1 στους 10 δημάρχους είναι ηλικίας 65 – 70 ετών και έχουν εκλεγεί σε 36 δήμους, όταν στον αντίποδα στις ηλικίες 31 – 40 ετών υπάρχουν μόλις 23 δήμαρχοι.

Πάντως σημαντική είναι η εκπροσώπηση και των ηλικιών 41 – 50 ετών, αφού από την ηλικιακή ομάδα έχουν εκλεγεί συνολικά 81 δήμαρχοι στη χώρα!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι 10 δήμαρχοι της χώρας είναι άνω των 70 ετών (ηλικία συνταξιοδότησης για όλα τα επαγγέλματα) και μάλιστα δύο εξ’ αυτών έχουν υπερβεί και το 75 έτος της ηλικίας τους!

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία στον πίνακα που ακολουθεί:

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.