ΒΥΡΩΝΑΣ: Φωτογραφήματα για την προβληματική σηματοδότηση (ΚΟΚ) στην πόλη μας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η οδική σήμανση στη πόλη μας διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο για την ασφάλεια των πολίτων,  για την αποτροπή τροχαίου ατυχήματος,  τη σωστή ενημέρωση του οδηγού σχετικά την  κατεύθυνσή του, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την τήρηση των κανόνων του ΚΟΚ.

Και όμως, δεν υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον από το Δήμο Βύρωνα και την δημοτική αρχή, για να υπάρχει επαρκείς σήμανση,  ώστε να  αποφεύγονται τροχαία ατυχήματα- δυστυχήματα, ακόμα και θανατηφόρα.

Βέβαια θα πρέπει να επισημάνουμε και την απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων συμπολιτών μας που κολλάνε πάνω στα σήματα του ΚΟΚ διάφορα αυτοκόλλητα που κρύβουν τη σήμανση.

Το πρόβλημα αυτό της σήμανσης το συναντάμε σε όλες τις γειτονίες αλλά και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Θα αναφερθούμε σε δυο ακόμη σημεία.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός που στην συμβολή των οδών Αρήτης και Τιμοθέου έχασε τη ζωή του ένας συνάνθρωπος μας  εξ αιτίας και της ανεπαρκούς σηματοδότησης.  Διαβάστε ΕΔΩ:

https://rogmistinenimerosi2.blogspot.com/2023/05/blog-post_20.html

Λίγα μέτρα ποιο πάνω Αρήτης και Κόνωνος  το σήμα επι της οδού Κόνωνος είναι κριμένο από τα κλαδιά των δέντρων. Τα οχήματα, τα δίκυκλα που κατεβαίνουν την Αρήτης δεν έχουν την δυνατότητα να δουν το σήμα που απαγορεύεται να στρίψουν αριστερά.

Ο δρόμος αυτός (Αρήτης) είναι στα όρια του Δήμου Βύρωνα με  το Δήμο Αθηναίων και ίσως για αυτό η αδιαφορία των υπευθύνων του Δήμου Βύρωνα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Στην ίδια γειτονιά, στη συμβολή των οδών Αρωνη και Νικηφορίδη, ο σωλήνας με το σήμα του ΣΤΟΠ έχει μετατοπιστεί  και “βλέπει ” στο τοίχο, αντί να το βλέπουν οι οδηγοί που κατευθύνονται προς την Νικηφορίδη και πρέπει να σταματήσουν.

Τόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αυτά; και μας μιλούν για βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη.

Θα πρέπει να έχουμε και άλλα τροχαία θύματα μέχρι να  ενδιαφερθούν και να παρέμβουν για να αποκαταστήσουν την σηματοδότηση που καθορίζει ο ΚΟΚ.

Δηλαδή να πράξουν την αυτονόητη υποχρέωση που έχουν ως Δήμος και δημοτική αρχή.

Υ.Γ.

Αρκετοί ηλιακοί σηματοδότες που είχαν τοποθετηθεί εδώ και χρόνια σε διάφορες διασταυρώσεις, χάλασαν και εγκαταλείφτηκαν.

Η φωτεινή σηματοδότηση για την ρύθμιση της κυκλοφορίας για πεζούς και οχήματα στο δήμο Βύρωνα άργησε πολύ.

Με καθυστέρηση χρόνων, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές  άρχισε η δημοτική αρχή και ο Δήμος να  τοποθετούν ορισμένους φωτεινούς  σηματοδότες.

Θα πρέπει να  συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, να τοποθετηθούν  φωτεινοί σηματοδότες  σε πολλές διασταυρώσεις και διάφορα  σημεία της πόλης. Καθώς και φωτεινή σήμανση  επι του οδοστρώματος σε ορισμένα σημεία.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.