Βαγγέλης Γείτονας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες Βυρωνιώτισσες και Βυρωνιώτες που στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές στήριξαν τη Λαϊκή Συσπείρωση ανεβάζοντας σημαντικά τα ποσοστά της σε 12,3% στο Δήμο και 16,5% στην Περιφέρεια Αττικής (δεύτερη δύναμη). Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε εκείνους που για πρώτη φορά επέλεξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, ώστε να στείλουν ένα μήνυμα αγώνα κι ελπίδας, ένα μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής αλλά και των τοπικών εκφραστών της. Το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών -σε συνέχεια μετά από  αυτό των Βουλευτικών- επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός ρεύματος αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, παρά τον αρνητικό συσχετισμό που παραμένει.

Η κάλπη ανέδειξε νέα Δημοτική Αρχή την παράταξη του ΠΑΣΟΚ (με μεταγραφές από τις παρατάξεις Μπαντή-Γώγου), του κ. Σωτηρόπουλου. Μια παράταξη γνωστή από τη δράση της στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη στάση της σε κρίσιμές ψηφοφορίες θεμάτων της διοίκησης Κατωπόδη, όπως, π.χ., η διαχρονική υπερψήφιση των Τεχνικών Προγραμμάτων κ.ά. Από σήμερα λοιπόν γνωρίζουμε τα βασικά χαρακτηριστικά της επόμενης Δημοτικής Αρχής, μιας και πρόκειται για παράταξη που κινείται «εντός πλαισίου», δεν αμφισβητεί το αντιδραστικό πλαίσιο λειτουργίας των ΟΤΑ και φυσικά έχει δώσει δείγματα γραφής από το παρελθόν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κατά τις δηλώσεις στήριξης της παράταξης Κατωπόδη στοκ κ. Σωτηρόπουλο στο β΄ γύρο ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει όλα τα έργα του προκατόχου του…

Η Λαϊκή Συσπείρωση, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, με νέα ορμή πλέον, θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα τόσο μέσα όσο κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Τιμώντας την ψήφο των συνδημοτών μας θα δώσουμε τη μάχη για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων που αντικειμενικά θα υπηρετεί η νέα διοίκηση. Ως η μοναδική μαχητική αντιπολίτευση θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο οι διεκδικήσεις του λαού της πόλης για όλα αυτά που δικαιούμαστε. Συνεχίζουμε!

Υ.Γ. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λίγες γραμμές, συνεχίζεται η σφαγή στη Γάζα από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Μέχρι σήμερα υπάρχουν πάνω από 8.000 νεκροί, με τους μισούς να είναι παιδιά. Επειδή η εμπλοκή της χώρας μας δυναμώνει, επειδή το έγκλημα συνεχίζεται, επειδή εμείς δε μένουμε αμέτοχοι, επειδή θέλουμε να λεγόμαστε Άνθρωποι βροντοφωνάζουμε: Η Ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη Λευτεριά!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.