Γυναικείο Μπάσκετ Αθηναϊκού: Τα κορίτσια μας ξανά στην Α1!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ιστορικότερη ομάδα του δήμου μας στο γυναικείο μπάσκετ κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Α1 Γυναικών ύστερα από 4 χρόνια παραμονής στην Α2. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού παραμένει ακόμα και σήμερα η μοναδική γυναικεία ομάδα που έχει κερδίσει Ευρωπαϊκό τίτλο (Eurocup 2010) και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα brand name του γυναικείου μπάσκετ. Με μια νεανική ομάδα, στην οποία συμμετείχαν, με σημαντικό ρόλο, και 4 νεαρές αθλήτριες, που προέρχονται από τις ακαδημίες και με 2 πολύ έμπειρες παίκτριες κατάφερε να πετύχει κάτι που στην αρχή της σαιζόν φάνταζε απίθανο.

Με όπλο το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των παικτριών και την εξαιρετική οργάνωση και λειτουργία της διοίκησης, επιτεύχθηκε ένας στόχος ο οποίος δεν ήταν προτεραιότητα, αλλά έγινε πραγματικότητα βήμα βήμα, αγώνα με αγώνα.

Παρά το γεγονός ότι ο Αθηναϊκός συμμετέχει στην υψηλότερη κατηγορία, δεν σταματάει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία στις υποδομές με κορίτσια από 5 χρονών, με πλάνο και μεθοδικότητα, προκειμένου να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ και να στελεχώσουν αργότερα την γυναικεία ομάδα.

Στον τελικό συναντήθηκε με την ομάδα του Αμύντα στο κλειστό γήπεδο της Ηλιούπολης το οποίο ήταν κατάμεστο με 2.000 φιλάθλους. Με τεράστια ανατροπή από το -15 (47-32 στο 25΄), ο Αθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση του Αμύντα και πανηγύρισε την άνοδό του στην Α1 Γυναικών, όπου θα επιστρέψει και πάλι τη νέα αγωνιστική περίοδο μετά το 2019.

Η ομάδα του Βύρωνα επικράτησε με 69-57 σε αγώνα μπαράζ της Α2 Γυναικών για την άνοδο, με την Ζωή Κεχαγιά να δίνει ρεσιτάλ στην  τελευταία αναμέτρηση της πλούσιας καριέρας της, αποχαιρετώντας τα παρκέ ως πρώτη σκόρερ και δεύτερη σε συμμετοχές στην ιστορία της Α1 Γυναικών.

Η 43χρονη γκαρντ πρωταγωνίστησε στην σπουδαία ανατροπή, τελειώνοντας τον αγώνα με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 38-30, 49-42, 57-69
Οι συνθέσεις:
ΑΜΥΝΤΑΣ (Δρακάκη): Κλείτσα 7 (1), Μαργώνη 4, Κοντογιάννη 3, Παπαρδέλα 17 (1), Ντάνου 2, Μαζαράκη 2, Αθανασούλια 8 (2), Βαρβιτσιώτη 14 (1).

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Γιαννουλάκης): Κουτσιρίμπα 12, Ρετζεπέρη, Κεχαγιά 20 (4/5 βολές, 8/19 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα), Καλαφάτη, Στεφανίδου 8, Τσίκα 8 (1), Γοργογιάννη, Μάνου 17 (3).

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.